Widok

MASA 25lub26 Lutego!!

WIĘC CZAS NA MASE W GDYNI!! TERMIN TO OSTATNI PIĄTEK LUTEGO CZYLI 25lub sobota 26.
Dawno już niebyło dużej masy więc czas nadrobić straty Pozostaje kwestja terminu 26 czy 25 ja osobiście jestem za 26 w godzinie koło 15, z powodu krutszego dnia niż latem;) a sobota ponieważ około 15 większość ludzi ma prace lub szkołe.
WIĘC MASA KRYTYCZNA GDYNIA 2005 (chyba pierwsza w 2005roku) 26 LUTEGO GODZINA 15:30 Skwer Kościuszki.

CO WY NA TO??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A i jak by co to trase wziełem z mapy i nie miałem okazji nigdy jej zrealizować.
A może by tak coś zorganizować na trasie Gdynia-Łężyce-Gniewowo-Zbychowo-Reda- i powrót w zasadzie asfaltową scieżką (przez Kazimierz) do Gdyni?
Frans: dzieki! Jesli wycieczka dostanie wsparcie GRT to musi sie udac (i nie chodzi mi wcale o frekwencje ;-) Mysle ze z pomocy takiej TRZEBA skorzystac! Podajcie wiec bardzo prosze swoje propozycje trasek ( start oczywiscie na Swerze, najlepiej okolo 13tej :-)
Pozdrawiam
arek
Pamiętaj Michał aby nie przetrenować głowy, bo od czasu do czasu trzeba sobie zrobić przerwę i wyskoczyć na rower:)

pozdrawiam
Żywy
Ale szczęściarze... ja z rowerem to się chyba zobaczę gdzieś w marcu;-(( Wiem, wiem znowu narzekam;-))
Moim skromnym zdanie to kilometraż będzie zależał od pogody, bo jak będzie taka jak w niedziele to... mi dopiero dzisiaj buty wyschły:/

pozdrawiam
Żywy
Jeśli i ja mogę dorzucić trochę od siebie, to tak jak ostatnio rozmawiałem z Arkiem, mogę Wam pomóc w zorganizowaniu małego rajdziku, dosłownie 3/4 godzinki, nie więcej. Ale musicie się określic jaki teren chcecie i ile maxymalnie ma być kilometrów! Jeśli chodzi o wykrzesanie czasu do 4 godzin dam radę (gdyż sam obecnie siedzę w knigach, skrobiąc magisterkę) a Grupa Rowerowa Trójmiasto jak zwykle pewnie stawi się dość licznym składem ;-0 Prosimy tylko o więcej szczegułów, gdyż jak na razie dużo gadacie, a rezultatów zero ;-)))
Pozdrawiamy GRT
Ja w sobote jestem w domu dopiero około 14:15(korepetycje:/), ale może uda mi si conieco przesunąć na wcześniejszą godzinę, albo na inny dzień.
A jest już jakiś pomysł na trasę tej wycieczki?

pozdrawiam
Żywy
Znaczy sie nie będzie to wycieczka ok. 5h głównie w strefie 65-82% Hrmax (plus ok. 30 min w 82-92%) :(
Ale ja jakiś pogięty jestem...
Pzdr.
T.
PS. oczywiscie w tempie takim aby kazdy mogl pojechac - w gleboooookiej strefie tlenowej ;-))) :-)))
bodek napisał(a):

> Helo;) a jaką "wycieczkę" masz na myśli;) ...

:-) Glownie taka, na ktorej mozna dobrze sie bawic, troche pogadac o Masie, a byc moze nawet rozwiesic kilka pierwszych plakatow...
Mtb czy szosa? o tym zdecyduje demokratyczna wiekszosc chetnych (bo ta wycieczka przeciaz powinna byc "masowa") ... no i kaprysna ostatnimi czasy pogoda ;-)))

Pozdrawiam
arek
Helo;) a jaką "wycieczkę" masz na myśli;)
Chodzi o jakiś trening długodystansowy, szosa czy MTB?
Pzdr.
T.
Dzięki za życzenia. Powodzenie przyda się :)
Jakby co to za 2 tyg. poprawka. Zacznę się uczyć wcześniej ;)
Dokładnie - maturka;-) A co do egzaminu to życzę powodzenia - to trzeba mieć nerwy, żeby 10 h do egzaminu...:-)
Niestety jednak nie da rady tych 45 minut wyrwać...
Michu. napisał(a):

> Dzięki za radę z tą "regeneracją";-)) Dobry argument do
> pertraktacji;-)

Tak regeneracja i "odstresowienie" - u mnie zawsze działalo w trakcie "pertraktacji" :)
Z tego co się zorientowałem, to piszesz chyba maturę. Nie stresuj się za bardzo nad książkami. Ja mam za ok 10godz. egzamin i właśnie zaczynam się na poważnie uczyć ;))))))) - to taki mały off topic
Kurcze może być mały problem z tym...;-(. Zobaczę co się da zrobić (czyt. czy mnie siły wyższe puszczą;-)) A co z Wiesią? Skusi się też ewentualnie?
... to od Friela - najwiekszego z mi znanych oredownika hiperkompensacji ;-)))
Dzięki za radę z tą "regeneracją";-)) Dobry argument do pertraktacji;-)
... jak utarguje jeszcze jakie 45 min to chyba się skusze ;-)
do góry