Widok
MEGA HIT
długo szukałem zeby znalezc w trojmiescie taką dobrą restaurację azjatycką. 90% restaurcji ktorę udają ze są azjatskie to zenada ale ta Tandoor to hit. Mam więlka prosbe do własciciela - prosze aby tak trzymac.
Moja ocena
Restauracja indyjska Tandoor House
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 5
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6
Szkoda ze ludzie nie rozpoznaja roznicy miedzy rest. hinduskimi a azjatyckmi. Fatalniie to wyglada w naszej swiadmosci. Mysle ze trzeba bardzo odroznic czy chcemy jesc ajztyckie, czyli chinskie, witnamskie czy np tajska zreszta dla mnie osobiscie the best ! Czy hindu ?
A i jeszcze kwestia czy gotuja hindusi czy nepalczycy. Bo to duza roznica ! Osobiscie smakume mi ta kuchnia choociaz , kucharzami sa nepalczycy ale juz nie raz sie spotkalem ze Oni gotuja lepiej niz hindu. Chociaz doswiadczylem w Katmadnu fatalnego jedzenia. Zycze wielu klientow i do zobaczenia !
A i jeszcze kwestia czy gotuja hindusi czy nepalczycy. Bo to duza roznica ! Osobiscie smakume mi ta kuchnia choociaz , kucharzami sa nepalczycy ale juz nie raz sie spotkalem ze Oni gotuja lepiej niz hindu. Chociaz doswiadczylem w Katmadnu fatalnego jedzenia. Zycze wielu klientow i do zobaczenia !