Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
NLA - ocena nowy temat Miałam robione USG brzuszka u mojego maluszka przez doktora Świętonia....
~NLA
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 18 grudnia 2024

Konrad - ocena nowy temat Super przychodnia, zadbana, czysta, przyjemna obsługa w rejestracji, najlepsi...
~Konrad
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 18 grudnia 2024

marko - ocena nowy temat Wspaniałe miejsce, miła obsługa. USG u 2 miesięcznego synka wykonane bardzo...
~marko
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 17 grudnia 2024

Opinion Leader - ocena nowy temat Świetna placówka, bezapelacyjnie najlepsza w Pruszczu Gdańskim, a nawet i w...
~Opinion Leader
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 16 grudnia 2024

Maria i Marek L. - ocena nowy temat Jesteśmy z mężem wdzięczni Pani doktor Marcie Pęksie za wszystko co dla nas...
~Maria i Marek L.
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Marzena M. - ocena nowy temat Byłam z niepełnoletnią córką na wizycie ginekologicznej u dr Aleksandry...
~Marzena M.
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Marta z Gdańska - ocena nowy temat Jestem (i już pozostanę) pacjentką dr Kornackiej, która zakładała mi wkładkę....
~Marta z Gdańska
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Aleksandra - ocena nowy temat Bylam pacjentka dr Szkop w przychodni Medivec. Doskonala oblsuga, pelen...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 14 grudnia 2024

Bukietowa - ocena nowy temat Oceniam wizytę bardzo pozytywnie, począwszy od Pani rejestratorki Klaudii -...
~Bukietowa
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Mewa - ocena nowy temat Byłam dziś (sobota 14 grudnia) w medivec na USG piersi u dr n. med....
~Mewa
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Anna Maria - ocena nowy temat Wspaniałe miejsce, miła obsługa. USG u 2 miesięcznego synka wykonane bardzo...
~Anna Maria
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 13 grudnia 2024

milka - ocena nowy temat Kilkukrotnie korzystałam z porad Pani ginekolog Sudary. Zawsze fachowa i miła...
~milka
-

Pruszczanin - ocena nowy temat Budynek zabytkowy, ładnie się prezentuje z zewnątrz, w środku bardzo...
~Pruszczanin
-

D. B. - ocena nowy temat Jestem zachwycona rezultatami po zabiegu O-shot!!! Profesjonalizm na...
~D. B.
-

Marlena - ocena nowy temat Moja pierwsza wizyta w waszej placówce. Wrażenie mega pozytywne. Bardzo miła...
~Marlena
-

AP - ocena nowy temat Korzystam z usług w medivec od kilku lat. Doktor Kornacka, ginekolog...
~AP
-

Krzysztof G. - ocena nowy temat Dojazd do Medivec z Gdańska koleją świetny! TYLKO 7minut. Zadzwoniłam do...
~Krzysztof G.
-

dodano: 12 grudnia 2024

W.L. - ocena nowy temat Pani ginekolog Traczyk-Łoś rewelacyjna, wszystko wyjaśniła i wytłumaczyła co...
~W.L.
-

Kasia - ocena nowy temat w sobotę byłam w medivec na usg piersi u pani doktor Rocławskiej. Okazała...
~Kasia
-

grzegorz nap - ocena nowy temat W przychodni pracują sami specjaliści! RobiłemUSG stawu. Aparat do usg z...
~grzegorz nap
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry