Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł Wilczopolski - opinia nowy temat Współpraca z Panem Patrykiem Hassa była dla mnie ogromną przyjemnością. Pełen...
~Paweł Wilczopolski
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 2 czerwca 2023

Łukasz - opinia nowy temat Polecam Pana Daniela Szymańskiego. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie....
~Łukasz
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 2 czerwca 2023

Łukasz - opinia nowy temat Serdecznie polecam współpracę z biurem Magic House a w szczególności z...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 24 maja 2023

Dorota - opinia Polecam współpracę z Magic House, w szczególności z Panem Dawidem Sobieckim,...
~Dorota
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 18 maja 2023

Jolanta - opinia Miałam ogromną przyjemność kompleksowej obsługi /sprzedaż i kupno mieszkania/...
~Jolanta
-

dodano: 18 maja 2023

Renata - opinia Gorąco polecam współpracę z P. Dawidem Sobieckim i Magic House Biuro...
~Renata
-

dodano: 15 maja 2023

Radek - opinia Polecam zdecydowanie, profesjonalizm i skuteczność
~Radek
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 30 kwietnia 2023

Jacek - opinia Współpracę z Magic House oceniam bardzo pozytywnie. Przy zakupie mieszkania...
~Jacek
-

dodano: 27 kwietnia 2023

Polina - opinia Pragnę wyrazić ogromną wdzięczność Magic House Biuro nieruchomości Piotr...
~Polina
-

dodano: 19 kwietnia 2023

Agata i Andrzej - opinia Gorąco polecam agentkę ds. nieruchomości Panią Martynę Łojewską. Jest...
~Agata i Andrzej
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 27 marca 2023

Sylwia Krasuska - opinia Serdecznie polecam agentkę ds. nieruchomości Panią Natalię Banach. Jest...
~Sylwia Krasuska
-

dodano: 23 marca 2023

Grzegorz - opinia Godny polecenia serdecznie polecam
~Grzegorz
-

dodano: 15 marca 2023

Bartosz - opinia Polecam , pełen profesionalizm
~Bartosz
-

dodano: 14 marca 2023

Kasia - opinia W zakupie działki asystowała pani Asia Król. Pełen profesjonalizm,...
~Kasia
-

dodano: 13 marca 2023

Barbara Gilewicz - opinia Biuro Magic House godne polecenia. Szczególnie polecam p. Sebastiana...
~Barbara Gilewicz
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 2 marca 2023

Ania Buraczewska - opinia Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem. Kupowałam swoje pierwsze w...
~Ania Buraczewska
-

dodano: 27 lutego 2023

Piotr Mgłosiek - opinia Zdecydowanie polecam Panią Martę Petterson,jest człowiekiem godnym zaufania...
~Piotr Mgłosiek
-

dodano: 22 lutego 2023

Sebastian M - opinia Kupowałem lokal inwestycyjnie przy pomocy p. Natalii Książek w Gdyni. Agentka...
~Sebastian M
-

dodano: 20 lutego 2023

Halina Malicha - opinia Współpracowałam z Panem Dawidem, który jest bardzo konkretny, pomocny,...
~Halina Malicha
-

dodano: 13 lutego 2023

Sara B. - opinia Biuro spełniło oczekiwania w 100%! Agentka, p. Martyna Łojewska, poprowadziła...
~Sara B.
-

dodano: 10 lutego 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry