Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jsnn - ocena Top niema lepszych
~Jsnn
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 9 czerwca 2026

Anonim - ocena Niema lepszej od p.Basi kontakt i wybór materiałów to po prostu top!!!
~Anonim
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 9 czerwca 2026

Magda - ocena Z pełnym przekonaniem polecam salon Eskale. Podczas wykańczania domu...
~Magda
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 2 czerwca 2026

Artur S - ocena Nie polecam. Pani Barbara nie dotrzymuje słowa, ani terminów dostaw. Nie...
~Artur S
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 27 marca 2026

Jakub - ocena Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę . Przygotowali mi piękny projekt....
~Jakub
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 26 lutego 2026

Marek - ocena Jestem klientem firmy od wielu lat. Korzystałem i nadal korzystam z usług...
~Marek
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 6 lutego 2026

Maciej - ocena Nie polecam zakupów w salonie. Od 3 tygodni czekam na materiały, majster nie...
~Maciej
-

dodano: 5 lutego 2026

Julia - ocena Serdecznie polecam salon Eskale! Do przemiłej pani Basi trafiłam z...
~Julia
-

dodano: 2 lutego 2026

Grażyna - ocena W ubiegłym tygodniu skończyliśmy remont dwóch łazienek oraz salonu i kuchni....
~Grażyna
-

dodano: 26 stycznia 2026

Katarzyna - ocena Polecam Salon łazienek Eskale. To najlepszy salon w jakim byłam. Projektantka...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 24 grudnia 2025

GOSIA - ocena Polecam Salon Eskale . To cudowne miejsce. Super fachowa ekipa . Bardzo...
~GOSIA
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 4 grudnia 2025

Robert - ocena Polecam. Ogromny salon . Bardzo duży wybór plytek oraz asortymentu...
~Robert
-

dodano: 2 grudnia 2025

Robert - ocena Polecam salon Eskale! Pani Basia jest niezwykle miła, fachowa i bardzo...
~Robert
-

dodano: 26 listopada 2025

Paweł - ocena Świetny salon łazienkowy z dużym wyborem i profesjonalną obsługą. Doradcy...
~Paweł
-

dodano: 26 listopada 2025

Joachim - ocena Nieterminowe dostawy, jutro, pojutrze, już załadowane, za tydzień i w wielu...
~Joachim
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 20 września 2025

Jarek - ocena Terminowe dostawy i ogromny wybór produktów. Darmowe wizualizacje . Bardzo...
~Jarek
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 11 września 2025

Karolina - ocena Jestem po remoncie dwóch łazienek . Salon eskale zadbał o nas w...
~Karolina
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 30 lipca 2025

MicH - ocena Pani się stara. Umie doradzić.
~MicH
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 kwietnia 2025

Kamila - ocena Polecam Panią Basie projekty robi z zaangażowaniem co widać po wykonaniu, a...
~Kamila
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 lutego 2025

Krystyna - ocena Dostaliśmy kontakt do Eskale od znajomego i mimo że jesteśmy bardzo...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry