Widok

MARILYN MANSON KONCERT.

Letnica Kokoszki Matarnia Temat dostępny też na forum:
poszukuję jednej , dwie osoby chętne na pójście ze mną na koncert MM który odbędzie się w Warszawie. Dojazd za darmo - samochodem. : DD

psychoobelle@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc

jeśli jesteś fajną dziewczyną, to mamy dla Ciebie BILET ZA DARMO na koncert 17.11. w Stodole - oczywiście BILETÓW JUŻ NIE MA W SPRZEDAŻY - wszystkie bilety zostały już sprzedane, a na Allegro można je kupić za 300-400 zł za sztukę i więcej

ale mamy jeszcze jeden bilet - dla Ciebie :-)

kim jesteśmy? jesteśmy dwoma fajnymi kolesiami i idziemy na koncert mansona 17.11. w Stodole, na który mamy trzy bilety bo kumpel się wyłamał, więc szukamy fajnej dziewczyny, ktorą zabierzemy na koncert (stawiamy bilet, drinki, do/odwiezienie do domu itp), w zamian za przemiłe towarzystwo przed, w trakcie i po koncercie

propozycje ze zdjęciami oraz wyjaśnieniem dlaczego właśnie z Tobą będziemy się dobrze bawić prosimy przesyłać na adres chcezobaczycmansona@gmail.com

na życzenie przesyłamy skan/zdjęcie owych trzech biletów - to nie jest ściema, naprawdę chcemy fajnie się bawić i mamy jeden wolny bilet do zaoferowania :-)

na wszelkie pytania odpowiadamy mailem
do zobaczenia
M&M
chcezobaczycmansona.
Mail okolicznościowy?

Ja chcę.
Zobaczyć Mansona chcę.
Siedemnastego listopada mi odpowiada
Jestem fajna, wysoka i rozrywkowa a moje zdjęcie znajdziecie na Sympatii

Tylko, że nie chcę zobaczyć tego paskudnego Marilyna Mansona, ale Mansona the Forestera

:-PPP
Moje zdjęcie też jest na Sympatii.
I 17 listopada tez będzie.

Witaj!!!Chętnie odkupiłabym od Ciebie jeden lub dwa bilety po w miare rozsądnej cenie jeśli jest taka możliwość.Daj znać czy to możliwe?
witam, ja mam do sprzedania. moje gg to 6318957

Inne tematy z forum Hydepark

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

reklama świetlna (14 odpowiedzi)

hej. czy waszym zdaniem warto jest inwestować w reklamę świetlną? pozdrawiam

do góry