Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
bez zarzutu wątek zamknięty Pierwszy raz skorzystałem z MM Serwis. Daję najwyższe oceny, bo w mojej...
~Piotr M
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2016

Polecam! wątek zamknięty Po roku poszukiwaniach "swojego" warsztatu i lekarza dla Alfy wreszcie...
~Radek MiTo
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 listopada 2015

Pozytywnie wątek zamknięty Druga wizyta u Pana Michała i znowu wszystko jak najbardziej okej, Samochód...
~Maciek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 1 października 2015

Na nic nie mogę narzekać... poza samochodem ;) wątek zamknięty Wymiana poduchy silnika. Załatwione szybko i tanio. Wspomniałem też o zakupie...
~Jerzy Jabłoński
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 lutego 2014

Gorąco polecam!!! wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, miła i szybka obsługa, wysoka jakość małym kosztem i...
~Joanna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 stycznia 2014

Kolejny raz polecam! wątek zamknięty Kolejny raz zdecydowanie polecam MM Service. Niewielu jest mechaników, którzy...
~km
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 maja 2013

Bardzo polecam wszystkim zmotoryzowanym wątek zamknięty Jak zwykle w życiu późne godziny popołudniowe przed rodzinnym wyjazdem...
~zadowolony i szczęśliwy
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 lutego 2013

Tarcze i klocki wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z usług świadczących przez tą firmę, krótko mówiąc,...
~Bart
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2012

Naprawde warto wątek zamknięty szczerze polecam, naprawde warto solidnie , szybko, a przede wszystkim tanio !
~maciek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry