MW AGD

Sprzęt AGD i RTV

Gdańsk, Leona Wyczółkowskiego 36

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
gorąco polacam ! wątek zamknięty Kompleksowa i fachowa obsługa od A do Z. Pomoc w doborze sprzętu i super...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 grudnia 2017

Solidna firma wątek zamknięty Polecam zakup sprzętu w tej firmie, wszystko na czas i z dostawą do domu.
~Pawel
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 września 2017

Sprzęt AGD wątek zamknięty Kompletowałem sprzęt do zabudowy kuchni. Profesjonalna obsługa. Bardzo...
~Henryk
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 września 2017

sprzęt AGD wątek zamknięty Kompletowałam sprzęt do kuchni - profesjonalna obsługa, szybka realizacja...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2017

Zakup AGD wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim.
~Zdzisław
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 maja 2017

Profesjonalna i szybka obsługa - polecam! wątek zamknięty Skorzystałem z usług firmy MW AGD przy kompletowaniu sprzętu kuchennego -...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2017

Sklep na zasłużoną 6!!! atrakcyjne ceny i fachowa obsługa wątek zamknięty W MW AGD zakupiłam cały sprzęt do kuchni oraz pralkę. Pan Marcin bardzo...
~kinga
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 marca 2017

Super ceny, doradztwo, obsługa, dostawa wątek zamknięty Zakupiłem sprzęt AGD (płyta, piekarnik, okap, zlew, bateria) - bardzo dobre...
~Wiesław
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 marca 2017

polecam wątek zamknięty Bardzo fajnie, szybko, konkretnie. Miła fachowa obsługa!
~Grażyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 grudnia 2016

GORĄCO POLECAM wątek zamknięty Obsługa bardzo miła i fachowa - pomimo że szukałam sprzętów raczej tańszych...
~ola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 października 2016

Solidna firma wątek zamknięty Pan Marcin doskonale zna się na swojej pracy. Szeroki asortyment, ceny...
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 października 2016

Uśmiechnięty, zadowolony Klient - i o to chodzi!!!! wątek zamknięty Jeśli chcesz skorzystac z pelnego profesjonalnego doradztwa w sprawie zakupu...
~Bożena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 lipca 2016

Super FIRMA wątek zamknięty Lato, a tu całkowicie wysiadła mi lodówka:( I co z tego? Skoro jest taka...
~Ada
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 lipca 2016

zakupy czysta przyjemność wątek zamknięty Sprzedawca rzetelny i bardzo pomocny! Fachowo doradził, pomógł w potrzebie...
~TK
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 lipca 2016

Polecam MW AGD wątek zamknięty Pomoc przy wyborze, dobry kontakt, bardzo dobre ceny. Do tego transport i...
~Zbigniew
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 lipca 2016

Rewelacja pod każdym względem wątek zamknięty Jestem absolutnie zachwycony poziomem cen i obsługi. Stworzyłem listę...
~Okoń
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 lipca 2016

Rewelacja wątek zamknięty W poszukiwaniu sprzętu AGD do kuchni odwiedziłem i obdzwoniłem wiele firm z...
~Rem
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 czerwca 2016

Polecony,polecamy :) wątek zamknięty W pełni profesjonalna obsługa,konkurencyjne ceny,godne polecenia :)
~Martucha
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2016

super sklep wątek zamknięty W ubiegłym roku dokonaliśmy zakupów w tym sklepie. Szczerze polecam. Nie...
~Ewa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2016

Miła obsługa, dobre ceny. Polecam ! wątek zamknięty Kupowałam lodówkę dla babci i jestem bardzo zadowolona z usług. Miły pan,...
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 marca 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry