Widok
Magdalena Borowiec - ocena
Kuchnia o której marzyłam została urzeczywistniona przez Pana Adama! Rozmowy o mich pomysłach, w oparciu o wiedzę i doświadczenie Pana Adama, pozwoliły stworzyć czytelny projekt. W Studio Nowa dostałam pełen wachlarz wzorników i próbek i mogłam obejrzeć systemy stosowane w szafkach. Skorzystałam z doradztwa i oferty w zakresie sprzętów AGD. Pan Adam jest cierpliwy i dokładny, tłumaczy i uzgadnia najmniejsze szczegóły. Wszystko jest czytelnie rozpisane, wycena podawana w trakcie tworzenia projektu. Umowa, projektu i rozsądna zaliczka. Koszt finalny bardzo atrakcyjny. Montaż mebli, wyposażenia i urządzeń AGD przebiegał bardzo sprawnie, wszystko zostało precyzyjnie zamontowane, dopasowane i podłączone w dwa dni. Zespół montażowy skupiony, dokładny a jednocześnie pogodny i kontaktowy.
Warto zaznaczyć, że kuchnia wymagała remontu, przy którym Pan Adam się zaangażował - nie tylko przygotował rysunki-wytyczne, ale także osobiście monitorował prace. Pełna opieka. Studio Nowa to uczciwa, solidna i w pełni kompleksowa obsługa.
Warto zaznaczyć, że kuchnia wymagała remontu, przy którym Pan Adam się zaangażował - nie tylko przygotował rysunki-wytyczne, ale także osobiście monitorował prace. Pełna opieka. Studio Nowa to uczciwa, solidna i w pełni kompleksowa obsługa.