Widok

Magnesy na lodówkę

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej
Gdzie kupię w magnesy na lodówkę typu jakieś owoce warzywka zwierzątka żeby były kolorowe i takie żeby się w buzi nie mieściły.
Ostatnio Zośka dorwała magnesy (mamy takie z da grasso kilka płaskich z numerem tel.) i pierwszy raz mogłam na spokojnie ogarnąć kuchnie zrobić obiad itp.normalnie dziecka nie było.młoda zafascynowana tymi magnesami.bo tak to zawsze szybko szybko lub na raty bo tej się nudzi i marudzi.
Allegro przewertowałam są owocki i warzywka ale chciałam zobaczyć może gdzies w stacjonarnym sklepie dostane jeszcze jakies inne a może ktos chce sie pozbyć to przygarnę.:)
coś tego typu

image

Uploaded with ImageShack.us
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spróbuj w sklepach typu "wszystko za 5 złotych ".
jakiś czas temu(na początku lata) widziałam na Żabiance w takim tanim sklepie :P na Pomorskiej (między "szafami" po stronie Medycyny Rodzinnej)

właśnie takie jakieś owoce i warzywka :P
O własnie nie pomyślałam o tych sklepach za 5 zeta
jutro popatrze i może coś upoluje
do Gdańska nie bede sie wybierac ale dzieki
image
Magnesy na lodówkę można zamówić na stronie naklejki-magnetyczne.pl Firma specjalizuje się wyłącznie w produkcji naklejek magnetycznych na samochody oraz lodówkę. Magnesy z dowolnym nadrukiem. Kształt do uzgodnienia. Jakość druku oraz estetyka wykonania ok.
Mój Adaś też sobie upodobał magnesy, szukam już jakiś czas odpowiednich które mogłyby mu umilić czas:) Do tych ze sklepu za 5zł nie jestem przekonana- co by było jasno, nie jestem przewrażliwioną mamuśką- ale farba, którą są powleczone to największy szajs, a wiadomo, że to wyląduje w buzi dziecka;]
no własnie bylam w tym sklepie za 5 zeta i tylko literki mają do tego małe i racja Balbinko jakieś podejrzane.no cóż dalej będe sie rozglądać zaraz luknę te stronkę a jak nie to zamówię te na allegro na próbę
image
w szczepanie są napewno
Naklejki magnetyczne na lodówkę można faktycznie nabyć na stronie producenta naklejki-magnetyczne.pl Jakość nadruku jest w porządku.

Magnesy na lodówkę to dobry i praktyczny pomysł na zagospodarowanie lodówki. Sam na lodówce posiadam magnesy ze zdjęciami z wakacji, kalendarz magnetyczne na lodówkę, warzywa, owoce etc.

Magnesy 2d przy większych rozmiarach nie stanowią zagrożenia dla maluchów...
Macie tutaj stronkę , na której są bardzo ładne magnesy na lodówkę . Ja zamówiłam parę i na prawdę mogę polecić . Każdy z nich jest lakierowany , pakowany w osobna torebeczkę i jest na mocnym magnesie , wiec nie spada z lodówki . Wiem , że Pan wykonuje też różne wzory na zamówienie :)
http://www.uplastyka.pl/
ja polecam Szczepana, a jak chcesz moge ci sprzedac,mam rozne magnesy na lodowke z danonków, z madagarskaru itp. Ja ich nie uzywam bo mam lodowke zabudowaną. Dziecko ich nie połknie bo sa spore,ani nie przegryzie.
Mam w sumie 14 magnesów, moze i mam wiecej musialabym poszukac.

polecam - jeabys byla chetna to sie odezwij. Jestem z Jasienia
ostatnio kupiłam Gabrysiowi takie magnesy do zabawy ;) żeby się odstosunkował od moich ;) (które przytrzymują na lodówce moje ulubione przepisy i grafik Męża)

właśnie takie jakieś owoce :] za mniej niż 5 zł ;) w hurtowni Gastrix :]
ej to stary wątek magnesów już się dorobilismy :)
mamy gromadę rybek buziek i inne pierdołki :)
image
do góry