Niesamowite miejsce! Ludzie oddani swojej pracy, stwarzający dla podopiecznych przyjazną i pełną troski przestrzeń. Już drugi raz powierzyłem Rodziców w ręce pracowników COW - mama podobnie jak i za pierwszym razem była zachwycona (tata z uwagi na zaawansowaną demencję nie jest w stanie wyrazić opinii ale był odpowiednio zaopiekowany - adekwatnie do swoich potrzeb). Ciekawe zajęcia dla pensjonariuszy, atmosfera życzliwości, wsparcia i troski, piękny budynek z przestronnymi, świetnie wyposażonymi pokojami - to wszystko zapewniało rodzinną atmosferę i bezpieczne miejsce. Dzięki temu ja także - jako osoba na co dzień opiekująca się Rodzicami - mogłem naprawdę odetchnąć, oderwać się od obowiązków i przeżyć cudowne dwa tygodnie "urlopu" bez zamartwiania się o nich. Naprawdę gorąco polecam to miejsce! Oprócz opieki wytchnieniowej można skorzystać z wielu ciekawych prelekcji dotyczących demencji, potrzeb osób starszych, dbania o siebie jako opiekuna itp. To bardzo cenna wiedza. Bardzo się cieszę, że takie miejsce jak COW istnieje i mam dużo wdzięczności że mogłem skorzystać z tego wsparcia!