Widok

MASA 25lub26 Lutego!!

WIĘC CZAS NA MASE W GDYNI!! TERMIN TO OSTATNI PIĄTEK LUTEGO CZYLI 25lub sobota 26.
Dawno już niebyło dużej masy więc czas nadrobić straty Pozostaje kwestja terminu 26 czy 25 ja osobiście jestem za 26 w godzinie koło 15, z powodu krutszego dnia niż latem;) a sobota ponieważ około 15 większość ludzi ma prace lub szkołe.
WIĘC MASA KRYTYCZNA GDYNIA 2005 (chyba pierwsza w 2005roku) 26 LUTEGO GODZINA 15:30 Skwer Kościuszki.

CO WY NA TO??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesia napisał(a):

> Wolałam się nie wychylać z moim sprzeciwem.
Hehe;-). Czyli mówisz: "Co złego to nie ja";-)))
I ja jeśli moge dorzuce swoje trzy grosze w walucie obcej:-))) Bardzo sie ciesze , ze cos sie dzieje i ze tym razem na forum glos w sprawie zabiera prawie tyle osob ile ich bylo na ostatniej Masie ( heh, gdyby tak kazdy zabral swa rodzine byloby juz niezle ;-))) :-))) Ale co to ja chcialem .. acha chyba jeszcze za wczesnie, oczywiscie na sama Mase, za to czas na "promocje" wiec moze tymczasem w ta ostatnia sobote ( troche tak dla testu ) zrobic jakas masowa wycieczkę ... Co Wy na to ?

arek
Ja bardzo chętnie, ale chyba czasu mi zbraknie;-((
Michał, Ty mówisz zupełnie jak ja!
Nie daj się tym książkom ;-)
Prosze nie sciemniajcie - bez Was nie jade ;-)))
Hehe... staram się, ale to presja "od górna";-)))
Ojjj cos kiepsciutko u Ciebie z teoria ;-) bo przeciez azeby praca dala efekty trzeba pomyslec o regeneracji - i tej wersji sie trzymaj :-)))
Tak na 2,5 godziny to może by mi się udało wyskoczyć tylko, że Arkowi się zapewne nie opłaca taki kawał jechać na tak krótko.
I tak samo jest z Masa - patrzcie tylko po tak krotkim "abstynencji" czasie jakie nia zainteresowanie ... Jesli jeszcze chwilke poczekamy to Jej wyjdzie na zdrowie :-)))
arek
... jak utarguje jeszcze jakie 45 min to chyba się skusze ;-)
Dzięki za radę z tą "regeneracją";-)) Dobry argument do pertraktacji;-)
... to od Friela - najwiekszego z mi znanych oredownika hiperkompensacji ;-)))
Kurcze może być mały problem z tym...;-(. Zobaczę co się da zrobić (czyt. czy mnie siły wyższe puszczą;-)) A co z Wiesią? Skusi się też ewentualnie?
Michu. napisał(a):

> Dzięki za radę z tą "regeneracją";-)) Dobry argument do
> pertraktacji;-)

Tak regeneracja i "odstresowienie" - u mnie zawsze działalo w trakcie "pertraktacji" :)
Z tego co się zorientowałem, to piszesz chyba maturę. Nie stresuj się za bardzo nad książkami. Ja mam za ok 10godz. egzamin i właśnie zaczynam się na poważnie uczyć ;))))))) - to taki mały off topic
Niestety jednak nie da rady tych 45 minut wyrwać...
Dokładnie - maturka;-) A co do egzaminu to życzę powodzenia - to trzeba mieć nerwy, żeby 10 h do egzaminu...:-)
Dzięki za życzenia. Powodzenie przyda się :)
Jakby co to za 2 tyg. poprawka. Zacznę się uczyć wcześniej ;)
Helo;) a jaką "wycieczkę" masz na myśli;)
Chodzi o jakiś trening długodystansowy, szosa czy MTB?
Pzdr.
T.
bodek napisał(a):

> Helo;) a jaką "wycieczkę" masz na myśli;) ...

:-) Glownie taka, na ktorej mozna dobrze sie bawic, troche pogadac o Masie, a byc moze nawet rozwiesic kilka pierwszych plakatow...
Mtb czy szosa? o tym zdecyduje demokratyczna wiekszosc chetnych (bo ta wycieczka przeciaz powinna byc "masowa") ... no i kaprysna ostatnimi czasy pogoda ;-)))

Pozdrawiam
arek
PS. oczywiscie w tempie takim aby kazdy mogl pojechac - w gleboooookiej strefie tlenowej ;-))) :-)))
do góry