Widok

MALUSZKI I MAMUSIE LISTOPADOWE I GRUDNIOWE CZ.64

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Lista mamuś i bąbli :)

Ewwa 07.10. - MAJA -1650g, 46cm, szpital Zaspa -> ptp 16.11
Sajwer 26.10. - IWA - 2400g, 48cm, szpital Zaspa -> ptp 14.11.
Alime 28.10. – MAJA - 3480g, szpital Wejherowo -> ptp 01.11
Basiab 28.10.- KRYSTIAN-4325g, 61cm ,szpital Zaspa->ptp. 12.11
Aleksandra27 02.11. - SZYMON - 3850g,57 cm- szpital Wojewódzki -> ptp 26.10
Olka1987 03.11- BŁAŻEJ- 3200g,54cm, szpital Redłowo ->ptp.02.11
Betrisa 05.11- EWA- 3515g,55 cm, szpital Swissmed -> ptp. 04.11
Warbuziaczek 05.11 -MILENKA- 4790g, 60cm, szpital Wojewódzki -> ptp.08.11
Eve 07.11 - ALEKSANDER - 3855g, 56 cm, szpital Kliniczna -> ptp.14.11
Megi1 07.11 - KONRAD - 3580g,56cm, szp. Wejherowo
Aga111 08.11 - FILIP - 3770g, 59 cm, szpital Wojewódzki ->ptp 09.11
Biedronka24 10.11 - OSCAR- 3520g, 50.5cm , szpital w Anglii -> ptp. 08.11
Kasia222 13.11- MARCEL - 3650g, 57cm, szpital w Niemczech -> ptp. 04.11
Salambo 14.11 - EMILKA - 3390g, 56cm, Szpital na Solcu-> ptp. 15.11
Paula81 15.11 - ZOSIA - 3400g, 59cm, szpital Zaspa -> ptp 05.11
Bogosia 15.11 -JAŚ - 2920g, 51cm, szpital Wojewódzki -> ptp 23.11
Agoosiaa 19.11 -LIDIA- 3110g, 53cm, szpital Wejherowo -> ptp.20.11
Gani 20.11 - AMELKA - 3990g, 57cm, -> ptp 22.11
Martyna76 20.11 - MARTYNKA
Sara03 21.11 - PAULINKA - 2250g, 47cm, szpital Kliniczna -> ptp 26.12
Zabulka 22.11 -MAJA- 2440,55cm, szpital Wojewódzki -> ptp. 29.11
Agusia29 23.11 - OLIWIA - 3640g, 55cm - szpital Redłowo -> ptp 19.11
NataliaR 25.11 - MAKSIU - 3560g, 56cm, szp. Zaspa -> ptp. 27.11
Ojjka 28.11 - MARCELINA - 3890g, 52cm, szp. Kliniczna -> ptp. 27.11
LidiaM 01.12 - KASJAN - 3715g, 56cm,szp. Kliniczna -> ptp. 08.12
Moniall 07.12 - NIKODEM - 4020 g, 60 cm, szpital Zaspa
Izulucha 08.12 – BLANKA - 4500g, 58 cm, szp. Londyn ->ptp. 11.12
Crazy 09.12 – WERONIKA – 3145g, 54 cm, szp. Zaspa ->ptp. 08.12
Małgoś25 10.12 – AMELKA – 3595 g, 54 cm, szp. Kliniczna -> ptp. 12.12
Asikk 11.12 - LENA - 3650g, 58 cm, szp. Wejherowo ->ptp 28.11
Dorotaaaa 14.12 – NATALKA – 3420g, 56cm , szp. Zaspa -> ptp. 13.12
Kamila1869 14.12 - MAJA- 3030g, 53cm, szpital Zaspa -> ptp. 24.12
Medullah 19.12 - FRANEK- 3500g, 54cm, szpital Zaspa -> ptp. 05.12
Monako 22.12 - MAJA - 3620g, 55cm, szpital Kliniczna -> ptp.4.12
Go-siak 23.12- dziewczynka Jagoda, szpital Kliniczna
Mała ciężarówka 25.12- LIWIA – 4025g, 55cm,szpital Kliniczna-> ptp. 22.12
Kasia31 28.12 – AMELKA - 2810 g, 52 cm, szp. Kliniczna -> ptp. 31.12
Kiccek 28.12 – ZUZIA - 3670 g, 56 cm, szpital Wojewódzki -> ptp. 25.12

lista skrócona przez Natalię :)
link do poprzedniego wątku
http://forum.trojmiasto.pl/MALUSZKI-I-MAMUSIE-LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-CZ-63-t192126,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mu już też po imprezce;) troszkę zmęczona jestem, ale wszystko się udało. 6 osób nie przyszło, ale zadzwonili wcześniej i mamy powtórkę we wtorek w andrzejki. i w sobotę za tydzień dla rodziny;) pracowity tydzień przede mną.
tylko jedzenia ogrom zostało. i pół tortu. nie mam czymś się pochwalić , bo kupiłam po prostu w sowie kajmakowy;) za późno zaczęłam myśleć o tym torcie.
później wstawię zdjęcie z dmuchania świeczki. chciał ją w palce złapać.
mały wybrał obrazek święty (nie miałam różańca) i nie chciał oddać!!! wciskaliśmy mu kasę do ręki , ale nie szedł na zamianę...hihihi
kurcze, mały dostał zabawkę chicco do kąpieli i taką samą ja mu kupiłam na święta. kosztowała 69zł-20%- bo na nocnej wyprzedaży.
podaję linka do jakiegoś allegro , może któraś by chciała na prezent świąteczny?
http://allegro.pl/chicco-mrugajaca-rybka-ibdi-lodz-66717-i1320689540.html
image image
Paula, zapomniałam ci odpisać. ja szkolenie robiłam w zeszły piątek i sobotę. 16 godzin i już mam zaliczone 24. ale w przyszłym roku trzeba jakieś fajne tematy wybrać i się razem umówić;)

wstawiam fotki dzisiejsze mojego przystojniaka;)

Uploaded with ImageShack.us

image image
image

image

image image
Lidia Kasjanek super chłopak ;-) Ale fajnie wygląda taka jedna świeczka na torcie hihihihi
Maja bardzo dziekuje za mase komplementow:D

Jejku ale Kasjan sliczny chlopczyk:)On probowal zlapac swieczke a Maja dym;) hehe

Ja mysle,ze na wozek jest jeszcze czas.
Ja chce kupic Misce na gwizdke jakies drewniane zabawki(taki labirynt z kulkami do przesuwania po precikach i albo pociag ze zwierzatkami albo jakiegos zwierzaczka na sznureczku albo do pchania(z kijkiem).

Wszystkiego co najlepsze dla Krystiana,Maksia,Marcelinki,Kasjana,Liwii i Amelki.
Dla niektorych spoznione zyczenia,dla innych na dzis a dla jeszcze innych na jutro:*
image
image
A my chyba wybierzemy sie dzis pierwszy raz na sanki,no chyba,ze snieg na chodniku sie rozpuscil i nie bedziemy mialy po czym jechac,bo na naszym pagorku jest snieg:)
image
image
wszystkiego NAJ dla Maluszków !!!!!!!!!!!!!!!
Kasjanek jest sliczny :)

Bylismy dzis na spacerku. Filip zdziwiony, ze swiat taki biały. Brał do rączki snieg i lizał paluszki :))))))
Teraz spi, ale jak pogoda pozwoli i snieg nie stopnieje idziemy jeszcze dzis na sanki :)))))))))
image
image
Lidia super zdjęcia a Kasjanek to jak prawdziwy mężczyzna chciał świeczkę ręką zgasić ;)

Ojjka fajnie Wam się złożyło że dzieciaczki urodzone w listopadzie :) Dzieli ich chyba kilka dni różnicy?/oczywiście Dominik kilka latek wcześniej :)
image
image
u nas az tak duzo sniegu nie bylo ale udalo nam sie wyjsc na sanki:)
oto nasze pierwsze wyjscie na sanki:)
image

image

image
image
My też bylismy na sankach :)))))

Filip był zachwycony !
image
image
a Kornelka była dziś na urodzinach w Loopys World. powiem tak. jak dla mnie strasznie głośno. ci rodzice jak ogłupiali biegali po tych rurach, drabinkach;( dzieci się gubiły i płakały... moja też się zgubiła a mądra Pani wywoływała przez głośniki mojego męża, którego oczywiście tam nie było. kornelię zostawiliśmy pod opieką rodziców solenizanta- tak się już w tym wieku robi. na szczęście moja koleżanka usłyszała, że wywołują tatę Kornelki , a dużo takich imion nie ma i ją odebrała;) wolę plac zabaw w manhattanie, gdzie wszystkie dzieciaki podczas urodzin mam pod okiem;)
image image
Zabulko super zdjęcia, skąd macie taki fantastyczny kombinezon??? ja szukam jakiegoś fajnego i nie mogę nic znaleźć :(

Lidka, z Kasjana przystojniak ale i z Ciebie niezła laska :)))
też miałam tort od Sowy (bałam się że będzie słaby) i wyszedł naprawdę dobry i prezentował się też dobrze, nie mieliśmy żadnych obrazków, ale wszyscy byli zachwyceni tortem - mieliśmy cytrynowy z warstwą marmolady z czarnej porzeczki :))

my już po urodzinkach :) od samego rana masa roboty, zrobiliśmy sałatki, caprese, pełno przekąsek, koreczków itp. - taki zimny bufet, udekorowaliśmy salę (w pubie) jak na sylwestra i wyszło wszystko super :)) prezenty nawet fajne, chociaż nie jestem zwolenniczką pluszaków, a Maksiu ich dostał 4, w tym jeden duuży (siedlisko kurzu, ale cóż, trzeba będzie gdzieś sie pomieścić), dostał też duży samochodzik do pchania, kurtkę skórzaną (ale o dwa rozmiary za dużą - będzię na wiosnę), Gadającą Kierownicę z FP (my kupiliśmy jako prezent od dziadka), kaskę, spodnie i buciki z HM :))
zostało nam dużo jedzenia, więc mamy na najbliższe 2 dni śniadania i kolacje zapewnione, hehhe
aha, a z tacy Maks wybrał oczywiście monety, ale do drugiej rączki wziął też samochodzik ;)

Lidka, dla małego dziecka to musi być straszne tak zgubić się wśród obcych, dobrze że Kornelka była dzielna i szybko ją znaleźli..
image
wszystkich wywiało??? taka pogoda, że nawet na forum nie wchodzicie :) hehe
Maksiu niestety po wczorajszych urodzinkach dostał jakiejś biegunki (już w nocy) na szczęście ma dobry humor więc brzuszek go nie boli, ale nie mam pojęcia od czego to, raczej nie od jedzenia bo nie dostawał nic nadzwyczajnego... może od stresów? tyle się wczoraj działo.. ale chyba znów katarek idzie, dziś rano zaczęło mu cieknąć z nosa, więc może znów ząbki? zobaczymy przez dzisiejszy dzień jak się sprawy potoczą, jakby co to jutro do ped..
pogoda sprzyja siedzeniu w domu (jak jest deszcz to można wyjść, ale na takie wiatrzysko nie ma co nosa wystawiać)
Maksio bawi się nowym samochodem, może uda mi się zrobić zdjęcie i wstawić :))
image
witajcie :)

Natalia fajnie, że impreza się udała :)))))
Mój Filip został obudzony i ma bardzo zły humor. Płacze. marudny jest.... i jeszcze ta pogoda :(
Bylismy na spacerze, ale naciągnęlam folie na worek tak wieje. Po pół godzinie ucieklismy do domu.
prognozy sa nie najlepsze, ma byc nawet - 20 !!!!
image
image
nie strasz tymi -20 ale to chyba nie u nas?
mój mały złapał straszny katar. i nie wiem co mu było w nocy. o 11 zaczął płakać i zanosił się do 1 w nocy;( poźniej zasnął , ale co chwilkę do 5 rano budził się z płaczem. mój mąż wyjechał i walczyłam całą noc sama. a rano musiałam wstać i małą do szkoły zaprowadzić.
jestem wykończona;( a jeszcze musze po nią zaraz iść/ buuu. a tak zimno jest.
image image
czesc, po sporej nieobecnosci...

wszystkiego naj dla roczniakow i 13miesiecznikow...

super, ze imprezy sie udaly itp, i tak trorty super, Zabulko, Maja przepiekna i super kombi, ja tutaj nie uzywam, bo naprawde jest cieplo, w sobbote w dzien mielismy az -2, ale braak sniegu itp...

zdrowka dla dzieciaczkow, przerazaja mnie to choroby,Blanka odpukac nie choruje, ale mi sie wydaje, ze my mieszkamy w domku z cegly i to ma wplyw, bo za kazdym razem jak jestesmy w Gda, w bloku to mloda dostaje katar...odpukac spi super, do 6.30-7 i robi juz 1 drzemke okolo 2.5h, pozniej ja wybudzam, dzis o malo rano nie spadlam z nia ze schodow, ostatnie dwa stopnie przeskoczylam,i mam pocharataana stope, ale ona przezyla, choc bardzo wystraszyla sie...

ja mam teraz wolne caly tydzien i jutro ide na spotkanie z childminderka, 3majcie kciuki, bo jedyna zgodzila sie , ze moge przyprowadzac na 7, pozostale od 8, bo w UK tryb pracy jest od 9 do 17
ja w sumie juz przyzywczajona, bardziej panikuje jak dam rade, bo maz troszke zapracowany i generalnie malo posiweca nam czasu, ale coz ktos pieniazki do domu misu przynosic...

Biedronko, maz w niedziele byl na rybach na morzy wlasnie w Brighton, zlowil 3 ryby: plotke i 2 ktorych nie znam, ale pyszne i dzis dwa kawalki pieke Blance na obiadek...

Lidio, mojemu mezowi w sobote rowniez ukradli fure firmowa, ale on jest wlascicielem,ale na pracownika nie byl zly, bo w Londynie to normalka, tylko mial sprzet na vanie wartosci ok.1000£, wiec straty spore, do tego moja fura sie sypie i myslim o nowej, ale zobaczymy...

super, ze te mamusie, ktore sa w ciazy super, ze z kruszynkami ok, biedronko, zycze tobie szybkiego zaciazenia, ja staram sie praktycznie tyle samo juz co o Blanke i raczej nikle szanse, wie po swietach zdecydujemy sie na wspomaganie lekami, jak zaproponuje moj lekarz, a boje sie tego bardzo...

milego dnia
image

image
Iza widzisz jak bys wczesniej powiedziala, to maz mogl wpasc na cieplutka kawke do nas :). Bo mieszkamy 5min od morza :).

Co do drugiej dzidzi, to nie dziekuje, zeby nie zapeszyc. Mam nadzieje, ze tym razem pojdzie szybciej i trzymam kciuki za Ciebie.
image
image
Biedronko, dobrze wiedziec, ale ja zostalam w Londynie, bo ogaarnac sie musze przy tym wszystkim...ale nie ma problemu, super, ze tak blisko morza, ja do Tamizy mam okolo 10 minut, ale to rzzeka i do tego syfiasta...

wlasnie mexza odprawilam w necie na lot do Norwegii, bo leci na narty, ja oczywiscie zostaje w Londku, mam nadzieje, ze snieg bedzie, bo wkurzy sie jak nie
image

image
Natalia ja kupilam ten kombinezon jakies 2 m-ce temu:/ ale zerknij na allegro tam maja podobne(ja mam z rozowym)i nawet tansze sa niz w sklepie: http://allegro.pl/kombinezon-80-h-m-9-12-zimowy-nowy-i1333357924.html bo ja mam dokladnie taki: http://allegro.pl/idealny-kombinezon-h-m-czapka-h-m-gratis-i1345873253.html
image
image
do góry