Widok

Madame

Madame Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Madame.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie przegap!

Warto zobaczyc, przemyslec i ulozyc sobie lżejsze zakonczenie.
Polecam bo usmialam sie i zrelaksowalam. Dwulicowosc bogatych w zderzeniu ze szczeroscia sluzby...

A ja nie polecam

Mnie nie zachwycił a momentami nudził. Ograny motyw z zamianą ról i wynikającymi z tego nieporozumieniami. Śmiać się też nie za bardzo jest z czego. Plusem filmu jest niebanalna uroda głównej bohaterki. Mądrości w dialogach dość banalne.
Oczywiście to moja subiektywna opinia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

cd

Może i tak, ale z przewagą gatunku komediowego jak dla mnie. Co do reszty, zgadzam się w 100%.

taak

podpisuję się pod tym rękoma i nogami!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie(tylko)komedia

Komedia powiedzieć o tym filmie to mało, na ekranie dzieje się znaczenie więcej niż można by się spodziewać po obejrzeniu zwiastunu. Jest śmiech, satyra, absudr ale są też refleksje, łzy i dwa odseparowane od siebie światy, dla mnie 8/10 i obowiazkowy film na marcowej liście.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Bardzo fajny i mądry film. Świetna obsada.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film zbyt krotki...

Jakby skonczyl sie w polowie. Poza tym - wspanialy! Dialogi szczerze zabawne, dojrzale, z dawka cynizmu ale i szlachetnosci. Film dla doroslych. Z checia kiedys do niego powroce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lekki

I przyjemny film. Przebiegłosc ludzi nie zna granic. Niestety. Miła ścieżka dźwiękowa. Byłam na seansie w kinie Helios Alfa w dn 18.03 o godz 12.45. Serdecznie pozdrawiam Panią która siedziała w V rzędzie, miejsce 7 lub 8 i CAŁY seans siedziała z nosem w jaskrawo oświetlonym ekranie tel przeszkadzając innym. Seans wart uwagi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

melo-komedio-dramat

lekki, francuski film z dobrą grą aktorską i w dobrym obiektywie. Zakłamanie i pustka bogatych a na drugim biegunie piękna postawa służby. Warto.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Crime 101 (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Crime 101 . Przeczytaj o filmie.

Wichrowe wzgórza (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wichrowe wzgórza . Przeczytaj o filmie.

Piep*zyć Mickiewicza 3 (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Piep*zyć Mickiewicza 3 . Przeczytaj o filmie.

do góry