Widok

MEGA impreza - Sunshine music factory

Kochani w odpowiedzi na Wasze potrzeby i zainteresowania zrobimy to jeszcze raz ...:)

Techno music Factory
oraz radio nr 1 w Trójmieście HIT FM
- przedstawia :

Nie ma nic lepszego jak dobre zakończenie - tegorocznych wakacji ;)
Nie ma nic lepszego jak MEGA impreza pod gołym niebem :)
Tak więc wychodząc na przeciw Waszym oczekiwaniom przy ostatnich promieniach słońca .....
Zagramy dla Was na finał ........ wakacji .
Zagramy dla Was na bis ..........
W najbardziej znanym wszystkim miejscu Trójmiasta , na muzycznej scenie LG .
/scena muzyczna Gdańsk Brama Oliwska /
Tłum ludzkich serc zgromadzonych pod gołym niebem , zatańczy , odleci , odpłynie w rytmach dobrze wszystkim znanym , niosącym :
Pozytywne wibracje i szeroko horyzontalną Wolność .
To wszystko pod jednym znaczącym wszystko tytułem :

Sunshine music Factory .

Producent Techno Music Factory tym razem zaprosił do wspołpracy :

DJ ANDY - Niemcy & Ibiza
DJ OMEN - Niemcy
DJ Gleen - Holandia

Czołowi rezydenci sceny Polskiej

DJ KRIS - Manieczki DJ’s Team
DJ HAZEL - Manieczki DJ’s Team
DJ BOLDY - Boldy Records
DJ CZOPK@ - FTB DJ Team
DJ Ł@ŃCUCH - Factory DJ’s Team
DJ ADALBERT - Factory DJ’s Team
DJ FRUIT - Factory DJ’s Team
DJ TUCZEK - Factory DJ’s Team

Zróbmy mixa !!!
Dodajmy :
- Sceniczne Mega Show okraszone pokazami pirotechnicznymi i świetlnymi 100%
- 150 tys. WAT nagłośnienia zabrzmi tego dnia. 100%
- Potężne lasery zapewnią niesamowite animacje.100%
- Ponadto na telebimach ujrzycie doskonałe komputerowe wizualizacje 100%
- To wszystko w połączeniu z prawdziwymi rytmami Amsterdamu oraz Ibizy , miksowanymi na żywo przez czołowych DJ sceny światowej i polskiej100%
Wyjdzie nam 500% napój wszechczasów , którego smak będziecie długo pamiętać ;)

Tego wieczoru nie może zabraknąć Was w tłumie ludzi chcących odczuć moc pozytywnych wibracji w rytmach muzyki, blasku świateł, łunie lasera.
Tym wydarzeniem zakończymy wakacje 2004
Bez wątpienia będzie to spotkanie w promieniach zachodzącego i wschodzącego słońca , pod „gołym” niebem ,które jednoczy potencjał ludzki ,
nadaje nowy tor myślenia , pozwala odczuć smak wolności i radości otaczającego nas świata .
To na pewno będzie temat o którym długo będzie się mówić i wspominać .
Tak więc pod rozwagę Państwa pozostawiam stwierdzenie :
Być albo Nie być ???
Jako współ pomysłodawca pozostaje mi tylko stwierdzenie :
czekamy na WAS 27 sierpnia w Piątek .
Startujemy już od godz. 17 :00.
Gorąco Polecam !!!
Obecność obowiązkowa !!! ;)

DJ Adalbert
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o Adalbercik i Lancucik
imprezka jak Beach Party ...bedziemy na maxa calą ekipą jak zawsze
Pozdrawiam
Magda
sorki po ile wstęp???
tylko 10 PLN
Oj to bedzie jazda :) A juz sie bałem ze nie bedzie zadnej fajnej imprezy w te wakacje ;) A tu suprise ;) Bede na pewno :) Pozdro
co tak drogo? takie g... i taka kasa? co cie z vivy pan prezes adalbercie wywalił i szukasz pomocy w domach kultury. :)??? jaka szkoda, ojojoj...
moze idz do pracy do pana nowaka do wybrzeża? hehehehe :))) on cie nauczy imprezy robic...
a czemu nie??
Wszystko oki... ale...

DJ Ł@ŃCUCH - Factory DJ’s Team
DJ ADALBERT - Factory DJ’s Team
DJ TUCZEK - Factory DJ’s Team

Yyy ja bym tym podziekuje... Lancuch z tym swoim Danzelem bleah... Adalbert potocznie zwany krecikiem lub profesorkiem znowu zapowie Krisa "Ojciec jazdy, wielki krzyk" a Krzysiek nie krzyczy juz od dwoch lat :D
BTW... zobaczcie soebie fotki adalberta na vivaclub.pl, dj z niego nie ziemski... fajne przestery robi :D Ogolnie beka...

A te gwiazdy z zagranicy pewnie nie dojada bo cos wypadnie ;) Tak jest zawsze... ale

bede na bank.. wiec hiper napigulona pojechana vixa i jazda bedzie :| Ciekawe ile lasek straci diewictwo po pigulach.. a facetow odjedzie w R-ce... ale wpadne :) Do zobaczenia!
KOCHAM krytyke ...ale cuz ...szkoda tylko ze to te same 3 osoby pod roznym wpisem
Takie panstwo nic tylko ponazekac...jak lepe.....r
Wiec moze zamiast krytykowac niech ktos zrobi cos fajnego
wpadne popatrzec

Tymczasem do zobaczenia wszystkim tym ktorzy wola klimat a nie narzekanie :) :)
Do zobaczenia :))

małe pytanie ==> gdzie mozna kupic bilety :>
No ja tylko jednego posta napisalem ten jest drugi.... szanuje muzyke klubowa, baa nawet ja lubie... ale bylem dwa razy w Vivie jak prowadziles impreze... i serio musisz sie wiele nauczyc... a wozisz sie po trojmiejskiej scenie muzycznej jak tiesto w Atenach :] Nic do Ciebie nie mam, tylko przystopuj troche... nie jestes najlepszy... jest wiele djow w 3miescie lepszych od Ciebie i sie tak nie nosza... Ty masz widocznie jakies plecy, ze grasz w Vivie... bo uwazam, ze np obsada w niby gorszym galaxy jest lepsza... Beach Party byla extra zrobiona i dzieki bogu Ty ani Lancuch czy tam Tluczek tam nie graliscie :)

Peace !!!
widze ze strasznie z jakiegos powodu mnie czy resztyo ktorych piszesz nie lubisz ...ciekawe dla czego ???
Ale nadal uważam ze mnie nie znasz a o mnie piszesz .
nigdy nie uwazalem sie za najlepszego bo jest ich wielu lepszych odemnie .
nie jestem tez najgorszy , i nie woze sie wcale tylko mam taki sposob bycia .POZNAJ MNIE A POŹNIEJ PISZ .
Pozatym takie zale faceci zalatwiają w cztery oczy przy ....tak wiec weź plyty i zapraszam na drinka .
Jeszcze jedno BPS byl od poczatku do konca moja koncepcja wiec nie jestem chyba taki zly
;
A nie zagralem zupelnie z innych powodow ,
ale cuz pokuj z toba
zmienimy temat bo ma byc fajnie a nie smutno ..wpadnij to zagramy raz lepej raz gorzej i niech radosc zagosci ...
tymczasem do zobaczenia .
Czekamy na wszystkich 27 08 od 17
zrobmy mega zakonczenie tegorocznych wakacji
a cha kochani jescze wyjasnienie spekulacji ktore jak zwykle pojawiaja sie przy takich okazjach zreszta przed BPS TEZ BYLO ICH NIE MALO
;
;SKLAD DJ POTWIERDZONY W 100 %
;BILETY KOSZTUJA TYLKO 10 PLN bo czesc kosztow imprezy pokrywa miasto
;bilety mozna bedzie kupic w kasach przed imprezą
;
;Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"nie jestem tez najgorszy , i nie woze sie wcale tylko mam taki sposob bycia ." <--- To jest extra :] Masz wysokie mniemanie o sobie...

Nie zagramy, bo dla mnie konsola to czrna magia i tylko raz sie nia "bawilem" i juz lepiej nie bede probowal ;) Nie chce Cie urazic czy cos... tylko zwrocic Tobie uwage, zebys troche przystopowal... pamietam czasy jak muszczales Kate Rayan czy jakos tak to sie pisze i krzyczales przy tym jazdaaaa :D Wiec troche Cie znam, raz nawet gadalismy w Vivie jak gral Dj Kris... no ale nie wazne ;)

"Jeszcze jedno BPS byl od poczatku do konca moja koncepcja wiec nie jestem chyba taki zly" jaki Ty skromny jestes ;) Nie moge... hehe... no dobra koniec ;) Musisz miec niezle plecy, ze takie gwiazdy SAM posciagales... ale z tego co wiem ktos inny zalatwil ich przyjazd... ten, ktory Cie uczyl grac :)

No ale teraz tak na serio koniec tej glupiej gatki... napisalem co chcialem... Ty tez... mam do Ciebie jeszcze jedno pytanko: Do ktorej potrwa impreza w Gdansku ??? Bo BP niby mialo byc na plazy do 5:00... no ale bylo troche krocej ;) Wiec prosze napisz do, ktorej potrwa ta imprezka w Gdansku...

BTW: Omen to rezydent Areny... wiec to niemcy przy jego nazwie to taki szpan ;)

Pozdrawiam wszystkich klubowiczow z trojmiasta !!!
kate ryjan ...kazdy ma zle chwile to bylo 100 lat temu do tamtej p9ory dzieki niektorym osobom za co im dziekuje sie p9o9prawilem ...za kate 9prze9praszam )
;
;
nie nazekajcie tak!!zadko sie zdaza zeby wciagu roku w trojmiescie odbyly sie takie dwie imprezy!! powiniecie sie cieszysz a nie narzekac!! kazdy gra na swoj sposob, jednym sie to podoba, drugim nie.wiec nie nazekac tylko cieszyc sie wakacjami i imprezami:):) pozdrowienia dla wszystkich!! i Dj Adalbeta:):)
Adalberta jak juz... jesli porownujesz te dwie imprezy to soory... to jak Audi a Dejłu ;)

Adalbert nie musisz przepraszac... tylko poprostu smieszy mnie ta nagla zmiana... z Disco na trance... i nie tak dawno :] To bylo rok temu... w wakacje hehe, siup siup słit latinoooo "jazdaaa" to bylo niezapomniane przezycie! :)
Pokój pisze się przez u z kreską...
szanowny panie:
1. nie wiem kto co panu pisze, ale wlasne zdanie miec warto, a nawet powinno sie je miec. robcie sobie takie disco, ale nie piszcie ze to techno albo trance, bo mi sie wszystko wywraca. proponuje zajrzec do byle jakiego slownika muzycznego. odrobina historii muzyki tez by sie przydała.
2. chyba mnie pan z kims pomylił, jak sądzę. z tym "zakochaniem" tez lekko pan wpadł. ale tak to juz jest jak ktos rysuje nosem sufit.
3. dziekuje za nie-zaproszenie mnie, bo i tak przyjde czy sie to panu podoba czy nie. i zobaczymy.
4. konstruktywna krytyka boli, to wiem. ale mimo niej trzeba przec do przodu, bo szkoda czasu.
czego panu serdecznie zycze
jm
http://www.technopl.7p.com/gatunek.html

PROSZE POCZYTAJCIE SOBIE I DAJCIE SOBIE SPOKUJ......
Historia Techno

Kultura Techno zaczęła się kształtować pod koniec lat osiemdziesiątych. Miejscem jej narodzin były Stany Zjednoczone i Wielka Brytania. W sposobie spędzania wolnego czasu przez brytyjską młodzież dał się wówczas zauważyć pewien nowy i nieco zaskakujący trend – młodzi ludzie jako miejsce spotkań upodobali sobie opuszczone hale fabryczne, niszczejące magazyny. Tam bawili się do rana, słuchają ulubionej muzyki, stopniowo coraz bardziej ewoluującej w stronę tego, co dziś nazywamy muzyką Techno. Na określenie tych wypadów i wspólnej zabawy używano wyrażeń: rave i acid house. W tym samym czasie w Stanach Zjednoczonych, głównie w Detroit i Chicago, w małych prywatnych studiach zaczęła powstawać nowa muzyka taneczna. Jej prekursorami byli: Derick May, muzyk eksperymentator z Detroit, Juan Atkins i Kevin Saunderson. Chcieli stworzyć inną, mową muzykę do tańca, krytykując i odrzucając wszelkie instrumentalne ozdobniki. Miało z tych starań po syntezatorach i samplerach. W maju 1988 roku tygodnik „ The Sun ”, recenzując pierwszą płytę Derricka Maya, użył sformułowania „Techno”. Tę datę uważa się za oficjalne narodziny nowej muzyki.Jej tworzenie polega na na miksowaniu, samplowaniu, sratchowaniu. Słowo „komponowanie” jest w przypadku Techno raczej niefortunne – bardziej pasuje „generowanie za pomocą urządzeń technicznych”. Nie potrzeba dobrego studia, profesjonalnej aparatury. Do podstawowego wyposażenia muzyka Techno należą: sampler, mikser, komputer, syntezatroy, gramofony i czarne płyty oraz utamat perkusyjny, za pomocą których łączy on przeróżne dźwięki, zestawia najbardziej nieprawdopodobne odgłosy. Charakterystyczne dla Techno jest regularne, automatyczne uderzenie bębna nasowego, tzw. stopy; szybkość tych uderzeń, a więc tempo utworu, mierzy się w jednostkach BPM (ang. beats per minute – „uderzeń na minute”). To tak istotna cecha gatunku, że na niemal każdej płycie Techno przy każdym utworze podaje się liczbę BPM. W tej muzyce nie ma gwiazd, nie ma kultu idoli. Ludzie, którzy ją tworzą, są często animowani. Operuje się pseudonimami, nazwami wytwórni (np. Matsuri) lansującym jakiś kierunek. Tacy wykonawcy jak Chemical Brothers, Aphex Twin, Eat Static, w Polsce – Wieloryb znani są jedynie dlatego, że na kolejnych płytach powtórzyli te same nazwy. Pseudonimy i nazwy są często jednorazowe, nie przywiązuje się do nich znaczenia. Muzyka Techno szybko się rozwarstwiła i podzieliła. Dziś jest siecią dziesiątków splątanych ze sobą gatunków i podgatunków. Można w nich jednak wyróżnić kilka wiodących. Acid i trance odznaczające się bogactwem brzmieniowym oraz falującymi, powtarzającymi się liniami melodycznymi. Hard core Techno wyjątkowa szybka i agresywna odmiana Techno; wyróżniają ją bardzo głośne i zniekształcone efekty perkusyjne, w wiedeoklipach, gadżetach towarzyszą im mroczne, agresywne obrazy. Natomiast ambient (ang. otoczenie) jest bardzo spokojną, wyciszoną muzyką, w samplach wykorzystuje często dzwięki natury, takie jak głosy zwierząt, śpiew ptaków, szum fal itp. Niektórych ambientowych wykonawców (np. Briana Eno, Kitaro) trudno w ogóle zaliczyć do muzyki Techno. Kolejne wcielenia Techno to jungle i beakbeat, czyli bardzo szybka, niezwykle dynamiczna zmienna muzyka o wyjątkowo skomplikowanych, zwariowanych przebiegach rytmicznych. Techno drum”n”bass, jeden z najpopularniejszych wśród wielbicieli Techno kierunek, składa się wyłącznie z dźwięków perkusyjnych i bardzo intensywnej, zróżnicowanej, pulsującej melodii basowej. Techno pop, najbardziej komercyjna odmiana, to właściwie muzyka dyskotekowa wzbogacona o najprostsze elementy Techno. Na ogół występuje tu wokalistka lub wokalista (rzadkość w Techno) i „klasyczne” instrumenty, nie spotykane w prawdziwym Techno, np. gitary. Przykładem może być zespół 2 Unlimited. Jeszcze inną kategorię trzeba by przypisać zespołowi The Prodigy, uznawanemu przez laików za gwiazdę Techno. Twórczość grupy należałoby raczej określić jako Techno-Rock.Muzyka Techno żyje, nabiera sensu podczas Techno Parties, kiedy to tłum ludzi, zamykając oczy, oddaje się jej szalonemu rytmowi. Disc Jockey (DJ Techno), który jest najważniejszą osobą na Techno Party, generuje atmosferę, obserwując reakcje tańczących, odpowiednio dobiera rodzaj muzyki. Wokół muzyki istnieje cała subkultura, oparta przede wszystkim na futurystycznej, industrialnej estetyce. Do ważnych pojęć Techno należą: miasto, masa i równość. Do jego atrybutów: filmy i seriale fantastyczne („Star Trek”, „Gwiezdne wojny”), komiksy, architektura przemysłowa, kosmiczne stroje z winylu (np. wzorowane na filmie „Barbarella”), okulary (wymyślne i jaskrawe), maski przeciw pyłowe oraz tabletka ecstasy, która ma pomagać technomanom w osiągnięciu prawdziwej transowej ekstazy.Trans jest niezwykle istotną kategorią tej subkultury. W nim zawiera się przesyłanie Techno, wychodząc poza samą muzykę. Rytmiczny, transowy taniec ma umożliwić zapomnienie, wejść w siebie. Rytm, traktowany jako sposób na osiągnięcie odmiennego stanu świadomości, duchowego wyzwolenia, każe przestać myśleć, włączyć się w pulsowanie. Ludzie transujący na parkiecie mają tworzyć coś w rodzaju plemienia wspólnoty. Techno, choć nierozerwalnie związane z miastem i jego wytworami, jest definiowane jako sposób na ucieczkę od cywilizacji, na odnalezienie swojego duchowego głosu. W tym sensie zbliża się do założenia nurtu New Age. Techno ze swoją pierwotno-futurystyczną filozofią stanowi na pewno jedną z najciekawszych subkultur i wyraża sprzeczne niepokoje i pragnienie końca wieku. Godzi zafascynowanie pierwotnym rytmem oraz industrialną estetykę wielkich miast. Łączy atawistyczny, rytualny trans i futurystyczne obrazy. Rozwija się znakomicie.
ty ta imprezka bedzie super !! mala powtorka Beach Party a Dj'e bezkomnkurencyjni...
A dlaczego piszecie, Adalbercie, ze ten Wasz SUNSHINE to niby impreza na zakończenie lata/wakacji?!?! :0

1) dwa dni pozniej w tym samym miejscu wystepuje np. GROOVE COVERAGE!!! To może być raczej zakonczenie wakacji w Gdansku ;)

2) waacje dla wielu trwają do konca...wrzesnia. ;)
prawda, wakacje trwaja do konca wrzesnia! ta impreza to jakas sciema.
proponuje pograc w tym czasie w luzinie albo w lęborku. a nie paprac to miasto i zawracac ludziom glowy jakims niby-graniem z niby-bitem przez niby-dj-ów. ciekawe kto zalatwil kase z miasta? i kto na to zgode podpisal? trzeba sie chyba tym zająć...
o jejku ci dwaj znow tylko nazekaja ...oficjalnie / kalerndarzowo, urzędowo,/ jest to ostatni weekend wakacji czy wam sie to podoba czy nie ...jesli wy macie dłużej to cieszcie się zyciem lub zorganizujcie we wrześniu jeszce jedną imprezkę ..z checią przyjde popatrzec ..a moze sie czegoś naucze od lepszych ...tymczasem dajcie pokuj ludziom dobrej woli ...
pozdrawiam
Mistrzu ! Imprezka w sopocie była niezła faktycznie , klimat był nie zły , tylko krótko. Muzyka była denna i taka sama będzie w Gdańsku. A twoja muzyka w vivie jest jeszcze bardziej denna - obciach jednym słowem, przejdź się kawałek dalej do Sfinksa lub Mandarynki i naucz się w końcu grać od dobrych DJ-ów.
tu juz ktos to zaznaczył, ale znów napiszę: POkÓj ,adalbercie, pisze się przez "ó" :P
Chłopaki za 5 lat będą z was wraki !!!!! Nie potraficie się chyba cieszyć z tego co jest (lub będzie). Po prostu się czepiacie o byle co (koniec wakacji!!!) SZOK. Niechce mi się tego czytać. Przyjadę z największą radością odwiedzić ukochane trójmiasto. Bierzmy z życia jak najwięcej się da i podzielmy się tym z innymi. Dzięki za wszystko DJ. Do zobaczenia.
Impreza bedzie tak czy siak fajn bo bedzie fajna muza i juz ! A Ci malkontenci ktorym sie nic nie podoba to juz takie zywe trupy, to zle tamto zle.......moze idzcie na odwyk jakis od malkontenctwa i narzekania ;) Nie podoba sie cos Wam to nie przychodzcie, a co do konca wakacji to Dj ma racje, kalendarzowo to jest koniec wakacji a jak ktos ma do konca wrzesnia to niech sie cieszy ;) ja rowniez mam do pazdziernika ale nie marudze ;) Pozdro
I oczywiście pozdro dla wszystkich tych co mają kampanie wrześniową ;)
Odwyk dla mnei!?!? :P Chyba masz trafiony celownik w swoich ripostach. Odwyk by sie przydal calej masie pigularzy, koksiarzy i pochlaniaczy amfy, ktorzy ryczeli "JAZDAAAA!!!" na Beach Party, a teraz pewnie zasilą Plac Zebrań Ludowych. :D
Potrafię się świetnie bawić, szaleć przy elektromuzie - ale nie nazywajmy jakiśOmenó i innych Łańcuchów światową/polską "czołówka", OK???

Ciekawe, blaczego z tak daleka unikają tego typu imprezy tacy patroni jak www.clubbing.waw.pl , clubber.pl czy nasze 3miajskie ds.art.pl czy svobodaorg.pl ... :)
NO! DLACZEGO???

Powiem Wam: to pseudo klubowe (bo dyskotekowe w 100%) brzmienie nie ma nic wspólnego z tym, co liczy sie w clubbingu na świecie - od Sfinksa w sopocie patrząc, przez Londyn, Istambul, Ibizę, po HongKong patrząc. :P
Wasi "światowi bogowie" DJe to albo ogony rankingów (a jakoś to się na ich klasę przecież przekłąda):
DJ Jean (Beach Party) to w 2003r. ledwie 160-któreś miejsce na najbardziej presiżowym rankingu (DJ Magazine, gdybyście nie wiedzieli, panowie...)

albo taki DJ Peran van Dijk - HA HA HA! Tania imitacja PRAWDZIWEJ GWIAZDY - Paula Van Dyka!!! :D

Adalbercie - czy nie starczylo Ci 300 tys. zł (ponoc tyle miales na calosc Beach Party...) na pożadną gwiazdę - DJ Steve Lawlera, Johna Digweeda?!?!
11-ty na swiecie, genialny młodzieniaszek James Zabiela kosztowal ponoc jedynie maly kawaleczek tej sumki...A zaprezentowal w Sfinksie 15 maja 2004 po prostu DZIKIE SHOW - muzyczne, a nie świtlne, laserowe ... :P
LUDZIE OSZALELI... :)

Adalbert sciaga z miasta kase na swoja miernote w kolorowym papierku, a naspidowane dzieciaki maja ubaw... Takie imprezy powinny być FINANSOWANE Z PRYWATNEJ KASY.

Wydział kultury Urzędu Miasta za to beknie, już moja w tym głowa! :P
http://www.paulvandyk.com/ czyli Paul van Dyk - Oryginał!!! Drugi na świencie, zaraz p oTiesto (ktory szalal np. na otwarciu olimpiady Ateny 2004)

http://www.djperan.com/ - czyli Peran van Dijk taki Pan, ktory nie umial wymyslić nic oryginalnego, nawet własnej ksywki... Grywa to tu to tam... Sami porównajcie Panem wyżej.... :P Ale Adalbercik (ciekawe dlaczego? ;) uważa go za BOZYSZCZE! :P

No tak, ale jaki artysta, tacy organizatorzy... :D

Adalbert - prawdziwa muzyka klubowa ZAWSZE pozostanie POZA TWOIM ZASIEGIEM... Ty masz tandete chyba we krwi... Inei licza sie pianiadze, jakie zdobedziesz na organizacje... na zawsze pozostaniesz podstarzałym MANIECZKOWCEM.

PS: Czy wyrobileś sobie juz REGON? Bo w VIVIE nie mialeś, prawda? :P
widze MUSICCC ,ze dla Ciebie GROOVE COVERAGE jest dlaciebie typowa muzyka klubowa:)

"W czerwcu w Berlinie na Deutscher Dance Award 2003 odebrali nagrodę w kategorii najlepsza niemiecka grupa dance."- ciekawe kiedy zagraja w Sfinksie:):)

wec daruj sobie z tymi wypowiedziali i nierob zlego nastroju ...tylko zbierz ekupe znajomych i mykaj na te imprezki a potem napisz jak bylo.....
do kogo to było/do jakiego posta? - bo juz troche sie pogublem :P
dziel sie stary na zdrowei byle nie ze mną. serdecznie pozdrawiam
to bylo do party mana. musiccc popieram. zenujące i dołujące. w urzedzie miasta opupadali na glowy z bardzo wysoka. ciekawe kto na tym zarobi, ze UM to finansuje????
ale o co wam tak naprawde chodzi ??????
o to ze na imprezy sfinksowe przychodzi 300 osób a na inne w 1000 ce
przeciez ja wam nie kaze na sile przychodzic ...do niczego na sile nie namawiam ......wiec o co ????
Załużcie sobie kulko robutek recznych skoro wam sie nudzi , lub poprostu pojdźcie do pracy .....robicie szum jakby woda w Baltyku maiala byc nagle czerwona ...i co do tego ma VBP i VIVA i UM ...czy mój regon..porostu co ma to wspólnego ....NIC ..wiec o co WAM chodzi
Moze w tym narzekaniu tak sie zapedziliście iż nie mozecie znaleźc swojej rientacji .....zagubieni w wielkim mieście czy jak ???
RRRRRatunku nastepne Leperowo nam sie tworzy ..zapiszcie sie do samoobrony ....Tymczasem składam wam propozycje nie do odrzucenia :
Odwalcie sie odemnie , moich przyjaciół , i tych którzy mają akurat ochote i czas i lubią to co lubią ...i chodzą tam gdzie chcą - bo są wolnymi ludźmi ...
Panowie dajcie pokuj ....chyba ze chcecie zadrzec z wszystkimi klubowiczami , bo tak naprawde to krytykujecie ich ????
Az żal bierze od czytania waszego smucenia ...proponuje światloterapie lub skok z mostu
jacy klubowicze?
jaki clubbing?
a bawcie sie na zdrowie!
tylko nie nazywajcie tego clubbingiem!
istne pandemonium!
to jest najprymitywniejsze dicho!
to jest rąbanka dla motłochu!
luuuuudzie!!!!
ale niezle sie bawie i bede od dzis
waszym "stałym" fanem!
macie to jak w banku!
i tak sie składa, ze fora sa dla wszystkich
a nie tylko dla czcicieli dicho i wielbicieli
dj jakiegośtam!
i nie piszcie ze ci "dj-e" to jest "scisła czołówka"
bo mi sie wszystko wywraca!
pa. całusów 102.
KLUBOWICZAMI????? ha ha ha! :P

Łubu dubu, łubu dubu! Niech nam żyje "DJ" naszego "klubu"! :P

Tylko dlaczego za tez moje, bo publiczne pieniadze (PRACUJE, wiec place podatki w tym miescie)? Bo sorry - te disco spędy nie są zadnym koncertem osoby jakkolwiek z gdanskim zwiazanej, czy ba! wybitnej (patrz koncert ku czci Niemena).

By the way: nie jest wazne, czy 300 osob,czy 1000 posłucha czegoś (a w sfinksie był i 1100-osobowy tłum, np. na Smokin Jo w ramach Reserved For The People...) - CHODZI O JAKOSC, NIE ILOSC.

Miasto powinno się wstrzymac z wydawaniem kasy na takie dżamprezy - wystarczy że mamy "pod publiczkę" Scenę Letnią i Jarmark.

PS: Adalbert, jakos się tylk ospieniłeś, a nie opowiewiedziałeś wcale na moją krytykę. Dlaczego? ;)
Poza tym, LEPPERIADĘ sam uprawiasz, bo "zapełniasz niszę w rynku" (sam tak stwierdziłęś) najtańszym sortem muzyki, jaką echo niesie po naszym pięknym kraju. :P
Ee ty jestes jakis zdałniony czy co? wkurzasz mnie jak h**y !!! tylko potrafisz krytykowac i nic poza tym ! nie zajmujesz sie takimi rzeczami wiec zamknij morde :[ udajesz gloopio mądrego !! najbardziej prawie sie udzielasz na tym forum ale nic pozytywnego nie piszesz !! jesli cos Ci sie nie podoba to napisz raz a nie co chwila to samo! bo jush to jest nudne !

a nie znasz innego klubu niz "SFINKS" myslisz ze to najlepszy klub? hehe bys se pojechał Polske o innych albo za granice !! Moze i nasi Dj nie wszyscy graja najlepiej ale przynajmniej ich mamy i mogagrac w naszych klubach powinnismy sie cieszyc ! wiec sie czasem czubku zastanów co Ty wogole piszesz takich jak Ty krytkanatów innych i nie znających sie na rzeczy powinni tępic :P

PozdRooO.. dla LoOdzi NormaLnych hehe
A wspomniany Lawler czy Digweek mógłby Ci ściagnąć na plenerową imprezę i z 5000 fanów CLUBBINGU (nie disco)...

Ale Ty pewnie nawet o nich nie słyszałeś, bo (DJ) Ł@ńcuch Ci szyję owinął, a (DJ) Czopk@ nie powiem co zatkał... :P
PS: wszystkim nei zorientowanym - te ksywki sa autentyczne i należa do "gwiazd" Sunshine'u na Placu :P )
Szkoda, szkoda... małolaty w koncu by zobaczyly, co to znaczy DJ BÓG! :)
I co to znaczy PRAAWDZIWE TECHNO, na światowym poziomie...

Ale Adalbert trzyma wszystko w garsci...wiec nici
Masz racje.... ale po co tyle bicia piany? Daj na luz...
ja nie rozumiem skad w was tu mowie do musicca i jamesa.masona tyle nienawisci czy niecheci do imprez takiego typu, i do dj adalberta.......to dla mnie chore, wrzucacie mu obrazacie krytykujecie i madrzycie sie chcac pokazac jacy to z was wielcy clubbingowcy. Moze i macie racje ale tutaj nie ma nigdzie tematu - powiedz nam co to jest clubbing, tylko chodzi tu o impreze gdzie graja wymienieni dj'e i bedzie okreslony rodzaj muzyki, kto chce lubi taka muze to przyjdzie a kto nie nie musi i niech lepiej nie przychodzi......rzygac mi sie chce czytaja te wasze wywody bo to nikomu nie potrzebne chodzcie sobie do Sfina GGOG czy tam gdzies jeszcze na inne imprezy czysto clubbingowe i cieszcie sie ze nie ma nigdzie ludzi ktorzy lubia muzyke taka jaka byla na beach party i bedzie 27 na scenie LG i juz :)

pozdro :)
Dj Adalbercie wysłalem do Ciebie em@il'a doszedł? Prosze o odpowiedz z gory dzieki .
http://www.djperan.com/webbox/sopot-2004-web/index.htm

wystrarczy zobaczyc te fotki i ocenic jak bylo a bedzie jeszcze lepiej....wec dajcie spokuj bo jak czytam te opinie to jabym slyszal ojca Rydzyka,i ciagle to samo jak leper-"Balcerowicz musi odejsc" niedobrze sie robi jakby wszyscy mieli takie podejscie do zycia siedzielibysmy 24 godziny sluchajac wielkiego ojca Rydzyka przed radiem .... wec troche wiecej luzu....

"Odwyk dla mnei!?!? :P Chyba masz trafiony celownik w swoich ripostach. Odwyk by sie przydal calej masie pigularzy, koksiarzy i pochlaniaczy amfy, ktorzy ryczeli "JAZDAAAA!!!" na Beach Party, a teraz pewnie zasilą Plac Zebrań Ludowych. :D"-

a koledzy co chodza to Sfinksa i tym podobnych klobow chyba maja zle nastawione celowniki,skoro niewidza albo nie chca widziec tych zacpanych w tym klubie-smieszni jestescie poruszajac taki tem, jak ktos chce to bierze i to niema znaczenia od imprezy....

tak wogole niewiem doczego wy porownujecie Sunshine music factory,Beach Party przeciez to inne klimaty i niewiem wogolele o co wam chodzi czy wam ktos sie wpierda..la ze chodzice do Sfinksa i tym podobnie....wec dajcie sobie na luz zazucie kolke i idzie na zajebista impreze to sfina moze sie tam spotkamy jak bede mial nastroj pojsc na taka impreze i zarpraszm na Sunshine music factory......

pozdrwiam wszystkich......
o jak super............nie ma jak Trojmiasto!!!! znowu Trojmiasto zagosci tlumy ludzi........znowu bedzie okazja poznac nowych znajomych z Krakowa, Warszawy i wielu innych miast jak to mialo miejsce na BP.....trzeba zaczac zbierac sily zeby miec moc na calo noc....:)

zapraszaw wszystkich na wspolne imprezowanie.....
No i Mandaryna....ale bedzie jazda...;)
stary wsadz se w zadek swoje szufladkowanie!!! ta nazwa 'impreza na koniec lata' to tylko nazwa. jakos to trzeba bylo nazwac. a poza tym na dobra imprezke nie potrzebna jest okazja. czasem w zyciu trzeba sie zabawic. a jak chcesz to se ponarzekaj w domu do lustra. pic tez mozesz do lustra i ****-off'a tez se mozesz pokazac.
bedzie super a do ktorej sie bawimy????
pozdrowienia dla fruita
super..........super.............super...........to malo powiedziane bedzie wielki SUPER.....:) a nawet ogromny SUPER....:)
SORRY CZY WIE KTOŚ DO KTÓREJ POTRWA TA IMPREZA ??????????????????
bawimy sie do rana................wiec bedzie super:)
SŁYSZAŁEM ŻE BAWIMY SIĘ DO 24.00 NIE DO RANA
OFICJALNIE NIC NA TEN TEMAT NIGDZIE NIE MOGĘ ZNALEZĆ
napewno dluzej niz do 24 !!!skad takie informacje?.....po imprezie after party.....
Warma napisał(a):

> napewno dluzej niz do 24 !!!skad takie informacje?.....po
> imprezie after party.....

---------------------------------------
a Ty skad to wiesz jesli mozna wiedziec o after party? niby gdzie to mialoby sie odbyc? cos mi sie zdaje ze wkrecasz ludziom, jesli masz pewne zrodlo to podaj :>
a tak wogole to znajac zycie to impreza bedzie niezbyt dluga jak potrwa do 1-2 to bedzie naprawde fajnie bo jak zaczyna sie o 17 to nie wierze ze bedzie dluzej niz Beach Party a BP skonczylo sie przeciez ok 2:30 .......ale oby jak najdluzej :D
po impreze bedzie after party.....w jakims klubie w poblizu ale szczegoly zostana podane w krutce....jesli ktos chce poczytac ,wiecej znajdzie informacji na forum www.ftb.pl........

wiec szukuje sie super zakonczenie wakacji, a dla nie ktorych przygotowanie do kampani wrzesniowej......:)
impreza bedzie trwala do ok 2-2:30 ...... takie info znalazlem na ftb.pl
a ja na tym samym forum widzialem ze jeszcze nie ma oficjalnie ustalonej godziny zakonczenia wiec poczekajmy.....ale impreza napewno bedzie do rana.... jak nie pod golym niebem to w klubie na after ....wiec bedzie napewno super

MEGA impreza - Sunshine music factory

Ja napisze tylko tyle jezdze na Manki do Ekwadoru byłem w Kołobrzegu na Sunrise With Ekwador byłem na Beach Party 2004 i bardzo sie ciesze ze moi koledzy staraja sie zorganizowac imprezy w podobnym stylu.
Moge sie pochwalic ze załatwiłem Granie na tej imprezie Dj Hazelowi i Dj Ando.
Cieszy mnie fakt ze poraz kolejny dzieje sie cos w 3miescie i orgaznizuja to moi koledzy !
Teraz do Tych co sie dopierdalaja bezsensu do łancucha czy tez Adalberta zorganizujcie Wy jakakolwiek impreze i zobaczymy co wyjdzie !
Serdeczne pozdrowienia dla Łancucha i Adalberta Od Kwiatka Pozdrawiam Letnim Czasem
chyba cos Ci sie przysnilo Gdansk nie ma pozwolenia na tak dluga imprezke wiec potrwa gora do 2 ale gratuluje wyobrazni

BrZeG HaRdCoRe_TeAM

Pozdro dla wszystkich, szykuje się niezła impreza - wszystkich malkontentów z postów wyżej serdecznie pozdrawiam (poziom nie jest światowy, ale wolelibyście Krawczyka ? A może Majkę Jerzowską ?? Pozatym taki DJ Czopk@ - chyba go nie słyszeliscie, w relaxie na Tiesto dawał rade niesamowicie, szkoda że nie ma DJa Directa, też był niezły... ). Tak samo pozdro dla wielbicieli vixiarskiej jazdy bez trzymanki (Hazel da rade) jak i fajnego, mocnego klubowego grania.

Ekipa z Brzegu też tam będzie i poleci jak najwyżej ;>

wreszcie nad morze....

www.bigstar-brzeg.prv.pl (sajt jest amatorski, klub nie..)
no wielki piatk juz niedlugo...............i polecimy .............
czemu nic nie piszecie......??:D
nie mam nic przeciwko tej imprezie, smuci mnie, że popularna jest u nas discopolowa dyskoteka, ale z rynkiem nie mam zamiaru się kłócić.

ale osoba, która napisała zapowiedź tej imprezy jest totalnym grafomanem, sorry ale "szeroko horyzonatalna wolność" to poziom kretyna
witam!! Jedno pytanko- do której mniejwięcej potrwa ta imprezka??? pozdrawiam i więcej takich......
DO KTÓREJ BĘDZIE TA IMPREZA?
a ja bym tam chetnie was wszystkich powystrzelal !!! vixy,pixy ... qrwa ... zakladajcie biale rekawiczki, gwizdki w mordy i popelnijcie zbiorowe samobojstwo!!!!
widze koles ze masz dym na bani!!!!!!!!!

alienator sluchaj uwaznie

stary jak Ci gwizdne to tornister Ci z plecow spadnie. z takim mlokosem jak Ty to tylko przez biale rekawiczki trza sie obchodzic. jak Ci w y p i e r d o l e to Ci drobne sie w kieszeni sie nie beda zgadzac. nawet na wstep Ci zabraknie
Czy moge wiedziec od ilu lat jest wstep? ;/
chyba nie ma takiego ograniczenia chociaz moge sie mylic ale impreza zaczyna sie o 17 wiec nie sadze zeby byl wymagany wiek....
to niejest nocny klub wiec wejda wszyscy

Do klubowiczow i Adalberta

Cześć Wam wszystkim ludziska!!!! Nie moge sie juz doczekac tej imprezy ale to jeszcze tylko dwa dni!!! Nie bylam na Beach Party (bardzo żałuję) i dlatego wiadomosc o kolejnej takiej imprze bardzo nas wszystkich ucieszyla :) Napewno bedzie jazda na maksa, wkoncu wystapia tam jedni z najlepszych Dji w Polsce!!!! Acha, Adalbert nie przejmuj sie tymi idiotami ktorzy mieszaja Cie z błotem na tej stronie. Maja chłopaki kompleksy dlatego musza sie na kims wyzyc :) My wszyscy Cie uwielbiamy, masz mnostwo fanow nawet po incydencie z przed paru tygodni :) :) Pozdrowienia od calego Starogardu Gdańskiego!!!!!!!!!!!!!
dopisuje sie do tej wypowiedzi i popieram w 100% i do zobaczyska ludziska w piatek!!!!
NO TO POZDRO DLA WSZYSTKICH. TO BEDZIE TAK JAK NA BEACH PARTY!!!! A NAPEWNO LEPIEJ SZKODA ZE BEZ DJ JEANA I JORDANA & BAKERA. ALE I TAK ODLECIMY WSZYSCY RAZEM DO WSCHODU SLONCA. A WIEC CO TU MOWIC GWIZDKI W DLONIE I BIALE CZAPKI NA GLOWE I LECIMY W PIATEK JJJJJJJJJJJJAAAAAAAZZZZZZZZDDDDDDAAAAAAAAAA!!!!!! & SPREZYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to mi sie podoba coraz lepsze nastroje!!!!!!!!!!ta osoba wlasnie wie o co biega!!!!!!!!!!! bedzie lepiej :):) wiec jazdaaaaaa do piatku!!!!!!!!!!1
Idz do klubu (a nie na pole/plaze/plac czy DYSKOTEKE) i krzyknij "JAAAZDAAA!!!" -ciekawe jak reszta zareaguje... :P
W tych waszych klubach smierdzi potem i cpunami nie chodze tam bo to syf!dzieki za uwage
Kochani chcielibysmy wam mocno podziekować za zainteresowanie imprezą .

Zapowiada sie naprawde Mega wieczór .....oprócz DJ z plakatu zapowiada sie wielu przyjaciól z Polski i zagranicy którzy chcą zagrac razem z nami .
Wielkie dziekuje dla wszystkich którzy nas wspierają w tym projekcie a malo kto onich wie ze bez ich udzialu nie udaloby sie .

Podziekowania dla calej ekipy HIT FM - bez watpienia jesteście najlepsi

>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

oki ale aby sie nie rozczulac zbyt bardzo ..na podziękowanie przyjdzie czas ...

Tmczasem kochani info oficjalne :

Bawimy sie do rana ...bo po imprezie na zewnątrz każdy kto bedzie mial ochote : ZAPRASZAMY na AFTER PARTY do klubu FORTY czyli spacer do nieba jakieś 300 metrów do sceny

Tak więc czekamy na was 27 08 04 PIATEK od godz 17:00

OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA :)
ELEGANCKO!!!!! ZAPOWIADA SIE WYSMIENITY PIATEK:):)

DOLACZAM SIE DO POZDROWIEN......DO ZOBACZENIA
no to do zaobaczenia jutro

zycze wszystkim milej imprezkie pozdrowienia dla wszystkich dzieki ktorym doszlo do tej imprezki....i oczywiscie dla DJ ktorzy rozkreca ta imprezke

Sunshine music factory

WIDZE ZE EXTAZA WISI W POWIETRZU A JUZ TYLKO JEDEN DZIEN ZOSTAL DO IMPREZY NA KTORA TAK BARDZO CZEKAMY OD 01.08.04 PAMIETAJCIE "NIECH MOC BEDZIE Z WAMI" STARTUJEMY OD 17:00 I PEWNIE DO SAMEGO RANA BO NIE POZWOLIMY NA SZYBKI KONIEC NIE JUTRO NIE O 2:00 TYLKO DO RANA. NIE POZWOLIMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JJJJJJJAAAAAAAAAZZZZZZZZDDDDDDDDAAAAAAA!!!

eXtasy?

PIGUŁA na wejsciu na "After" FREE??? :P

bo przed Sunshine'em juz tu na forum gdzies rozgorzal temat extasy... :-/
tak..tak... NARESZCIE ....

Bramy niebios otworza sie dla nas powtórnie...

Zrobmy taka impreze jak byla 31.7 albo i lepsza...

Świat nas uslyszy :):)
o 17 odjazddddddddd lecimyyyyyyyyyyyyy do switu slonca:):):):):):):):)

PYTANIE!!!!!!!!!!

Mam takie skromne pytanko! Czy to klubu VIVA mozna wejsc bez pokazywania dowodu. Innymi slowy czy ktos komu brakuje niecaly rok do pelnoletnosci wejdzie tam?? Czekam na odpowiedz!!!!!!!!! i pozdrawiam
hihi zemna wejdziesz napewno:):):) pozatym to nie fotum na temat Vivy:) pozdrawiam
dziewczyno idz do galaxy tam tez jest dobrze. A JAK SIE CHCESZ DOBRZE BAWIC TO ZAPRASZAM NA JUTRZEJSZA IMPREE W GDANSKU PAPAPA!!!!!!

PYTANIE!!!!!!!!!!

a ja mam pyanko:będą stroboskopy?:)
NIE PIERDOSKOPY
MASZ KURWA JESZCZE JAKIES GLUPIE PYTANKA!!!!!
POZDROWIONKA DLA CIEBIE: MAMY NADZIEJE ZE NAS ZASKOCZYCIE I ZE SZYBKO NIE SKONCZYCIE. NA TO WSZYSCY CZEKAJA!!! JESZCZE RAZ POZDROWIENIA. WTEDY SLYSZAL NAS HEL A TERAZ NIECH USLYSZY NAS CALY GDANSK!!!!!!!
a tak wogole Adalbercie ... fajnie dzis w radiu to powiedziales :):) o godz 9 w hit fm.. polaczenie wszstkich rodzajów muzyki... odrazu z łózka wylazlem.. :):) czas sie ubierac na impreze :):) pozdrawiam kuzyn Michała ;ppp
Hm, to jest ciekawe pod gołym niebem ale pogody chyba nikt nie ogląda. Średnia przyjemność stać w deszczu, głowę urwa pod wpływem "letniego wiaterku" a temperatura zawrotna tylko chyba nie w tym kierunku co trzeba. Generalnie DESZCZ PARTY, więc życzę powodzenia. Ja pier.... nie idę!!!!!!!!
TU NIE CHODZI O POGODE TU CHODZI O WOLNOSC MILOSC I ZABAWE KTORA CZEKA JUTRO NA WSZYSTKICH ODWAZNYCH "BRAMY NIEBIOS OTWORZA SIE DLA NAS JESZCZE RAZ " WIEC WARTO ZKORZYTAC. A JAK CIE ODSTRASZA POGODA TO NA CHUJ WOGULE SIE WYPOWIADASZ NIE PASUJE TO WYPIERDALAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale zes piojechal z kolesiem:) pogoda bedzie po 18 nie bedzie padac::):):)
SIMANO WARMA MY TEZ MYSLIMY ZE BEDZIE POGODA I DAMY CZADU A JAK TAKI FRAJER BEDZIE SIE WPIEPRZAL MI Z POGODA TO NA WEJSCIU OBIEMY MORDY. CZEKAMY NA TA IMPRE ZBYT DLUGO I NIE POZWOLIMY ZE NAM ZJEBIE JA CHUJOWA POGODA.NAWET W DESZCZU DAMY RADE POZDRO DLA WSZYSTKICH KTO JEST Z NAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ODP.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????
Nobody... jestem z wami ..:):) Kuzyn Warmy :):) damy popalic w tych ostatnich dniach :):) oj bedzie sie dzialo :):)

Sunshine music factory

NO TO CO JESZCZE?: 17 GODZ 57 MIN
Ej ale w deszcz moze byc cakiem fajnie dla kochajacych takie imprezy a z tego co ja slyszalem to impreza ma byc do 24 a potem przeniesc sie na pobliskie"FORTY"nie wiem kto wpadl na taki pomysl zeby to byly forty no ale dobra niech chociaz sprawdzaja dowody a ne tak jak w wiekszasc imprez pozdrowienia dla fruita (szczepana) ktory niestety marnuje sie w tym klubie!!!
Ej ale w deszcz moze byc cakiem fajnie dla kochajacych takie imprezy a z tego co ja slyszalem to impreza ma byc do 24 a potem przeniesc sie na pobliskie"FORTY"nie wiem kto wpadl na taki pomysl zeby to byly forty no ale dobra niech chociaz sprawdzaja dowody a nie tak jak we wszystkie imprezy pozdrowienia dla fruita (szczepana) ktory niestety marnuje sie w tym klubie!!!
wlasnie ogladalem prognoze pogody i dobre ale nienajlepsze wiesci...a mianowicie bedzie deszcz ale przelotny:):) a dobra wiadomosc na wybrzezu bedzie najlepsza pogoda w calym kraju wiec zapraszam wszystkich na wybrzeze i na impreze do Gdanska:):):)
NO TO JESZCZE: 8 GODZ !!
tak nawet nie cale:) a pogoda jest ok!!!!!!!!!
To polecimy grubo!!!!!!!! Bramy niebios sie otworza :):)

Nobody - jestem z wami,.,, nikt nie mzoe zniszczyc nam tej imprezy... :)

pozdro dla Kuzyna Warmy :)

Sunshine music factory

NO I WSZYSTKO POZDROWIENIA DLA CIEBIE TO JUZ NIE DLUGO TO JUZ BLISKO TO JUZ DZISIAJ WYSTARTUJEMY W NIEBO. NIECH CALY GDANSK NAS USLYSZY!! POZDRO DLA WSZYSTKICH WYTRWALYCH CO CZEKALI OD MIESIACA!!!
ja tez jestem z wami

dzieki za pozdrowienia i rowniez dla kuzyna seby
a wiec tak... Nobody...moze male spotkanie przed impreza ..przywitanie itp?? odezwij sie na gg : 3772660 ..pogadamy sobie ok??/czekam/
nawet slonko sie cieszy z dzisiejszego dnia:):)
Halo, halo!
Zebrało nam się chyba towarzystwo wzajemnej adoracji!!!!!
Poza tym dziękuję za miłe zaproszenie na imprezę "NIE PASUJE TO WYPIERDALAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!" - to chyba jakaś nowoczesna forma reklamy - nie nadążam!!!I tak będzie PADAĆ DESZCZ więc proponuję parasole rodzinne!!!!
Ja spadam do SFINXA na mega imprę! Narka!
NO TO JESZCZE: 3 GODZ 17 MIN!!
deszcz padaaaaaa :(((((((((((((((
to milej imprezki zycze i obys sie dobrze bawil ! pozdrawiam
NO TO JESZCZE: 1 GODZ 23 MIN!
zjebana byla ta impreza osobiscie myslalem ze bedzie fajnie ale chujowooooooooo
impreza otwarta do 24 ... gdzie te zapowiedzi adlaberta ... nastepnie pochod za jeepem w kieruknu fortow ....szkoda gadac .... oszukali Gdansk ... najbardziej zdenerwowal mnie text w czasie imprezy " jest nas teraz wiecje niz w sopocie " - ciekawe chyab chodiz o Sopot na monciaku a nie w czasie VBP bo w sumie nijka mozna porownac te 2 imprezy ... S M F to dla mnie 20 % tego co dał nam V B P

pzdr
któryś z DJ mówił coś że będzie mozna sciagnać juz tą impre nagraną w mp3 .... wie ktos moze gdzie to będzie ?

P.S było zajeciście !!!!!!
uwazam impreze za calkiem udana:):) a ta wycieszczka za samochodem byla zabawna, fajna atmosfera:) muzyka bardzo dobra! tylko troche zaduzo malolatow,ale tak pozatym bylo super!!

pozdrowieia dla wszystki!! i do nastapnego razem oby nas bylo jeszcze wiecej
Kurde,,,wkurzacie mnie... po co piszecie ze wam sie nie podobalo?? zachowajcie to dla siebie i nie idzcie na taka impreze.....
tylko przykrosc robicie organizatorom :(

DLa mnie tami mprezka byla WYJEBANA :):):):)

Pozdrawiam..
fakaj sie kutasie
wie ktos gdzie beda zdjecia z imprezki ??
Czy ktoś wie gdzie można dorwać muze oraz foty z tej imprezy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...

...
Szczerze mowiac..to impreza byla super:)Cala ekipka zadowolona:P wszyscy sie wyskakali wytnaczyli wytrancowali itp:P i jest si:)Wkurzylo mnie tlko troszki to,ze impreza miala trwac do rana na tym calym placu..a jak sie okazalo..to o 00:00 wszyscy podazali za jakims samochodem do najwiekszej speluny w Gdansku..:/ =>Forty obecne Desperado:/ehh a na dodatek niedosc ze wjazd przy wejsciu na plac10zl to jeszcze rzy wejsciu na Forty kolejne 5zl..co za zdzierstwo..:/a tak ogolnie bardzo pozytywnie:)

Nawet towarzystwo bylo ok:)i wszyscy sie razem fajnie bawili..nikt na nikogo nawet krzywo nies pojrzal;)

Pozdrawiam wszystkich imprezowiczoof;)
w porownaniu z Impreza sopocka ta byla do dupy z prostej przyczyny-wszystko zepsul ten koles, ktory zagluszal muzyke swoimi prymitywnym rykiem-'' jedziemy'', ''w gore'', czy szczyt debilizmu i malego IQ ''szybujemy jak polskie orly'', gdyby nie on imprezie dalbym 4+ a tak marna 3.
NIE PASUJE TO WYPIERDALAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam trochę inne pytanie . Gdzie w trójmiescie jest jakiś sklep z sprzetem dla DJ.
wiecie gdzie można ściągnąć muze z tej impry???

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

automat/budka foto samoobsługowa (5 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku Głównym/ Wrzeszczu/ Przymorzu znajdę Budkę/automat...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry