Widok

Maciejka.Koleczkowo

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc,zastanawiamy sie nad zrobieniem wesela w Maciejce w Koleczkowie.Chcielibysmy poznac opinie kogos kto mial tam wesele lub cos slyszal.Bardzo bysmy prosili o odpowiedz :] Dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki jest koszt weseka?

Mieliśmy wesele 01.09.2018 w Maciejce :) Od początku spodobał nam się rustykalny styl sali i zielone otoczenie. Kontakt z właścicielem przebiegał bezproblemowo, choć Pan Krystian na pierwszy rzut oka wydawać się może osobą bezkompromisową oraz upartą, jednak warto mu zaufać. Jedzenie i obsługa kelnerska pierwsza klasa :) wszystko bardzo swojskie i każdy detal jest zadbany. Szczerze polecamy to miejsce.
Pozdrawiamy Radek&Daria

Miejsce faktycznie ciekawe, z dala od zgiełku miasta, jest gdzie wyjść, usiąść na zewnątrz, zaczerpnąć świeżego powietrza. Sala i obejście odświeżone, miłe dla oka. jednak wiele do życzenia pozostawia zachowanie managera (właściciela?).
Jestem świeżo po weekendzie w Maciejce - po weselu i poprawinach - w charakterze osoby prowadzącej te uroczystości i zszokował mnie brak kultury i impertynencja ww osoby.
Poprawiny były przewidziane do godziny 18:00, jednak goście żegnali się systematycznie mając przed sobą długą drogę powrotną, więc pojawił się moment, w którym sala zrobiła się pusta (ok. godziny 17:00). Wtedy właściciel podszedł do mnie i najpierw kazał mi ściszyć muzykę a następnie (jakieś 15 min później) sugerował zakończenie. Odesłałam go do osób decyzyjnych (Młodzi), na co nie krył oburzenia, co pozostawiło jeszcze większy niesmak w odbiorze jego zachowania.
Ostatecznie, kiedy pojawili się Młodzi na sali, zasugerował im zakończenie przed czasem.
Proponuję ocenić samemu, jak to powinno wyglądać i czy warto wchodzić we współpracę z kimś o tak dyskusyjnych zasadach działania...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Droga Niko
Trzymajmy się faktów. Sala była zupełnie pusta. Wszyscy goście rozjechali się do domów. Na sali przebywał tylko właściciel z Parą Młodą oraz ich rodzicami. Rozmawiali na tematy organizacyjne. Głośna muzyka sprawiała, ze się nie słyszeli. Właściciel grzecznie poprosił Panią ( nie kazał !!! ) o ściszenie muzyki, czego Pani nie zrobiła. Para Młoda (zajęta zresztą pakowaniem jedzenia do samochodu) poinformowała Panią o zakończeniu poprawin i poprosiła o wyłączenie muzyki. To tylko i wyłącznie Para Młoda decyduje o wcześniejszym zakończeniu poprawin. Ani Para Młoda ani właściciel nie przypuszczali, ze taka sytuacja możne wywołać tak emocjonalnie nacechowany komentarz wokalistki zespołu D-Star. Prośba na przyszłość: łatwiej jest jeśli zespól oraz organizator wyjaśniają wszystko na miejscu miedzy sobą, a nie obrażają kogoś na forum na podstawie subiektywnych odczuć. Na tym polega dobra współpraca oraz profesjonalizm, którego w tym przypadku zabrakło.
Pozdrawiam Maciejka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem częstym gościem na weselach w ostatnim czasie. maciejce jest dużo do życzenia...niech właściciel się zorientuje jak wygląda menu w tej cenie...z zamówionych 3 kawałków mięsa na osobę może byly 2..U niego zaraz wołowy to klops mielony,polędwica w wielkości 5 zł, ciasto najzwyklejsze a żurek na poprawinach nawet nie zawierał jajka....a arogancja Pana Krystiana pobija wszystko...odradzam wszystkim nowożeńcom
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry