Widok

Maciejka Koleczkowo

Wesele Temat dostępny też na forum:
Kochani czytałam mase opinii tu na forum, ale czy ktoś ma jakieś najświeższe opinie? Obawiam się trochę podpisania umowy, gdyż no właściciel mało przyjemny.. i na dodatek chcą całą wpłatę 2 tygodnie przed weselem.
Czy warto brać pod uwagę Maciejkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to chyba normalne w innych salach też oczekują wpłaty za całość dwa tyg przed weselem, więc nie rozumiem twojego zdziwienia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie tylko w Maciejce się z tym spotkałam.
Zazwyczaj się płaci w trakcie wesela, albo tuz przed poprawinami.
My w Łęgowie również płacimy 2 tyg. przed weselem !!
ja płacę 30% tydz przed a reszte dzień po weselu... a o Maciejce słyszałam dobre rzeczy ale od koleżanki, która tam miała ślub 4-5lat temu jakoś:)
Aniu chciałam Ci napisać jeszcze ,że sama organizuję tam wesele i rzeczywiście może właściciel traktuje kontrahentów z dystansem, ale słyszałam że zawsze dopina organizację wesela na ostatni guzik. Sama wzięłam tą salę z polecenia mojej mamy znajomej, która organizowała tam ślub dla swojego syna, powiedziała że jest zachwycona tym miejscem i jedzenie było super i duże ilości .

Z kolei po rezerwacji tej sali okazało się że jeszcze dwie inne pary z mojego otoczenia tez mają tam wesele bo tez slyszeli dobre opinie. Ale tak naprawdę wszystko zależy od Was czy Wam sie spodoba czy nie. Także życzę powodzenia w wyborze sali
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
aha wesele było w zeszłym roku o którym tak słyszałam dobre opinie pozdrawiam
my zastanawiamy się ciąglę nad Maciejką a Kłosowem :( kompletnie nie umiem dokonać ostatecznego wyboru..
kłosowo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my też się zastanawialiśmy nad maciejką, ale właściciel był mało elastyczny, w zasadzie chciał narzucić nam z góry ustalony przebieg wesela, ustawienia stołów, itp.

niezbyt mi się to podobało, więc wybralismy inny lokal
lidia a co wybraliście?
My mamy niebawem wesele w Maciejce:)

Pan Krystian jest po prostu zasadniczy ....nie słodzi po prostu omawia plan wesela:)

Ja tam lubię tego pana:)
Bylam w Maciejce na weselu w 2012 roku i mi się podobało:) Jedzenie smaczne, ładna okolica, czyste toalety. Ja byłam zadowolona, ale mówię to z perspektywy gościa;) Nie wiem jak to wygląda "od środka". :)
Miałam wesele w Maciejce w zeszłym roku.Pan Krystian rzeczywiście myślał o wszystkim,nawet o takich drobiazgach,które nie przyszły mi do głowy.Organizacja była perfekcyjna.
Nieściśle się wyraziłam.Rok temu byłam tam na weselu,a sama miałam oczywiście dwa lata temu.,przeżywając jak gwizdek również na weselniku.Jestem roztrzepana jak nigdy,ale spodziewam się dzidziusia i pewnie dlatego:)Pozdrawiam wszystkich,którzy jeszcze przed.
a jak z cenami za menu??
My mamy za miesiąc w Maciejce, rzeczywiście właściciel jest dziwny ale jest bardzo ogarnięty.
Sale się powinno wybierać tak aby wam się spodobała, żeby był klimat taki jaki chcieliście, a nie patrzeć, że właściciel jest trochę dziwny. Takie jest moje zdanie.
Maciejka mnie urzekła i to był trafny wybór. Dobre opinie również słyszałam. A cena obecna to 180 zł/os
A ja mam pytanie do tych, którzy organizowali tam wesele, nocowali na miejscu i następnego dnia mieli poprawiny. Poprawiny są dopiero od 13.00, co z gośćmi, którzy wstali np. o 9.00-10.00? Czy jest na sali coś do jedzenia czy głodowali aż do tej 13.00?
Jak poczekają do 13-tej to nic im się nie stanie. Mogą ewentualnie zabrać po weselu talerze z jedzeniem na rano np.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poprawiny są o tej,o której sobie ustalisz.Ja miałam o 11.00 właśnie ze względu na dużo nocujących osób.A jak byłam tam jako gość,to część ludzi zabrała sobie jedzonko na śniadanie do pokoi,włożyła do lodówek i rano zjadła...także spoko.
beda glodowali do tej godziny, niestety. ja mam niemile doswiadczenia takze niestety nie polecam.
Nie wiem,dlaczego głodowałeś.Można tam przecież zamówić śniadanie dla gości,można zrobić wcześniej poprawiny.To zależy przecież od młodych,co zamówią.Ja nie narzekałam.
do góry