Widok
Jak o każdym innym miejscu można tu różne rzeczy przeczytać...napewno nie jest najtaniej, i na te 150 zł trzeba wziąść poprawkę (napewno w przyszłym roku bedzie drożej) z punktu widzenia ewentualnych zmian w menu...ale ja się też zakochałam w tym miejscu...
Ale bardzo bym chciała dowiedzieć się jak poszło komuś kto ostatnio tam miał wesele...są tu takie osoby??
Ciekawa jestem bardzo najświeższych opinii...pozdrawiam wszystkich
Ale bardzo bym chciała dowiedzieć się jak poszło komuś kto ostatnio tam miał wesele...są tu takie osoby??
Ciekawa jestem bardzo najświeższych opinii...pozdrawiam wszystkich
Mowcie wszytsko co wiecie, będzie nam łatwiej, poczytałam te stare wątki i fajnie, że te forum istnieje, przynajmniej dowiedziałam się, że kasują za pojemniki, w które pakuje się jedzenie po weselichu, dlatgo uwagi bardzo cenne by uniknąć wielu rzeczy.
Nad stołem tym za 500 na poprawiny ( stół wiejski) tez sie zastanawiałam, ale piszecie, że nie wart swojej ceny...
Nad stołem tym za 500 na poprawiny ( stół wiejski) tez sie zastanawiałam, ale piszecie, że nie wart swojej ceny...
W 2007 roku podpisywalismy umowę i koszt menu na osobę w 2008 miał wynieść 135zł...niestety płaciliśmy 165 zł. W umowie była adnotacja,że możliwy jest wzrost cen, ale nie sadzilismy,że aż o 30zł! Za poprawiny płacilismy 800zł(przy ilości osób < 80)Mimo to doliczają 20% do ceny menu na poprawiny. Moim zdaniem to nie fair, bo jedzenie i tak było z wesela. Poza tym za wszytsko trzeba dopłacać!Pojemniki na jedzenie kosztują 2,5zł, kwiaty na stołach 350zł- jeden wazon( nie skorzystaliśmy). Najgorzej wspominam pokoje...było w nich bardzo zimno. Goście po weselu musieli sie do 13:00 wyprowadzić, w przeciwnym razie doliczali nam za kolejną dobę. W dniu poprawin nie chcieli otworzyć nawet 10 min wcześniej, więc wszyscy czekalismy na zewnątrz, aż wybije 13:00. Wesele miało trwać do piątej i ani minuty dlużej nie moglismy być na sali...Nie podobał mi się ten brak wyrozumiałości i jakiejkolwiek elastyczności. Ogolnie było stanowczo za drogo i za te pieniadze mogliśmy zorganizować o wiele bardziej wystawną imprezę gdzieś indziej...Plusem natomiast była bardzo miła i sprwana obsługa, smaczne jedzenie oraz bardzo uprzejmy Pan z ochrony.
Oj to mnie zmartwiłaś, ale cenne uwagi , powiedzcie mi proszę, szczególnie osoby, które już miały tam wesele, albo juz lada moment będa miały, czy wszytskim tak podnosili cene?
I jeśli chodzi o dekorację, czy samemu można sale udekorowac?
Wiem, że ten watek robi sie nudny, ale poprostu dopada mnie chyba chandra związana z przygotowaniami..co róż coś nowego..
I jeśli chodzi o dekorację, czy samemu można sale udekorowac?
Wiem, że ten watek robi sie nudny, ale poprostu dopada mnie chyba chandra związana z przygotowaniami..co róż coś nowego..
niestety, mnie rowniez cena zawiodla. juz pewnie nie raz pisalam o tym, gdyz 30-40zl od osoby to stanowczo za duzo. bylam przyszykowana na 121 bo taka cena obowiazywala gdy podpisywalam umowe, a tu nie mila niespodzianka
pamietajcie ze nie mozna miec swojego piwa, tylko trzeba wziasc od P. Luizy jesli ktos chce miec chmiel na weseleu czy poprawinach.
stol wiejski to pychota i wszysycy go mile wspominaja do tej pory
pamietajcie ze nie mozna miec swojego piwa, tylko trzeba wziasc od P. Luizy jesli ktos chce miec chmiel na weseleu czy poprawinach.
stol wiejski to pychota i wszysycy go mile wspominaja do tej pory
piwo moze byc na weselu i na poprawinaach, ale zakupic je musicie w Magnacie, 30l-250, 50l-350 ze swojego doswiadczenia polcam beczke 50l,
ja mialam te mniejsza i pewnie gdyby bylo wiecej to wiecej by poszlo, a piwko bylo tylko na poprawinach w moim przypadku to tak chcielismy, gdzie bylo ok.35 osob a nie wszyscy pili ;p
ja mialam te mniejsza i pewnie gdyby bylo wiecej to wiecej by poszlo, a piwko bylo tylko na poprawinach w moim przypadku to tak chcielismy, gdzie bylo ok.35 osob a nie wszyscy pili ;p