Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karola - opinia wątek zamknięty Cudowna wizazystka . wie czego chce i robi z wielką dokładnością. Jej prace...
~Karola
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 maja 2011

ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!! wątek zamknięty Miałam przyjemność skorzystać z talentu Agnieszki :) Po próbnym makijażu i...
~Olcia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2011

FANTASTYCZNA! wątek zamknięty Osoba kreatywna i pełna pomysłów. Potrafi zdziałać cuda!! Gorąco polecam, bo...
~Magda
-

dodano: 14 czerwca 2011

Na makijaż - tylko do Agnieszki! wątek zamknięty Mój makijaż ślubny, który wykonała Agnieszka, był przepiękny! Spojrzałam w...
~Dobrawa
-

dodano: 9 czerwca 2011

Perfekcjonistka wątek zamknięty Co tu dużo pisać. Agnieszka bardzo dobrze zna się na tym co robi - zrobi...
~Emila
-

dodano: 25 maja 2011

Aga jest genialna! wątek zamknięty troche wizazystek juz przezylam ale zdecydowanie Agnieszka potraf wszystkie...
~Natalia Sz.
-

dodano: 18 maja 2011

z czystym sercem wątek zamknięty najukochansza osobka na swiecie! kobieta aniol:0)) osoba z wielkim...
~Laura S
-

dodano: 17 maja 2011

ma talent do wydobywania piękna wątek zamknięty Nigdy nie myślałam że mogę wyglądac tak pięknie! Pani Agnieszka to...
~Justyna K.
-

dodano: 17 maja 2011

mozna spokojnie "zamknąć oczy";) wątek zamknięty właściwie nic nie trzeba tłumaczyć, bo pani Agnieszka od razu wie, jak...
~Kamila
-

dodano: 11 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry