Widok

MEGA impreza - Sunshine music factory

Kochani w odpowiedzi na Wasze potrzeby i zainteresowania zrobimy to jeszcze raz ...:)

Techno music Factory
oraz radio nr 1 w Trójmieście HIT FM
- przedstawia :

Nie ma nic lepszego jak dobre zakończenie - tegorocznych wakacji ;)
Nie ma nic lepszego jak MEGA impreza pod gołym niebem :)
Tak więc wychodząc na przeciw Waszym oczekiwaniom przy ostatnich promieniach słońca .....
Zagramy dla Was na finał ........ wakacji .
Zagramy dla Was na bis ..........
W najbardziej znanym wszystkim miejscu Trójmiasta , na muzycznej scenie LG .
/scena muzyczna Gdańsk Brama Oliwska /
Tłum ludzkich serc zgromadzonych pod gołym niebem , zatańczy , odleci , odpłynie w rytmach dobrze wszystkim znanym , niosącym :
Pozytywne wibracje i szeroko horyzontalną Wolność .
To wszystko pod jednym znaczącym wszystko tytułem :

Sunshine music Factory .

Producent Techno Music Factory tym razem zaprosił do wspołpracy :

DJ ANDY - Niemcy & Ibiza
DJ OMEN - Niemcy
DJ Gleen - Holandia

Czołowi rezydenci sceny Polskiej

DJ KRIS - Manieczki DJ’s Team
DJ HAZEL - Manieczki DJ’s Team
DJ BOLDY - Boldy Records
DJ CZOPK@ - FTB DJ Team
DJ Ł@ŃCUCH - Factory DJ’s Team
DJ ADALBERT - Factory DJ’s Team
DJ FRUIT - Factory DJ’s Team
DJ TUCZEK - Factory DJ’s Team

Zróbmy mixa !!!
Dodajmy :
- Sceniczne Mega Show okraszone pokazami pirotechnicznymi i świetlnymi 100%
- 150 tys. WAT nagłośnienia zabrzmi tego dnia. 100%
- Potężne lasery zapewnią niesamowite animacje.100%
- Ponadto na telebimach ujrzycie doskonałe komputerowe wizualizacje 100%
- To wszystko w połączeniu z prawdziwymi rytmami Amsterdamu oraz Ibizy , miksowanymi na żywo przez czołowych DJ sceny światowej i polskiej100%
Wyjdzie nam 500% napój wszechczasów , którego smak będziecie długo pamiętać ;)

Tego wieczoru nie może zabraknąć Was w tłumie ludzi chcących odczuć moc pozytywnych wibracji w rytmach muzyki, blasku świateł, łunie lasera.
Tym wydarzeniem zakończymy wakacje 2004
Bez wątpienia będzie to spotkanie w promieniach zachodzącego i wschodzącego słońca , pod „gołym” niebem ,które jednoczy potencjał ludzki ,
nadaje nowy tor myślenia , pozwala odczuć smak wolności i radości otaczającego nas świata .
To na pewno będzie temat o którym długo będzie się mówić i wspominać .
Tak więc pod rozwagę Państwa pozostawiam stwierdzenie :
Być albo Nie być ???
Jako współ pomysłodawca pozostaje mi tylko stwierdzenie :
czekamy na WAS 27 sierpnia w Piątek .
Startujemy już od godz. 17 :00.
Gorąco Polecam !!!
Obecność obowiązkowa !!! ;)

DJ Adalbert
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dopisuje sie do tej wypowiedzi i popieram w 100% i do zobaczyska ludziska w piatek!!!!

Do klubowiczow i Adalberta

Cześć Wam wszystkim ludziska!!!! Nie moge sie juz doczekac tej imprezy ale to jeszcze tylko dwa dni!!! Nie bylam na Beach Party (bardzo żałuję) i dlatego wiadomosc o kolejnej takiej imprze bardzo nas wszystkich ucieszyla :) Napewno bedzie jazda na maksa, wkoncu wystapia tam jedni z najlepszych Dji w Polsce!!!! Acha, Adalbert nie przejmuj sie tymi idiotami ktorzy mieszaja Cie z błotem na tej stronie. Maja chłopaki kompleksy dlatego musza sie na kims wyzyc :) My wszyscy Cie uwielbiamy, masz mnostwo fanow nawet po incydencie z przed paru tygodni :) :) Pozdrowienia od calego Starogardu Gdańskiego!!!!!!!!!!!!!
chyba nie ma takiego ograniczenia chociaz moge sie mylic ale impreza zaczyna sie o 17 wiec nie sadze zeby byl wymagany wiek....
Czy moge wiedziec od ilu lat jest wstep? ;/
widze koles ze masz dym na bani!!!!!!!!!
a ja bym tam chetnie was wszystkich powystrzelal !!! vixy,pixy ... qrwa ... zakladajcie biale rekawiczki, gwizdki w mordy i popelnijcie zbiorowe samobojstwo!!!!
DO KTÓREJ BĘDZIE TA IMPREZA?
Mistrzu ! Imprezka w sopocie była niezła faktycznie , klimat był nie zły , tylko krótko. Muzyka była denna i taka sama będzie w Gdańsku. A twoja muzyka w vivie jest jeszcze bardziej denna - obciach jednym słowem, przejdź się kawałek dalej do Sfinksa lub Mandarynki i naucz się w końcu grać od dobrych DJ-ów.
witam!! Jedno pytanko- do której mniejwięcej potrwa ta imprezka??? pozdrawiam i więcej takich......
nie mam nic przeciwko tej imprezie, smuci mnie, że popularna jest u nas discopolowa dyskoteka, ale z rynkiem nie mam zamiaru się kłócić.

ale osoba, która napisała zapowiedź tej imprezy jest totalnym grafomanem, sorry ale "szeroko horyzonatalna wolność" to poziom kretyna
czemu nic nie piszecie......??:D
chyba cos Ci sie przysnilo Gdansk nie ma pozwolenia na tak dluga imprezke wiec potrwa gora do 2 ale gratuluje wyobrazni
no wielki piatk juz niedlugo...............i polecimy .............

BrZeG HaRdCoRe_TeAM

Pozdro dla wszystkich, szykuje się niezła impreza - wszystkich malkontentów z postów wyżej serdecznie pozdrawiam (poziom nie jest światowy, ale wolelibyście Krawczyka ? A może Majkę Jerzowską ?? Pozatym taki DJ Czopk@ - chyba go nie słyszeliscie, w relaxie na Tiesto dawał rade niesamowicie, szkoda że nie ma DJa Directa, też był niezły... ). Tak samo pozdro dla wielbicieli vixiarskiej jazdy bez trzymanki (Hazel da rade) jak i fajnego, mocnego klubowego grania.

Ekipa z Brzegu też tam będzie i poleci jak najwyżej ;>

wreszcie nad morze....

www.bigstar-brzeg.prv.pl (sajt jest amatorski, klub nie..)

MEGA impreza - Sunshine music factory

Ja napisze tylko tyle jezdze na Manki do Ekwadoru byłem w Kołobrzegu na Sunrise With Ekwador byłem na Beach Party 2004 i bardzo sie ciesze ze moi koledzy staraja sie zorganizowac imprezy w podobnym stylu.
Moge sie pochwalic ze załatwiłem Granie na tej imprezie Dj Hazelowi i Dj Ando.
Cieszy mnie fakt ze poraz kolejny dzieje sie cos w 3miescie i orgaznizuja to moi koledzy !
Teraz do Tych co sie dopierdalaja bezsensu do łancucha czy tez Adalberta zorganizujcie Wy jakakolwiek impreze i zobaczymy co wyjdzie !
Serdeczne pozdrowienia dla Łancucha i Adalberta Od Kwiatka Pozdrawiam Letnim Czasem
a ja na tym samym forum widzialem ze jeszcze nie ma oficjalnie ustalonej godziny zakonczenia wiec poczekajmy.....ale impreza napewno bedzie do rana.... jak nie pod golym niebem to w klubie na after ....wiec bedzie napewno super
impreza bedzie trwala do ok 2-2:30 ...... takie info znalazlem na ftb.pl
po impreze bedzie after party.....w jakims klubie w poblizu ale szczegoly zostana podane w krutce....jesli ktos chce poczytac ,wiecej znajdzie informacji na forum www.ftb.pl........

wiec szukuje sie super zakonczenie wakacji, a dla nie ktorych przygotowanie do kampani wrzesniowej......:)
a tak wogole to znajac zycie to impreza bedzie niezbyt dluga jak potrwa do 1-2 to bedzie naprawde fajnie bo jak zaczyna sie o 17 to nie wierze ze bedzie dluzej niz Beach Party a BP skonczylo sie przeciez ok 2:30 .......ale oby jak najdluzej :D
Warma napisał(a):

> napewno dluzej niz do 24 !!!skad takie informacje?.....po
> imprezie after party.....

---------------------------------------
a Ty skad to wiesz jesli mozna wiedziec o after party? niby gdzie to mialoby sie odbyc? cos mi sie zdaje ze wkrecasz ludziom, jesli masz pewne zrodlo to podaj :>
do góry