Widok

MUNDURKI SP40

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy są na tym forum mamy dzieci z SP40, którym nie podoba się zakaz zakładania bluzek z długim rękawem pod mundurek? Może byśmy COŚ z tym zrobiły? Można na przykład zebrać w swoich klasach podpisy niezadowolonych rodziców. Uważam, że przeprowadzanie zmian w trakcie roku szkolnego i co godne potępienia: używając do tego dzieci, piorąc im mózgi - jest niedopuszczalne i ze strony p. dyrektor wydaje się być objawem tchórzostwa albo przeświadczenia o swojej władzy absolutnej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Podbijam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko, że w praktyce: znajomości, znajomości.. wzajemne kółko adoracji..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może Pani dyrektor chce zafundować wszystkim nowe mundurki

W takiej sytuacji, ja bym już to wyżej zgłosiła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co więcej - krąży plotka, że ma być nowy projekt mundurków od nowego roku..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dokładnie tak, u nas to samo, bez problemu dziecko może mieć założony mundurek na bluzkę z długim rękawem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo nieladnie ze strony Dyrekcji szkoły , u nas tez sa mundurki jednak można bez problemu zakladać dł. rekaw pod mundurek ,
myslę , że warto się zburzyć w tym wypadku bo przesadzają - u nas tez w mundurkowej ofercie był dł. rękaw jednak nik nie naciskał co kupić czy dł. czy krótki i pod spód założyć zwykłą bluzkę z dł. rękawem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cóż, ja też tego nie rozumiem.
Pani dyrektor tłumaczy, że jednakowy ubiór daje dzieciom poczucie wspólnoty..
Szkoła ma w ofercie bluzy z długim rękawem (z dużą ilością sztucznego tworzywa) z logo szkoły i nakłania rodziców do zakładania bluz zamiast koszulek z długim rękawem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dlaczego dzieci nie mogą zakładać mundurku na dł rękaw ?
Moje dzieci nie są z tej szkoły, ale bardzo zaciekawił mnie temat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry