Widok

MAGNAT

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dla tych, co dopiero poszukują miejsca na wesele polecam Dwór Kaszubski Magnat w Koleczkowie 150 zł od osoby, pięknie tam i ludzie chwalą, ja dop. przed ślubem, ale nie mam wątpliwości, że wybraliśmy to miejsce.
Tort weselny i ciasta wliczone w cenę.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety, mnie rowniez cena zawiodla. juz pewnie nie raz pisalam o tym, gdyz 30-40zl od osoby to stanowczo za duzo. bylam przyszykowana na 121 bo taka cena obowiazywala gdy podpisywalam umowe, a tu nie mila niespodzianka

pamietajcie ze nie mozna miec swojego piwa, tylko trzeba wziasc od P. Luizy jesli ktos chce miec chmiel na weseleu czy poprawinach.

stol wiejski to pychota i wszysycy go mile wspominaja do tej pory

image
to sie pozmienialo....my w styczniu mielismy swoje piwko

O kurcze, piwa nie można swojego załatwić, nawet na poprawiny?? No a ile to wychodzi za beczkę i czy obsługa nalewa piwko czy samemu się nalewa?

piwa niemozna miec swojego na weselu czy tylko na poprawinach?szatynkaa napisał(a):
mam jeszcze jedno pytania bo robie slub w magnacie za rok?popisalismy umowe ze robimy poprawiny ale musimy z nich zrezygnowac czy wiecie czy mozemy czy trzeba za to zaplacic?
up
myślę, że możecie, ale powinni Wam wtedy zrobić aneks do umowy...

image
image
piwo moze byc na weselu i na poprawinaach, ale zakupic je musicie w Magnacie, 30l-250, 50l-350 ze swojego doswiadczenia polcam beczke 50l,
ja mialam te mniejsza i pewnie gdyby bylo wiecej to wiecej by poszlo, a piwko bylo tylko na poprawinach w moim przypadku to tak chcielismy, gdzie bylo ok.35 osob a nie wszyscy pili ;p

image
do góry