Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gosia - ocena Najlepsza ginekolog pani doktor Traczyk. Serdecznie polecam. No i nie mogę...
~Gosia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 13 stycznia 2025

Łukasz - ocena Robiłem usg brzucha w medivec u doktora Szmygla - najlepszy radiolog jakiego...
~Łukasz
-

dodano: 10 stycznia 2025

Mi z Gdańska - ocena Bardzo polecam panią doktor Traczyk-Łoś, choć nie jestem jej pacjentką...
~Mi z Gdańska
-

dodano: 10 stycznia 2025

W39 - ocena Byłam z córką (12lat) u pani ginekolog Kornackiej. Wykonała badanie z usg u...
~W39
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 3 stycznia 2025

Małgorzata P. - ocena Całą ciążę prowadziła u mnie dr Pęksa w Pruszczu Gdańskim w Medivec. Bardzo...
~Małgorzata P.
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 3 stycznia 2025

ze Szwecji - ocena Miałam robione już kilkukrotnie USG piersi w Medivec u doktor Rocławskiej...
~ze Szwecji
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 31 grudnia 2024

Maria50 - ocena Najlepsza przychodnia, z najlepszymi specjalistami. Chodzę do kardiologa dr...
~Maria50
-

Majkel - ocena Żadna inna placówka medyczna nie ma tak wysokiej klasy urządzeń do usg jakie...
~Majkel
-

NLA - ocena Miałam robione USG brzuszka u mojego maluszka przez doktora Świętonia....
~NLA
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 18 grudnia 2024

Konrad - ocena Super przychodnia, zadbana, czysta, przyjemna obsługa w rejestracji, najlepsi...
~Konrad
-

dodano: 18 grudnia 2024

marko - ocena Wspaniałe miejsce, miła obsługa. USG u 2 miesięcznego synka wykonane bardzo...
~marko
-

dodano: 17 grudnia 2024

Opinion Leader - ocena Świetna placówka, bezapelacyjnie najlepsza w Pruszczu Gdańskim, a nawet i w...
~Opinion Leader
-

dodano: 16 grudnia 2024

Maria i Marek L. - ocena Jesteśmy z mężem wdzięczni Pani doktor Marcie Pęksie za wszystko co dla nas...
~Maria i Marek L.
-

Marzena M. - ocena Byłam z niepełnoletnią córką na wizycie ginekologicznej u dr Aleksandry...
~Marzena M.
-

Marta z Gdańska - ocena Jestem (i już pozostanę) pacjentką dr Kornackiej, która zakładała mi wkładkę....
~Marta z Gdańska
-

Aleksandra - ocena Bylam pacjentka dr Szkop w przychodni Medivec. Doskonala oblsuga, pelen...
~Aleksandra
-

dodano: 14 grudnia 2024

Bukietowa - ocena Oceniam wizytę bardzo pozytywnie, począwszy od Pani rejestratorki Klaudii -...
~Bukietowa
-

Mewa - ocena Byłam dziś (sobota 14 grudnia) w medivec na USG piersi u dr n. med....
~Mewa
-

Anna Maria - ocena Wspaniałe miejsce, miła obsługa. USG u 2 miesięcznego synka wykonane bardzo...
~Anna Maria
-

dodano: 13 grudnia 2024

milka - ocena Kilkukrotnie korzystałam z porad Pani ginekolog Sudary. Zawsze fachowa i miła...
~milka
-

dodano: 13 grudnia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry