Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
MC - opinia Bardzo profesjonalny zakład. Naprawią wszystko, nie naciągają na drogie...
~MC
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 lipca 2023

Michal - opinia wątek zamknięty Fachowo,tanio z gwarancja nic od dawna sie nie zepsulo po naprawie
~Michal
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 2 grudnia 2021

Andrzej - opinia wątek zamknięty Szybka i fachowa naprawa. W innym serwisie nie dawali szans na naprawę....
~Andrzej
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 10 kwietnia 2021

Profesjonalna obsługa , trafiona diagnoza i naprawa w bardzo krótkim czasie. wątek zamknięty Profesjonalna obsługa , trafiona diagnoza i naprawa w bardzo krótkim czasie....
~Artur Jankowski
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 stycznia 2019

Rewelacyjna jakość w dobrej cenie wątek zamknięty Realizacja błyskawiczna, ceny bardzo przystępne, fachowość na najwyższym...
~iness
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 maja 2018

Najlepszy serwis wątek zamknięty Po nieszczęśliwym wypadku z moim Huawei P9 zmuszony byłem wymienić ekran....
~DS
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 czerwca 2017

Rzetelny serwis. Uczciwy i fer wobec klienta wątek zamknięty Serdecznie polecam. Obsługa miała świetna okazję do oszukania, natomiast nie...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 lutego 2017

Profesjonalne podejście do klienta, ekspresowa naprawa wątek zamknięty Telefonicznie umówiłem się na wymianę wyświetlacza w iphone 6. Naprawa trwała...
~Wojciech
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 stycznia 2017

Wymiana czytnika karty sim. wątek zamknięty Miałem do wymiany czytnik karty sim w tablecie Samsung Tab 2 10.1.W tym...
~Robert
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 stycznia 2017

Profesjonalny serwis !!! wątek zamknięty Zalałem swojego iphona 4s. W dwóch serwisach stwierdzili że telefon nie jest...
~Tomasz W.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 października 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry