Widok

MAMUSIE STYCZNIOWE 2012

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam:)))

Właśnie jestem po wizycie, jestem w 6t2d, wstępnie termin na 23 styczeń 2012??? Czy znajdą się jakieś mamusie styczniowe??? jak tak to wpisujcie się:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
devil83 miło z Twojej strony:)
Ty już masz swoje maleństwo przy sobie i to jest najpiękniejsze:) ja już się nie mogę doczekać jak będę na Twoim miejscu:)))))
dziewczyny wpadłam tu do Was z sentymentu :)
jestem mamusią lutową tegoż roku i jak widzę Wasz wątek to aż łezka staje w oku ;) rok temu przeżywałam dokładnie to samo co Wy teraz :) ależ ten czas szybko mija :)

w każdym bądź razie chcę Wam życzyć fantastycznych 9 miesięcy, spokojnego (lekkiego) porodu i samych radosnych chwil już z malcami w rękach :)
Luciolla gratulacje:) A na kiedy Ci wychodzi termin?? daj znać jak będziesz po wizycie:)

Ja jestem z Przymorza, ale aktualnie mieszkam w Anglii..

Mi już od 5 tygodnia dokuczały mdłości (ale nie wymioty) , ból podbrzusza i ból piersi oraz DUŻA senność... to się niestety cały czas utrzymuje:/
Dołączam do grona przyszłych mam :) Wszystkim gorąco gratuluje!!!

Ja mam termin już na Luty. Teraz jest 5 tydzien. Jutro pierwsza wizyta u gin. U mnie cicho sza jeszcze nikt nie wie. Wiec chciałam
choć na forum się pochwalić :)

Z dolegliwości przeszkadzają mi tylko lekkie skurcze podbrzusza jak przed miesiączką. I nic poza tym (jeszcze) Ale biust mam teraz fantastyczny!!!! :D

Powiedzcie skąd dokładnie jesteście? Może się jakaś sąsiadka znajdzie na forum :) Ja jestem z Pruszcza Gdańskiego.
tak mało mamuś styczniowych? może jakieś lutowe??:)
Kola ja już powiedziałam w pracy o ciąży w zeszły piątek, dużo osób już i tak się domyślało więc nie było sensu tego ukrywać dłużej, mój szef w sumie dobrze zareagował także się cieszę:)

dobrze jest być styczniową mamusią gdyż ominą nas te upały bo ciężko jest tak chodzić z dużym brzyszkiem jak jest bardzo gorąco...

evilek to super, gratuluję:) a na kiedy masz termin?
ja też będę styczniową mamusią:)
Kola, to fajny termin. Ja mojego urodziłam w lutym i byłam bardzo zadowolona. Nie pociłam się jak kot w upały z brzuchem, nie "goiłam się " w upał. Teraz też tak cyrklujemy na początek roku. No i jeszcze czekam, ale za tydz idę do gina aby to potwierdzić.
Tak sobie rozmyślałam nad tym styczniem i myślę sobie, że to nawet dobry czas, dziecko się trochę odchowa i już będzie ładna pogoda na spacerki. A przynajmniej nie będziemy musiały końcówki ciąży męczyć się w upałach :)
Madziakin czy w pracy mówiłaś już coś o ciąży? pytam bo mam w tej sprawie dylemat- kiedy o tym powiedzieć...
Kola no to gratulacje:) życzę Ci aby dzidziś rósł zdrowo:)
nam się udała bardzo szybko bo już po pierwszej próbie:)
Witam

Ja też byłam na wizycie 25 maja, był to 6 tydzień, termin wstępnie na 18 stycznia 2012. Udało się po 10 miesiącach i jestem szczęśliwa :)
Marta i jak byłaś u lekarza?
ania trzymam kciuki:)
ja wciąż czekam, bo testy szaleją. Ale identycznie było u mnie z pierwszym, więc jeszcze czekam. Jeżeli jestem, to pewnie końcówka stycznia, początek lutego. Dam znać za jakiś tydzień, bo wybiore się do lekarza.
No ja się dopisuję ale nie wiem na którego stycznia. Raczej końcówka:)
może jeszcze ktoś?:)
Marta ja też 3 testy robiłam i wczoraj byłam u lekarza, jak na razie wszystko dobrze, 6t3d, serduszko biło jednak nie dało się jeszcze usłyszeć... nasza dzidzia chyba została poczęta tuż przed majówką;)
daj znać jak będziesz po wizycie:)
Madziakin - ja na razie zrobiłam 3 testy apteczne i 1 z krwi, myślę, że to dzidzia ze Święta Pracy;) Czyli ok 4-5 tydzień:) U lekarza jeszcze nie byłam, idę jutro, mam nadzieję że wszystko będzie ok. A u Ciebie?
nikt się nie znajdzie???:)
ania trzymam kciuki, daj znać jak będziesz wiedziała:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry