Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam ten warsztat wątek zamknięty Najbardziej podobało mi się podejście do klienta, bo potraktowano mnie z...
~Paweł
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 października 2019

Warsztat godny polecenia! wątek zamknięty Z usług warsztatu korzystałam kilkukrotnie. Świetna obsługa, trafna diagnoza...
~Ola
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 czerwca 2018

Konieczność wymiany opony. wątek zamknięty firma godna polecenia na terenie Gdyni,Sopotu i Gdańska. Profesjonalna i...
~Georg Falacinski
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 grudnia 2017

Szybka konkretna pomoc - nie zawiodłam się wątek zamknięty Odwiedziłam ten warsztat z powodu hałasu dobiegającego z koła, panowie szybko...
~Andzia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 września 2017

Wymiana wachaczy wątek zamknięty Zadanie trudne w 22letnim aucie lecz warsztat podołał Polecam , ceny niskie...
~Malina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2017

Uszczelka pod głowicą świetna robota polecam wątek zamknięty wszystko na + nie mam żadnych zastrzeżen dobry warsztat, można jeździć bez obaw
~A. K
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 lipca 2017

Napełnianie klimatyzacji solidnie i tanio. Polecam wątek zamknięty Od jakiegoś czasu korzystam i jestem naprawdę zadowolony, panowie znają sie...
~M. Kilewski
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 lipca 2017

Nabijanie klimy ;) wątek zamknięty Panowie bardzo sympatyczni, usługa wykonana profesjonalnie i szybko, ceny...
~Kamila
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 lipca 2017

Wymiana rozrządu na medal wątek zamknięty Odebrałem wczoraj samochód po wymianie całego rozrządu, jestem bardzo...
~Adrian T.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 lipca 2017

Porażka wątek zamknięty Przejechane mam już dużo ponad 1 milion kilometrów i z takim partactwem...
~Peugeot
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 listopada 2016

Rozpacz. wątek zamknięty Sprawdzenie klimatyzacji. Napełniono układu azotem bez kontrastu po 40...
~Krzysztof
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 czerwca 2017

Zdecydowanie Polecam ten warsztat wątek zamknięty Duży wybór opon używanych. Chłopaki bardzo ogarnięci w kwestiach...
~radek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 stycznia 2017

Profesjonalna wymiana opon i renowacja felg wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem miłej i profesjonalnej obsługi. Kupiłem zestaw opon...
~Jan Tarka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 września 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry