Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ela - ocena nowy temat Współpraca z panią Kasią była dla mnie wielką przyjemnością. Jest to osoba...
~Ela
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 19 września 2023

Małgorzata Woynarowska - ocena nowy temat Serdecznie polecam usługi Biura WhiteWood Nieruchomości a w szczególności...
~Małgorzata Woynarowska
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 18 września 2023

Ewa i Wojtek - ocena Ponownie skorzystaliśmy z usług White Wood przy zakupie mieszkania w...
~Ewa i Wojtek
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 10 września 2023

Wioletta - opinia Jestem bardzo zadowolona nie tylko z tego ze mieszkam w pięknym miejscu , ale...
~Wioletta
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 1 września 2023

A.Gromadzki - opinia Firma White Wood poprowadziła wynajem mieszkania w Gdyni od A do Z....
~A.Gromadzki
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 8 sierpnia 2023

Stanislaw i Irena Loose - opinia Jestem bardzo zadowolony z pośrednictwa Agencji White Wood w wynajęciu mojego...
~Stanislaw i Irena Loose
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 30 czerwca 2023

Hanna - opinia Pani Karolina , z której pomocy korzystam już kolejny raz jest mega...
~Hanna
-

dodano: 30 czerwca 2023

Albin - opinia Profesjonalne usługi pośrednictwa ! Polecam .
~Albin
-

dodano: 18 czerwca 2023

Joanna - opinia Serdecznie polecam współpracę z firmą White Wood Nieruchomości, a w...
~Joanna
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 20 maja 2023

JakubB - opinia Agencja White Wood Nieruchomości, w osobie pana Adriana i pani Marty, z...
~JakubB
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 26 kwietnia 2023

Dariusz - opinia Stały kontakt przez cały czas dogrywania transakcji, kompleksowa obsługa,...
~Dariusz
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 26 marca 2023

Ilona - opinia Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu pana Adriana Smaglińskiego. Miałam...
~Ilona
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 11 marca 2023

Jadwiga - opinia Serdecznie polecam biuro Nieruchomości White Wood oraz Panią Martę Jabłońską....
~Jadwiga
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 21 lutego 2023

Adam G. - opinia Miła i profesjonalna obsługa. Bardzo rzetelne podejście do wszystkich spraw...
~Adam G.
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 15 grudnia 2022

Anna - opinia Miałam przyjemność współpracować z firmą White Wood przy sprzedaży mieszkania...
~Anna
-

dodano: 7 grudnia 2022

Piotr - opinia Pan Adrian Smagliński z White Wood Nieruchomości to odpowiednia osoba na...
~Piotr
-

dodano: 6 grudnia 2022

Monika B-W - opinia Maksymalne zaangażowanie i profesjonalizm na każdym etapie przedsięwzięcia! W...
~Monika B-W
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 30 października 2022

Iwonka - opinia Współpraca klarowna, sprawna, szybka i fachowa od prezentacji do wydania...
~Iwonka
-

dodano: 27 października 2022

Sylwia - opinia Serdecznie polecam współpracę a Panią Anna Kessler i Panem Michałem Kopka z...
~Sylwia
-

dodano: 10 października 2022

Magdalena & Marcel - opinia Profesjonalizm, rzetelnosc i kompleksowosc! Dziekujemy za kolejna,...
~Magdalena & Marcel
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 września 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry