Widok

MASA 25lub26 Lutego!!

WIĘC CZAS NA MASE W GDYNI!! TERMIN TO OSTATNI PIĄTEK LUTEGO CZYLI 25lub sobota 26.
Dawno już niebyło dużej masy więc czas nadrobić straty Pozostaje kwestja terminu 26 czy 25 ja osobiście jestem za 26 w godzinie koło 15, z powodu krutszego dnia niż latem;) a sobota ponieważ około 15 większość ludzi ma prace lub szkołe.
WIĘC MASA KRYTYCZNA GDYNIA 2005 (chyba pierwsza w 2005roku) 26 LUTEGO GODZINA 15:30 Skwer Kościuszki.

CO WY NA TO??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm no ja nie wiem, mi np. nie pasuje sobota o 15, może lepiej zaczekać do marca? pod koniec jest przesunięcie czasu o 1h, no i 2 miesiące miną czyli jakieś 2,5h później słońce będzie zachodzić niż teraz. A i ciepło będzie na 90%, bo ma być rekordowo upalne lato :)
jedziemy!
me2
jade, moge nawet zaraz teraz:P teraz nawet o 17 jest jeszcze dosc jasno..wiec za 20 dni moze byc tylko lepiej;)
jestem za !!!!!!!!!!! 1 marca ide do woja :((( i z checia bym poszedl sobie na Mase Krytyczna :DDD pozdro dla wszystkich
TO USTALONE MASA 26 15:30 sobota!!! TERAZ ROZEŚLIJCIE TO WSZYSTKIM ŻEBY BYŁO DUŻO LUDZI!!!

Dyskusja jest też na www.hcsquad.pl
nareszcie......
Jak chcecie to róbcie masę, tylko później nie narzekajcie jak będą problemy - kto by(a było nas niewiele)ł na ostatniej masie w zeszłym roku(październik) ten wie o czym mówię. Chodzi o to że jak było nas tak mało, to na koniec masy smerfy się do nas przyczepiły, a że było nas mało to mogli nas nawet i spisać wszystkich, ale całe szczęście obeszło się bez tego. W każdym razie zapowiedzieli że następnym razem takie niepodporządkowanei się kodeksowi ruchu drogowego będzie karane mandatami. Jako że nie wydaje mi się aby luty był miesiącem który wróży dużą frekwencje, także możecie mieć problemy z policją. Poza tym wydaje mi się że najlepiej by było poczekać jeszcze troche i kiedy zrobi się cieplej zrobić mase krytyczną z wielkim hukiem, tzn. odpowiednio nagłośnioną w mediach, wtedy był by taki klimat jak na pierwszych masach krtycznych, a nei po prostu wycieczka przez miasto kilkunastu lub dwudziestukilku osób. Taka jest moja opinia na ten temat, zrobicie jak chcecie, tylko żeby potem nie było rozczarowania....

pozdrawiam
Żywy
Też wydaje mi się, że jest za wcześnie...
JAK BEDZIE DUŻO LUDZI TO KŁOPOTÓW NIEBEDZIE:D
WIĘC ZBIERAĆ EKIPE NAGŁAŚNIAĆ!!! WSZYSTKO ZALEŻY OD NAGŁOŚNIENIA
jestem za zeby masa była w marcu fakt faktem Żywy ma racje ,,
Żywy ma racje... Z tego moga wyniknac tylko same problemy. Nie licz na wiele ludzi, bo chcac nie chcac jest kalendarzowa zima. Teraz jezdza tylko sami zapalency, a nawet oni na pewno nie wszyscy beda w stanie przyjechac z roznych powodow. Moim zdaniem zaczekac trzeba conajmniej miesiac...

Zywy racja!
Znow sie napalacie i bedzie taka lipa jak po pierwszych dwoch masach...
Wstrzymajcie sie z tematem do kwietnia conajmniej kiedy beda humanitarne warunki do jazdy i beda mogli przyjechac zwykli ludzie.
I wowczas mozna zrobic cos z rozmachem i nie bedzie zadenj popierdółki. Dajcie sobie na wstrzymanie, jest luty...
A do kwietnie to i może jakieś plakaty nawet się skombinuje;-))
zgadzam się

image
trzeba to rzucić na forum

image
No dobra to co nierobimy?? Jak nierobimy to my poprostu zrobimy o 15:30 w sobote większego streeta sobie pośmigam po miejscówkach na gdyni większa ekipą bez masy:/ TO CO NIEROBIMY??
Nie.
Wolałam się nie wychylać z moim sprzeciwem.
Ale skoro przez Patryka i Michała przemawia tak stanowczy głos rozsądku, to ośmielam się poprzeć idee przesunięcie Masy na cieplejszy czas :-)
do góry