Widok

MEBLE KUCHENNE NA ALLEGRO

Witam wszystkich

Jak bezpiecznie kupić meble kuchenne w internecie i na co zwracać uwagę?

Pytam ponieważ znalazłem kilka ciekawych aukcji i nie są to gotowe kuchnie tylko indiwidualnie projektowane meble nowe z terminem realizacji.
Można znalezc naprawdę markowe meble ale ich cena trochę zaskakuje.

Zastanawiam się nad zakupem ale co trzeba sprawdzić w tych aukcjach i może ktoś ma już doświadczenia z zamawiania w ten soposób.

Z góry Dziekuję za wszystkie odpowiedzi i rady
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marto

sam potrzebuję kupić meble kuchenne i nie wpadłem aby szukać ich na allegro, załącz prosze link do aukcji o których piszesz.

Janek
http://allegro.pl/meble-kuchenne-nobilia-wartosc-15-000-zl-i1444231068.html

Cześć Janek

Na ten moment interesuje mnie ta aukcja. Zadzwoniłam na podany numer i okazało się, że mają salon w gdańsku dziś jadę zobaczyć meble i dowiem się czegoś więcej na temat mebli i ceny. Zobaczę także projekt ponieważ wymiary kuchni przesłałam mailem i Pan z salonu obiecał, że zrobi wstępny projekt abym mogła się zorientowac jak będzie wyglądała moja kuchnia za 15 000 zł.

Proszę o opinie czy naprawdę nikt nie realizował kuchni zamawiając ją w internecie. Z tego co się zorientowałam ceny AGD także są dużo niższe niz w marketach i salonach co o tym sądzicie.
Cześć Marto

Jak na mój gust aukcja wygląda normalnie i byłem na ich stronie internetowej firma ma normalny salon w gdańsku. Myślę, że bezpiecznie możesz licytować.
Jak coś Ciebie zaskakuje na Allegro , to powinno dać Tobie wiele do myślenia.
Teraz jest duży wybór w sklepach i nie ryzykowałbym na Allegro tego typu zakupów. A poza tym zawsze przejrzyj wszystkie komentarze producenta . A jak są negatywy ,to daj sobie z tym spokój .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To pewnie jest tylko taki wabik na naiwnego klienta. Wyliczą Ci cenę
2 razy większą, a po rabacie wyjdzie ci na normalną.
nobilia podobno w najbliższy piatek i w sobote bedzie miała promocje na meble kuchenne -45% jeśli w te dni odwiedzisz salon

wez sobie stolarza ktory zrobi od poczatku do konca ja tak zrobilam i jestem zadowolona w 100 % z jakosci i ceny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.
Nasza firma świadczy usługi stolarskie.
Napraszam do zpoznania się z nasza ofertą.
Jesteśmy z łęgowa,możemy sie spotkac i omówic szczegóły,lub jęzeli maja państwo gotowy projekt,możemy go wycenic przez mail.
Pozdrawiam serdecznie
Zapraszamy do korzystania z naszych usług

STALMEB
83-031 Łęgowo
Ul: Rzeczna 46
Nip: 584-25-88-114
Regon: 220975524
Pomorskie

http://www.stalmeb.pl
e-mail: biuro@stalmeb.pl
Telefon:793-613-213 / 505-167-273

Z MYŚLĄ O TWOJEJ WYGODZIE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://allegro.pl/meble-kuchenne-nobilia-wartosc-15-000-zl-i1489903864.html

Cześć Marta

Dzięki tobie postanowiłem zobaczyć aukcje na allegro dotyczace mebli kuchennych i moim zdaniem tak wygląda ok. Mają salon w Gdańsku i jestem umówiony na spotkanie aby zobaczyć meble i sprawdzić czy moja kuchnia zmieści się w talonie. Tak na marginesie to w internecie mozna kupić już prawie wszystko, AGD do swojej kuchni znalazłem na ceneo i wszystko jest ok dlatego pomyślałem, że kuchnia to prawie to samo.

Pozdrawiam

Radek
Nie wiem czy warto zawracać sobie głowę aukcjami. Teraz mają wystawioną kuchnię za 25 000 zł do kupienia za 12 500 zł jak wylicytujesz w tej cenie ale natrafiłem na trujmiasto.pl, że w tym tygodniu od ręki jest promocja i dają 40% rabatu na meble nobilia więc przy takiej promocji lepiej od razu uderzać do salonu.

ozdrawiam

Marcin
polecamy meble kuchenne firmy PAKAR z Elbląga
502445428
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
firma PAKAR nie uczciwa, blokuje posty w ktorych sa opinie na ich temat
nie polecam, nie solidni
A ja polecam zatrudnić do tego stolarza, pokazać mu jakie sie meble chce i zrobi jeszcze o dużo mniej niż w sklepie. Ja tak zrobiłam i jestem zadowolona polecam pana Marka (510 533 677). przyjedzie, wymierzy, zrobi wstępny projekt, potem sam przywiezie, złoży i zamontuje, no i nie trzeba czekać tygodniami :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Do Martyna:
A jak cenowo ( orientacyjnie ) wyglądają meble u stolarza p. Marka, o którym piszesz?
Przy reklamacji też nie trzeba czekać tygodniami, bo nie ma na co, Pan Marek i tak nie przyjedzie. Zasady są proste.
zapraszam korzystać z usług firmy mebef
http://www.mebef.pl
http://www.trojmiasto.pl/MEBEF-o15107.html#wyniki
STALMEB uwazajcie na te firme z ŁEGOWA nie slowni i partacze

Pierwsza i najważniejsza rzecz to przez internet warto kupować meble które nie wymagają zmierzenia. Czyli jesli mebel ma szerokość 40 cm to wiadomo że musisz zmieścić wybrany mebel i potrzebujesz 40 centymetrów.

Problem pojawia się wtedy gdy potrzebujesz indywidalnego rozwiązania by wypełnić każde 10cm, nie ma w takiej sytuacji wstrzelić się z meblami kupionymi bez dostosowania do naszej przestrzeni. No chyba że nie przeszkadza CI przestrzenie w kątach nie wykorzystane po rogach.
Za miast się się spieszyć, zobacz sobie przykładowe realizacje naprzykład na tej stronie internetowej http://martommeblenazamowienie.blogspot.com byś mógł się rozeznać co warto zaplanować w swoim domu.

Zawsze możesz oczywiście zagrać w rosysjką ruletkę i stracić głowę, ale ostatecznie poobijany wrócisz po rozum i porozmawiasz z kimś kto robi już jakiś czas meble i unikniesz rozczarowania dzięki skorzystaniu z porady kogoś kto żyje i pracuje tworząc meble na zamówienie.

Nie jestem pewien czy rozumiesz moje intencje. Bo zawsze możesz pójść do marketu i kupić tanioszkę meblową z papieru.

Polecam logiczne rozważenie czego potrzebujesz. :)

Ja kupuje meble w sieci w https://meble-allegro.pl i mogę powiedzieć, że to dobry sklep, zdecydowanie polecam, mają fajną ofertę, duży wybór mebli i rzeczywiście dbają również o ich świetną jakość.

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (35 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

Wyposażenie restauracji (66 odpowiedzi)

Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest, zaplecze kuchenne ok...

do góry