Widok
Mahalo :*
Dziękuję Ci Arkadiuszu z całego serca za tą niezapomnianą podróż na inny kontynent...a właściwie w zupełnie inną przestrzeń świadomości:) czuję, że każda z tych podróży będzie coraz dalsza i mocniejsza w duchowe przeżycia.... Dla mnie to jest połączenie z wyższą siła za pośrednictwem Ciebie i ma ogromny wpływ na życie, energia zostaje poruszona, do takiego stopnia, że zaczęłam codziennie wchodzić w niesamowite stany medytacji(gdzie wcześniej sądziłam, że medytacja jest czymś nudnym,pozbawionym energii ruchu)- czuję że dzięki temu doświadczeniu byłam bardziej uwolniona do wejścia w stan Theta. Miałam też 2 momenty ogromnych emocji-najpierw radości a potem ogromnej tęsknoty,następnym razem postaram się bardziej wyłączyć umysł i puścić to! :) ....natomiast po masażu poczułam,że wpadam w jakąś czarną przestrzeń - warto w to wejść bez lęku...zobaczycie co się stanie,jak tego doświadczycie ;) Polecam masaże u Arkadiusza, każdemu kto chcę odkryć siebie, to co w nim drzemie i zobaczyć życie z innej, bardziej świadomej perspektywy!!! z wyrazami Miłości i Szacunku
Moja ocena
Arkadiusz Tutak
kategoria: Salony masażu
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6