Widok
no to fajnie, że jednak zaglądacie tutaj:) I chyba Ewciaa ma rację, że łatwiej nam będzie spotykać się z konkretą mamą, niż wszystkie na raz. Jesteśmy z różnych części pruszcza i różnie dysponujemy czasem.
Ja jestem chętna na spotkanie np jutro około południa. Tylko nie znam jeszcze okolic więc daleko się nie wypuszczam. Mieszkam w okolicach ul Kasprowicza, czy któraś z Was też jest z tych okolic? Chyba mama miłoszka pisała, że tak. Możemy się jakoś umówić.
Ja jestem chętna na spotkanie np jutro około południa. Tylko nie znam jeszcze okolic więc daleko się nie wypuszczam. Mieszkam w okolicach ul Kasprowicza, czy któraś z Was też jest z tych okolic? Chyba mama miłoszka pisała, że tak. Możemy się jakoś umówić.
~mama - pytałaś się gdzie jest Faktoria - tj. jedziesz główną drogą powiedzmy od strony Gdańska ul. Grunwaldzką w stronę Tczewa, mijasz Urząd Miasta (po prawej stronie), jedziesz dalej, mijasz światła i kawałek dalej jest skręt w prawo, to nie skręcasz od razu, tylko w następny zakręt (nieutwardzona droga) tam jest pizzeria i jedziesz tą drogą wprost na parking Faktorii :)
mama mi łoszka, nam również było bardzo miło Was poznać. Na 100% będziemy się spotykać częściej, jesteśmy prawie sąsiadkami:) Dziś nawet planowałam do Ciebie podejść po przedszkolu, ale tak lało, że w końcu pojechałam z mężem samochodem po małego. A swoją drogą, jak będziesz wybierać się na zakupy do biedronki to koniecznie do mnie wpadnij! Twoje pociechy też są super, fajowe chłopaki ci rosną.