Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Solidnie wątek zamknięty Mieszkam w Szwecji i wszystkie paczki wyslane do mnie z Polski przez MCS...
~Anka
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2010

POLECAM wątek zamknięty szybko, profesjonalnie
~mih
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2010

Firma godna polecenia! wątek zamknięty Firma godna polecenia,terminowa i rzetelna.Wykazali wiele wyrozumiałości i...
~Renata P.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 maja 2010

barbara - opinia wątek zamknięty Po telefonie dowiedziałam się, że pieniądze należy wpłacić na konto, pan...
~barbara
-

dodano: 22 lutego 2010

Firma godna polecenia!!! wątek zamknięty Ceny o wiele tańsze od konkurencji, fachowa i rzetelna obsługa,przesyłka...
~HB
-

dodano: 6 września 2009

Profesjonalnie, szybko i solidnie. wątek zamknięty Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Solidna firma. "*-.,_1 0 0 % P O...
~Tomasz Włodkowski
-

dodano: 13 sierpnia 2009

Godna polecenia wątek zamknięty Rewelacyjny kontakt z klientem. Ceny niezwykle konkurencyjne w stosunku do...
~Marta
-

dodano: 12 sierpnia 2009

Konkurencyjna cena, rzetelność wątek zamknięty Firma godna polecenia. Sympatyczny kontakt, w razie problemów właściciel...
~AUREA-MED
-

dodano: 10 sierpnia 2009

Profesjonalnie, szybko, terminowo wątek zamknięty Zdecydowanie polecam tą firmę. Korzystam systematycznie i jestem bardzo...
~Marek
-

dodano: 6 sierpnia 2009

Doskonała cena, profesjonalizm i szybka dostawa wątek zamknięty Cena bardzo konkurencyjna z innymi ofertami na rynku. Bardzo sympatyczny...
~Natalia
-

dodano: 5 sierpnia 2009

Godni polecenia! wątek zamknięty Ta firma naprawdę pomaga w logistyce. Dzięki ich usługom możemy oferować...
~kozlek.pl
-

dodano: 5 sierpnia 2009

Szybko i tanio wątek zamknięty Szybko, tanio i bezpiecznie.Odpowiedzialni Własciciele firmy, gotowi o kazdej...
~Conte
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 23 lipca 2009

magda - opinia wątek zamknięty Rzeczywiście najtańsza oferta na rynku porównywałam z innymi, szybka i miła...
~magda
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry