Widok

MILADENT - usługi w ramach NFZ

Witam, oprócz porządnego wyleczenia zębów zależy mi na tym, aby przez to nie zbankrutować..
Czy ktoś jest w stanie sobie przypomnieć albo po prostu wie jak wygląda mniej więcej cennik w Miladencie dotyczący usług na "książeczkę z NFZ" ? Chodzi mi np o lecz. kanałowe czy wyrywanie, dłutowanie zęba ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam wyrywane 4 ósemki w Miladencie na NFZ, wszystkie bezpłatnie. Dwie dolne z dłutowaniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja równiez miała usuwany ząb w Miladencie na NFZ.
Usunięcie kamienia również można wykonac w ramach NFZ.
Kolega chciał tam wyrwać zęba na NFZ, uprzejmy pan dr odmówił twierdząc, że ma jakiś stan zapalny i proponuje kanałowe za 600 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt nie wyrwie zęba ze stanem zapalnym, chyba ze jakiś rzeźnik... Skoro zaproponowali kanałowe to chyba ząb do uratowania był:P
Na NFZ białe plomby należą się do 3 podajże, leczenie kanałowe tylko 1i2 na NFZ, reszta płacisz bo tak zdecydował NFZ, wyrywanie oraz usuwanie ósemek na NFZ ale może być kolejka - dawniej miesiąc się czekało teraz znacznie dłużej. Cena plomby w Miladencie od 120 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Mały penis we wzwodzie (7 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szybko dochodzę co robić? (4 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...

do góry