Widok

Magazyn odzieżowy LPP TEX

Wybiera się ktoś tam jutro do pracy ? Słyszeliście coś o tej fimie ?
I wgl jak tam dojechać ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja pracowałam kiedyś w lpp, za czasów studiów. Praca fajna, trzeba się trochę poruszać. Zarobki niskie ale są szanse na awans, podwyżkę i mają socjal (przynajmniej mieli).
Z Gdańska Gł. autobusem 232 w kierunku Pruszcz CER. Wysiadasz na końcowym przystanku.

Ponawiam: Magazyn odzieżowy LPP TEX

a jak wyglada praca w LPP tex w biurze?czy ktos cos wie?jaka panuje atmosfera?
jaka płaca?
sa jakies premie bonusy?
ktos cos wie, ktos cos słyszał:)
Pewnie dostajesz oprócz pensji zasadniczej jakieś bony na ich chińskie podróbki dobrych ciuchów (wspominają coś o tym w swoich ogłoszeniach). A jeśli chodzi o pensję, to nie spodziewałbym się czegoś ponad minimalną krajową no może nieco więcej. Niestety kwestia wynagrodzeń to u nich chyba tajemnica handlowa, bo na pierwszej rozmowie czy drugim etapie rekrutacji (jakieś testy - na stanowiska biurowe ze znajomości komputera i pakietu Office) się tego nie dowiesz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
P.S. Z tego co słyszałem atmosfera dołująca, ale to dotyczyło produkcji na Łąkowej w Gdańsku (centrali LPP w Polsce).
no ale piszecie o LPP a ja chce sie czegos dowiedziec o pracy w BIURZE W LPP TEX.S.A. Kowale,takze jak by ktos mial jakies informacje prosze napisac:)))...sie przyda nie tylko mi;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam.
Magda a tobie jak poszło?
spoko pani od rekrutacji, zadania z excela i zadanie z angielskiego, nie trudne ale i nie najłatwiejsze, trzeba bylo sobie poprzypominac troche,
II etap to rozmowa z Managerem i kierownikiem, Zobaczymy jak bedzie,
jakie na przykład zadania z excela? a angielski to tłumaczenie jakiegoś tekstu branżowego?
Byłm chyba na podobnych testach. Execel i angielski. Angielski latwy, execel mnie troche zbil z tropu, ale dalo rade bo mam zaproszenie na rozmowe rekrutacyjna. Chociaz do konca nie jestem pewna czy to to czego szukam... jestem ciekawa jakie sa zarobki i mozliwosci awansu w tej firmi. Ktos wie jak to wyglada?
No jesli miałas zadanie / zadania z cyt. 'Execela' (pisownia oryginalna za autorem), to raczej rozmowy kwalifikacyjnej nie przejdziesz...lepiej doucz się póki czas !!! I zainwestuj pierwsze zarobione pieniądze w intensywny kurs języka angielskiego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Hmm... Jest to uszczypliwy komentarz, puszczę go mimo uszu. Trochę życzliwości jeszcze nikogo nie zabiło. I nie rozumiem podstaw do podważania moich zdolności językowych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie zwracaj uwagi na ~Janeczka. Gościu od dobrych trzech miesięcy dogryza ludziom co do pisowni, odsyła na kursy i do szkoły. Wszędzie pracował, a jak nie pracował to ma znajomego który jest w "temacie" a sam mota sie z pracą. Na nie których wątkach forum prawie żeby pozabijał tych którzy nie zgadzali się z jego "światopoglądem". No i zawsze ma coś do powiedzenia:) Wiem bo jestem jego fanem i czytam jego posty od pół roku:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Phen, skoro tak lubisz mnie czytać i wdawać się ze mną w dyskusję to proszę załóż fanklub mego imienia ;-)) Jutro zresztą (serio) mam swoje urodziny...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Janeczek - ty na pewno jesteś pod stałym nadzorem specjalistów z Srebzyska lub kocborowa !!
Inaczej ciebie nie można wytłumaczyć !
Karolu po co te wykrzykniki ? Po co tyle złości ?? Uspokój się i weź np. relanium. Nic nie zepsuje mojego jutrzejszego święta (a zwłaszcza durni hejterzy).
Noooooo, pewnie że lubię czytać twoje wpisy. A co dyskusji to bym polemizował, bo tylko ostatnio ci "dogryzam", i nie nie mam zamiaru dyskutować z tobą o twoich "urojonych" wizjach. A co co do "fanclub" imieniem ~Janeczek, to tak od jakiegoś czasu się zastanawiałem. Ale poco? Czy ludzie chcący pracować nie mają innych problemów, niż gościu który ich obraża i wszystko wie? A ty chłopie czasami zastanów sie zanim coś napiszesz. A na koniec, naprawdę znajdź CHŁOPIE prace i idź pracować, a nie głupoty wypisywać na forum i dołować innych. Naprawdę dobrze Ci życzę.

P.S.
Uspokój, się.
A co do hejterów i innych "wykrzykników". Ciebie poprostu nakręca taka dyskusja. W realu nie dajesz rady, to wyżywasz się tutaj. Przypomnij sobie, jak nie dawno groziłeś znajomościami w prokuraturze, bo "namierzysz"?. I po co to? A wogle co minie to że masz jutro urodziny? Walnij se sweetfocie na faace, a nie sie chwalisz, a w niedziele skoś trawnik w ogrodzie. Acha, byłbym zapomniał, większość czytelników tego portalu, nie może sobie pozwolić na "świętowanie" urodzin, bo poprostu nie ma za co. I wiesz co. To było poniżej pasa. Nie masz szacunku dla innych. Zastanów sie co piszesz.
P.S.
Wszystkiego najlepszego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam bardzo. Trochę mnie fantazja poniosła.
Nie przepraszaj mnie. Przeproś tych co obraziłeś. Przynajmniej ostatnio.

A tak wogle, Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin.

I weź sie w garść, twoje wpisy kiedyś były sensowne, a teraz to totalna żenada i kupa g..wna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Janeczek po prostu nie bierze przepisanych leków :)
Choremu trzeba wybaczyć :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Asia - napisz coś sensownego w temacie tego wątku. Twoja wypowiedź świadczy, że jesteś kolejną już hejterką.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
atmosfera w biurze LPP tex jest super :) natomiast gorzej z wynagrodzeniem. wszystko zależy od tego, ile sobie wynegocjujesz z przełożonym - nie ma jasno określonych kwot. co więcej, proponuję już podczas rozmowy zażądać oczekiwaną sumę gdyż po okresie próbnym podwyżka nie jest przewidziana. dużo także zależy od działu, w którym chcesz pracować.
Podobno obóz pracy i śmieć umowy, a jaką ci umowę zaproponowali?

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry