Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
kuchnia wątek zamknięty Polecam z całego serca firmę. Z mojej malutkiej nieustawnej kuchni zrobiono...
~Karolina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 maja 2013

Nie dokończyli kuchni i znikneli wątek zamknięty Witam, Zamówiłem w firmie MadaMebel zabudowę kuchni w listopadzie i z małym...
~filnik
7

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 lutego 2012

wzięli pieniądze i zniknęli wątek zamknięty wykonali zabudowę kuchni 24.11.2011r a zlewozmywaka MERA 70 o wartości...
~Krystyna Kierzkowska
2

dodano: 24 stycznia 2012

Polecam firme madamebel wątek zamknięty Jestem zadowolona z wykonania mebli w moim domu. Doradzono mi w kolorach nie...
~Katarzyna W.
2

dodano: 2 października 2011

Uważajcie na tą firmę! wątek zamknięty Nierzetelna firma, która nie dość, że zamiast obiecywanych 3 dni montażu...
~Anna
-

dodano: 20 marca 2012

nie polecam wątek zamknięty Nie polecam, montaż tra juz 3 miesiące, ja już sobie odpuścilem została tylko...
~bart
1

dodano: 13 grudnia 2011

Wszystko dobrze wygląda na pierwszy rzut oka.... wątek zamknięty Materiały z których wykonane są meble są dobrej jakości.Z projektu także...
~Robert
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 stycznia 2012

Polecam meble kuchenne w tej firmi wątek zamknięty Chciałabym polecić meble w tej firmie. A najbardziej zadowolona jestem z...
~Janina
-

dodano: 27 sierpnia 2011

Kuchnia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolnona z mojej kuchni. Byłam w kilku studiach ale...
~Iwona
-

dodano: 20 czerwca 2011

Szafy wątek zamknięty Polecam tą firmę i dziękuje za ładne i naprawdę funkcjonalne szafy. Miła i...
~Bogusia
-

dodano: 14 maja 2011

Meble kuchenne wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z mebli kuchennych i jak najbardziej polecam tą...
~Agnieszka
-

dodano: 17 marca 2011

Meble kuchenne wątek zamknięty Polecam tą firmę która wykonała u mnie przepiękne meble w mojej kuchni.
~Zadowlona klientka
-

dodano: 12 lutego 2011

Polecam wątek zamknięty Polecam wszystkim tą firmę, wykonałam kuchnie,szafe i mebelki łazienkowe,...
~Dorota
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 stycznia 2011

NIE POLECAM wątek zamknięty Nie polecam osobom, którym zależy na szybkiej realizacji zamówienia. U nas...
~Iwona S.
-

dodano: 8 stycznia 2011

~Gdańszczanin
1

dodano: 17 października 2010

Dziękuje za świetne meble do mojej nowej kuchni. wątek zamknięty Dziękuje za świetne meble do mojej nowej kuchni. Szybki i co dla mnie ważne...
~Halina
-

dodano: 11 października 2010

Super kuchnia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z kuchni i polecam firmę jak najbardziej. Małgosia S.
~Małgosia S
-

dodano: 16 kwietnia 2010

Super mebelki wątek zamknięty Dziękuje za umeblowanie mojego mieszkania. Projekty były świetne a szafy i...
~Magda H.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 października 2009

Polecam! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług Madamebel. Pani Marta stworzyła bardzo...
~Mariah
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 6 lutego 2009

Super mebelki łazienkowe wątek zamknięty Mam malutka łazienkę i niewiele się zmieściło ale mebelki super się...
~Dorota
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 11 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
35

22

wątków

do góry