Z pełnym przekonaniem polecam salon Eskale. Podczas wykańczania domu zamawiałam tam płytki, armaturę oraz wyposażenie łazienek i od początku do końca mogłam liczyć na profesjonalną pomoc.

Ogromnym atutem salonu jest bardzo duży wybór produktów oraz fachowe doradztwo. Pani Basia przygotowała dla mnie piękny projekt łazienki, a przez cały okres realizacji służyła pomocą i cennymi wskazówkami.

W moim przypadku koncepcje i wybory zmieniały się wielokrotnie. Kilka razy modyfikowałam zamówienia, dobór materiałów oraz wcześniejsze ustalenia. Mimo to za każdym razem spotykałam się z dużą cierpliwością, życzliwością i pełnym zaangażowaniem. Obsługa była elastyczna i starała się znaleźć rozwiązanie odpowiadające moim aktualnym potrzebom.

Wszystkie zamówione materiały dotarły zgodnie z ustaleniami, a kontakt z salonem był bardzo sprawny na każdym etapie współpracy. Widać, że zarówno właściciele, jak i pracownicy przykładają dużą wagę do jakości obsługi i zadowolenia klienta.

Dziękuję za pomoc przy realizacji mojego domu. Z przyjemnością wrócę do Eskale przy kolejnych inwestycjach i z czystym sumieniem polecam ten salon wszystkim osobom urządzającym lub remontującym swoje wnętrza.