Widok

Maciej Stuhr: Mam to wszystko w Standupie!

Maciej Stuhr: Mam to wszystko w Standupie! Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Maciej Stuhr: Mam to wszystko w Standupie!, 28 kwietnia 2024 godz. 15:30, 18:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo lubiłem Macieja Stuhra kiedy grał w świetnych komediach na przełomie wieków

Również seriale dramatyczne w jego wykonaniu były fantastyczne. Potem grał tak jak mu scenarzyści pozwalali, trochę lepiej, trochę gorzej, niemniej jednak doceniam kunszt aktorski Pana Macieja.
Szkoda tylko, że jako człowiek poszedł mocno w politykę. Każdy z nas ma poglądy, wielu się nie podobały rządy tych czy tamtych, ale te wszystkie publiczne egzaltacje Pana Macieja odnośnie polityki stały w wielkim kontraście do jego wizerunku komedianta i standupera.
Także ja za standup podziękuję, jak chcę się najeść żółci, to wystarczy, że włączę tą czy inną stację TV
popieram tę opinię 153 nie zgadzam się z tą opinią 28

Ciekawe czy powie

"państwo mają tu polew" bo przecież to takie samo faux pas jak jazda po pijaku autem
popieram tę opinię 124 nie zgadzam się z tą opinią 15

Zastanawiam się, ile organizatorzy musieliby mi zapłacić, żebym poświęcał swój czas na oglądanie takiej żenady.
Stuhrowie (i jeden i drugi) są nieźli jako aktorzy. Wówczas, kiedy mówią cudzym tekstem. I lepiej byłoby dla ich wizerunku, gdyby na tym poprzestali, nie mówiąc publicznie nic "od siebie".
popieram tę opinię 150 nie zgadzam się z tą opinią 23

Ani jedno ani drugie to nie jest faux pas. To określenie dotyczy niezręczności niezamierzonej.
Jazda po pijaku czy żenujące żarty z tragedii były zaś uczynione w pełni świadomie.
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możemy mieć jego też?
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 1

W sumie wstydzą się Polski, ale pieniądze Polaków już im nie śmierdzą.
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 2

halo pytam się jak tam nałogi twoje i tate twego?
popieram tę opinię 77 nie zgadzam się z tą opinią 10

rówieśnik praktycznie kąckiego :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chłopczyk powiedział

"Mam to wszystko w Standupie!", miał wyjechać z Polski bo mu nasz język obrzydł.
popieram tę opinię 103 nie zgadzam się z tą opinią 7

od 'tu polewa' mam go w standupie

i nie oglądam niczego, gdzie on występuje
popieram tę opinię 106 nie zgadzam się z tą opinią 11

-

Ostatnio robił karierę w rosji, niech tam wraca.
popieram tę opinię 83 nie zgadzam się z tą opinią 11

sa na dobrej drodze,aby szwaby ich wynagrodzily
popieram tę opinię 87 nie zgadzam się z tą opinią 9

ja też wolę wyrafinowany żart Pietrzaka

przerywany piosenkami Rosiewicza i Zenka. i jest jeszcze taki gruby z kabaretu otto. ot i gwiazdy, a nie jakiś Stuhr
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tusk powiedział że nadal stosują pushbacki na granicy

Czy Sthur , Ostaszewska i Ochojska nazwą go mordercą? Czy już teraz ta banda może wszystko i nic im nie będzie przeszkaszać bo dostaną kasę na swoje teatrzyki których nikt nie ogląda i bez dotacji padną?
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 1

żółty już nawet na plakacie
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1

takie pytanko

ciekawi mnie jak oni naprawdę mają na nazwisko?
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 2

widze że ty naprawde nie rozumiesz co się dzieje w polsce, "poszedł w politykę" hahhaa, przypadek, tak wyszło, hahahahhaha naiwny jestes
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 26

Inne tematy z forum Rozrywka

Całodniowy piknik dla dzieci "Bioróżnorodnie połączeni" w ZOO Gdańsk (3 odpowiedzi)

Już w niedzielę 12 października w Ogrodzie Zoologicznym w Gdańsku obędzie się całodniowy piknik...

Męskie Brzmienia (3 odpowiedzi)

MĘSKIE BRZMIENIA Czas na wyjątkowe show! MĘSKIE BRZMIENIA, pierwszy w Polsce profesjonalny męski...

Maryla Rodowicz (14 odpowiedzi)

Dwie godziny wspaniałej zabawy! Niepowtarzalny koncert z najpiękniejszymi piosenkami artystki....

do góry