Widok

Magda W. - ocena

White Wood Nieruchomości Temat dostępny też na forum:
Bardzo polecam biuro nieruchomości White Wood, które pomogło mi i mężowi w zakupie wymarzonego mieszkania w Gdańsku.
Pani Magdalena Loose, która się nami zajmowała, była niesamowicie miła i pomocna. Dawno nie spotkałam tak serdecznej i życzliwej osoby, a przy tym w pełni profesjonalnej i znającej odpowiedzi na wszystkie nasze pytania.

Warto wspomnieć, że nie jesteśmy z Gdańska, a spod Krakowa, co dodatkowo podniosło poziom trudności całego procesu kupna i wymagało szybkich ustaleń i decyzji, w czym pani Magda wspierała nas na każdym etapie.
Spotkanie o 9? Nie ma problemu. Ponowne oglądanie mieszkania? Oczywiście. 2- godzinna inspekcja techniczna nieruchomości na naszą prośbę po 18:00? Ależ oczywiście.

Pani Magda nie tylko skutecznie radziła sobie z formalnościami, ale także angażowała się w kwestie, o których nie pomyśleliśmy. Jej dostępność i przyjazne podejście sprawiły, że cały proces przebiegł bezproblemowo. Była niczym anioł stróż całej operacji i nie piszę tego na wyrost!

White Wood oferuje także wsparcie od strony kredytowej i tutaj otrzymaliśmy również bardzo dużo merytorycznej pomocy od pani Małgorzaty Skrobisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowna Pani Magdo,

serdecznie dziękujemy za Pani opinię oraz okazane nam zaufanie.
Wraz z Magdaleną cieszymy się, że mogliśmy zapewnić obsługę, która w pełni odpowiadała Państwa oczekiwaniom i pozwoliła na sprawne oraz satysfakcjonujące sfinalizowanie transakcji. Takie słowa są dla nas nie tylko powodem do dumy, ale również inspiracją do dalszego podnoszenia jakości naszych usług.
Naszym celem jest dostarczanie rozwiązań, które łączą najwyższy poziom profesjonalizmu, indywidualne podejście oraz dbałość o każdy szczegół — tak, aby każdy Klient czuł się w pełni zaopiekowany na każdym etapie procesu.
Pani Magdaleno bardzo dziękuję za te słowa. Tym samym cieszę się, że mogłam spełnić państwa marzenie o wymarzonym miejscu do życia.

Inne tematy z forum Dom i Budownictwo

Halina Sobierajska - ocena (6 odpowiedzi)

Jakość wykonania mierna, brak profesjonalizmu, pośpiech, pozostawione odpady. Zapewnienia o...

Paulina - opinia (5 odpowiedzi)

W Listopadzie 2022 zakupilismy od dewelopera bliźniaka w inwestycji Villa park. Od 4 miesięcy na...

Jan - ocena (6 odpowiedzi)

Niestety jestem mega zawiedziony. Allcon zrobił bardzo ładne osiedle na którym nie da się...

do góry