Widok
Murka - ja planuję rodzić w Gdyni. Znów :D
byłam dziś na usg nr2 i mogę się dopisać z terminem - wskakuję na góę listy ;]
01.07. Agata
08.07. pillotka
10.07. -mTusia-
14.07. mentorka
26.07. Kamyczek1234
28.07. Tinker Bell
07.08 Betti_174
asski
Maruszka
Murka
Mangolia
z pomiarów wychodzi, że to 7 tydz i 4 d, ale plus minus 7dni ;]
Maleństwo ma 14mm! i dostałam pierwsze zdjęcia :D
Następna wizyta ma być na przełomie roku, może jutro uda mi się zarejestrować :)
byłam dziś na usg nr2 i mogę się dopisać z terminem - wskakuję na góę listy ;]
01.07. Agata
08.07. pillotka
10.07. -mTusia-
14.07. mentorka
26.07. Kamyczek1234
28.07. Tinker Bell
07.08 Betti_174
asski
Maruszka
Murka
Mangolia
z pomiarów wychodzi, że to 7 tydz i 4 d, ale plus minus 7dni ;]
Maleństwo ma 14mm! i dostałam pierwsze zdjęcia :D
Następna wizyta ma być na przełomie roku, może jutro uda mi się zarejestrować :)
a dzień dobry, dzień dobry :)
dziś może będzie lepszy dzień - gin zmniejszyła dawkę jednego leku o połowę, bo to on mógł powodować to moje przybicie w ostatnich dniach, więc mam nadzieję, że dziś będzie lepiej, mimo że przeraźliwie pada!
Właśnie się zarejestrowałam na następną wizytę na 02.01. :D
A macie już założone karty ciąży?
Ja, mimo, że to było już drugie usg, karty ciąży nie mam i dopiero będę w styczniu miała założoną. Czyli w 12 tyg. W pierwszej ciąży też miałam kartę założoną na przełomie 11 i 12 tygodnia, ale ciekawa jestem, jak to u Was?
A jak tam brzuszki? komu już urosły? przyznać się :D
Ja byłam wzdęta przez pierwsze tygodnie, ale od dwóch brzuszek znów płaściutki i waga stoi :D
Mówiłyście już rodzinom, że jesteście w ciąży?
Tinker Bell - no, fajnie być tak na usg i zobaczyć Maleństwo :) Szkoda, że musisz tyle czekać, ale zobaczysz, zleci Ci szybko nie tylko do 20.12. ale i cała ciąża :D
dziś może będzie lepszy dzień - gin zmniejszyła dawkę jednego leku o połowę, bo to on mógł powodować to moje przybicie w ostatnich dniach, więc mam nadzieję, że dziś będzie lepiej, mimo że przeraźliwie pada!
Właśnie się zarejestrowałam na następną wizytę na 02.01. :D
A macie już założone karty ciąży?
Ja, mimo, że to było już drugie usg, karty ciąży nie mam i dopiero będę w styczniu miała założoną. Czyli w 12 tyg. W pierwszej ciąży też miałam kartę założoną na przełomie 11 i 12 tygodnia, ale ciekawa jestem, jak to u Was?
A jak tam brzuszki? komu już urosły? przyznać się :D
Ja byłam wzdęta przez pierwsze tygodnie, ale od dwóch brzuszek znów płaściutki i waga stoi :D
Mówiłyście już rodzinom, że jesteście w ciąży?
Tinker Bell - no, fajnie być tak na usg i zobaczyć Maleństwo :) Szkoda, że musisz tyle czekać, ale zobaczysz, zleci Ci szybko nie tylko do 20.12. ale i cała ciąża :D
pilotka mi kartę ciąży gin założył po pierwszym USG na początku 6 tygodnia. Ja się dzisiaj umówiłam na wizytę 18.12 ale mam nadzieję że gin otworzy sobotę 22.12 i uda mi się wcisnąć :)
rodzice jeszcze nic nie wiedzą, planujemy im powiedzieć w wigilię tzn podczas rozdawania prezentów dostaną kopertę ze zdjęciem USG :D (poprosimy ginekologa o dodatkowe fotki:))
rodzice jeszcze nic nie wiedzą, planujemy im powiedzieć w wigilię tzn podczas rozdawania prezentów dostaną kopertę ze zdjęciem USG :D (poprosimy ginekologa o dodatkowe fotki:))
Witam :) leje i leje cały dzień :( pochmurno i smutno :( u mnie samopoczucie dzisiaj swietnie od rana :) nawet prawie mdłości brak. Ale to może dlatego ze prawie nic nie jem :( jakby ktoś mi robił jedzonko to może bym i jadła ale samo przygotowanie jedzenia to jakiś koszmar :( a ze nie jem to waga stoi i tylko brzuszek mam wzdety :( mi ginekolog założył kartę ciazy w 7 tygodniu po pierwszym usg :) miłego popołudnia mimo deszczu :)
Ja dziś pierwszy dzień zostałam w domu :) Poszłam na zwolnienie, gdyż właśnie stwierdziłam, że za bardzo się denerwuję i źle czuję w pracy...do tego przy 2,5 letniej Córci w domu nie mam siły na sprzątanie i gotowanie...a że również i mi groziło zwolnienie, więc od razu zaniosłam zaświadczenie do pracy...w poprzedniej ciąży pracowałam do 7 m-ca...i poszłam na zwolnienie tylko dlatego, że miałam sesję (studiowałam zaocznie)...a teraz chcę się nacieszyć swoją Córcią i razem z Nią czekać na maleństwo, będąc przy tym dbającą o dom żoną :)
Dziś czułam się do 14 bosko...a potem jakby mi baterie wysiadły...ZGON!!!
No i robi mi sie niedobrze...i ostatnio ciągle tak jest...po południu mnie bierze...
Aaa...i będę rodzić w Gdyni, mam 5 min do szpitala ;) pieszo ;)
Dziś czułam się do 14 bosko...a potem jakby mi baterie wysiadły...ZGON!!!
No i robi mi sie niedobrze...i ostatnio ciągle tak jest...po południu mnie bierze...
Aaa...i będę rodzić w Gdyni, mam 5 min do szpitala ;) pieszo ;)