Widok

MAMY Z PRUSZCZA GD 2011

Pruszcz Gdański Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy są tutaj jakieś mamuśki z Pruszcza, które urodziły dzieciaczki w tym roku? Jeśli tak to chętnie poznam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hejka dziewczyny.

Czy mogę do Was dołączyć?
Jestem mama z 2009 roku. Mam córeczkę Amelkę i mieszkam na osiedlu wschód.

Fajnie było by kogoś poznać bo nikogo tu nie znam. Chodzimy codziennie na spacerki, niestety same.

Pozdrowionka.
Witaj Kasiula24 :) No Ba! Pewnie, że możesz do Nas dołączyć:)))
Ja też mieszkam na oś. Wschód (koło szkoły nr.4).
ooo to bardzo bliziutko. Ja na Czarnieckiego. A w jakim wieku masz dzieci? Moja Amelka w grudniu kończy 2 latka i chciałam dowiedzieć się o dobrym przedszkolu.
hej hej!!!!tak podglądam wątek i widze kogoś z omich rejonów więc postanowiłam dołączyć jeśli można;)Od niedawna mieszkam również na osiedlu wschód a w Pruszczu o urodzenia;)Jestem mamą z 2010 roku z sierpnia i mam córeczke a obecnie spodziewamy sie następnej babki za niecałe 3 miesiące.Często chodzimy na plac zabaw ten na Gałczyńskiego ale jakos ta pusto i zero ludzi...jakoś tak dziwnie...jakby wszyscy wymarli;(chetnie kogoś poznam z tych okolic i dołącze do wspólnych spacerów;)
mam dwóch chłopaków (3l,8m i 13 miesięcy).
~Mamuśka, ja też chodzę na ten plac i rzeczywiście często jest pusty:) Moze kiedyś się spotkamy na nim:)
O mama_miłoszka widze że twój drugi skarb jest w podobnym wieku jak moja córcia.My chodzimy na ten plac zabaw w ciągu dnia i poważnie zero tam ludzi....nie wiem czy to ta pogoda czy po prostu ludzie w domkach nie wychodzą na plac zabaw???szkoda bo tak jakos smutno;(A ty w jakim jesteś wieku???jesli moge zapytać?
~Mamuśka, ja jestem stara, ale jara:) hehehe:) a tak serio, to jestem 79r.
Witam mamuśkę..
Ja z moja Amelka ostatnio zmieniłyśmy plac zabaw i zamiast na galczynskiego chodzimy na dąbrowskiego tam jest super nowy plac. Podoba mi się. Ja z mila chęcią się z Wami spotkam:)
Zwykle chodzimy na plac około południa a potem moja mała robi sobie drzemkę. Jeżeli możecie to możemy iść w poniedziałek na plac bo w sobotę i niedziele nie mogę.
hej Kasiula24!
a o której zazwyczaj chodzicie??koło południa tzn o której???daj znać,jeśli będzie pogoda w miarę to z chęcią się wybierzemy;)To jest ten plac zabaw niedaleko dawnego klubu garnizonowego??ten nowy duży plc zabaw???
Cześć Dziewczęta:)
ja też się chętnie spotkam, tylko że ja to tylko w weekend, bo mały jest w przedszkolu.
Ewa, a Ty już ok? Możemy się spotkać? Daj znać, ja w sobote i niedziele chętnie:)
Pozdrawiamy!
~mama, możemy się jutro spotkać, dam Ci znać na kom:)
oki, więc czekam:) Do jutra!
heja mamuśka... to moje gg 8758162 odezwij się
ja nawet dziś mogę iść na krotki spacer, jest ładnie i blisko siebie mieszkamy:)

Albo z inna mamuśka:)
Cześć
idzie wiosna, pogoda bardziej sprzyjająca na spacer. Jesteście chętne?
widzę, że pruszczanki boją się wiatru. I nie ma szans na wspólne spacery:(
hej mama a gdzie mieszkasz? W jakim wieku masz dzieci.
Ja chodzę z moją mała na spacery. W domu to się tak nie da cały dzień siedzieć.
No właśnie, ja też myśłę, że w domu nie da rady siedzieć z maluchem. I dlatego szukam chętnych mam do wspólnych spacerów. No dziś to wiatr mi małego chciał porwać, więc troche krótki był spacerek:)
Mieszkamy nie daleko Lidla, a dziecko mam w wieku 3 lat.
Do lidla jeżdżę na zakupy, mam blisko. A ja mam córkę 2 latka i 3 mies.
Pozdrawiam
To może się jakoś umówimy?
Nam bardziej weekendy pasują, lub w tygodniu po godz 17, jak wychodzimy z przdszkola.
Mamy maluszki w zbliżonym wieku, więc może się zaprzyjaźnią a nam sie uda pogadać:)
Nam prawie zawsze pasuje:) Możemy się umówić na spacerek. Masz gg?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!! (14 odpowiedzi)

Witam mam nietypowe pytanie poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej...

gdzie kupic ubrania dla 2 metrowego faceta??:) (17 odpowiedzi)

albo za krotkie rekawy,albo do pasa...jak z mlodszego brata...a gdzie kupic te normalne??

Ciemieniucha - skuteczne metody (51 odpowiedzi)

Może doradzicie coś skutecznego na ciemieniuchę. Moja mała ma na środku główki cały placek....

do góry