Widok
Magdalena - opinia
To, co mogę radzić wszystkim, którzy chcieliby robić remont z Eskale- żądajcie dostarczenia wszystkiego - od kafla przez armaturę i każdą śrubkę do was do domu. przed rozpoczęciem prac. Choćbyście , jak ja, nie mieli miejsca. Gdybym wiedziała, jak będą wyglądały dostawy, wolałabym spać na pudle z kabiną. W efekcie remont łazienki 1,5 na 2 m. trwa od 4 stycznia. Pierwsza wizyta w listopadzie. Potem czekanie na spotkanie, o pierwszym p. Basia zapomniała. Potem projekt. Ze 3 tyg. I nie taki jak ustalaliśmy. Telefony zmiany, smsy, maile, poprawki. Ruszyliśmy. Po tyg się zaczęło, braki materiałów, odwlekanie, dostarczanie innych niż zamówione rzeczy. Fachowiec (cudowny Pan Adam, polecam:)) bezustannie musiał kombinować, co innego może zrobić, skoro czegoś tam nie ma. Pani Basia, osoba miła, ale przeciążona, obiecuje, nie dotrzymuje, stara się, przeprasza. Czas płynie. W połowie stycznia przez przypadek zobaczyliśmy, że kabina, wstawiona przez P. Basię do projektu nie zmieści się Po wielu, wielu smsach, telefonach, aferze w fabryce dostałam kabinę 6.03. Itd, itp. Podsumowując, fachowiec super, organizacja w firmie leży. Robić możecie, ale startujcie z pełnym zaopatrzeniem. Naprawdę.
Moja ocena
Eskale Studio Łazienek
kategoria: Glazura, terakota
obsługa: 1
oferta: 4
jakość asortymentu: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 3
3.8
* maksymalna ocena 6