Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
A celestrial delight wątek zamknięty I am deeply thankful that I got to meet Arkadiusz. His skilful hands and a...
~Madeleine
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 grudnia 2013

Podóż w inny wymiar wątek zamknięty Jakiś czas temu skorzystałam z masażu w wykonaniu Arkadiusza. Okazał się on...
~Agnieszka
-

dodano: 15 października 2013

Mahalo :* wątek zamknięty Dziękuję Ci Arkadiuszu z całego serca za tą niezapomnianą podróż na inny...
~Marta
-

dodano: 25 września 2013

niezwykła podróż wątek zamknięty Prezent Lomi lomi w wykonaniu Arkadiusza to najpiękniejsza rzecz, jakiej...
~Joanna
-

dodano: 20 września 2013

podziękowania za wspaniały masaż wątek zamknięty masaż w wykonaniu Pana Arkadiusza był po prostu nieziemskim doznaniem;)
~bogumiła
-

dodano: 27 marca 2013

Relaks na najwyższym poziomie. wątek zamknięty O Arku słyszałam od wielu zadowolonych klientów. Ponieważ jestem wielką fanką...
~Karolina Z.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 marca 2013

Kasia z Anglii - opinia wątek zamknięty ALOHA! Witam serdecznie wszystkich forumowiczów w ten jakże mily,wakacyjny...
~Kasia z Anglii
-

dodano: 9 sierpnia 2012

Kosmos wątek zamknięty REWELACJA. polecam wszystkim
~Zeglarz z Norwegii
-

dodano: 24 czerwca 2012

Havaisk massage Lomi Lomi hos Arek wątek zamknięty Lomi Lomi hos Arek har alltid varit en speciell upplevelse för mig, där alla...
~Isabella
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 marca 2012

Dziękuję wątek zamknięty Nie można nazwać dwóch godzin spędzonych z Arkadiuszem tylko masażem. To...
~Beata
-

dodano: 8 stycznia 2012

LOMI LOMI KAHIHULA wątek zamknięty Masaż Lomi Lomi Kahihula to dla mnie bezcenny kontakt z ciałem, umysłem,...
~Anna Karolina
-

dodano: 7 grudnia 2011

Dorota - opinia wątek zamknięty Polecam masaż lomi lomi kahihula, ponieważ rewelacyjnie rozluźnia, uwalnia od...
~Dorota
-

dodano: 13 listopada 2011

wspaniałe doświadczenie wątek zamknięty To chyba najpiękniejszy masaż, jaki istnieje - polecam najgoręcej, zarówno...
~Magdalena
-

dodano: 13 września 2011

highly recommended!!! wątek zamknięty highly recommended!!!
~Magda
-

dodano: 5 sierpnia 2011

niezwykłe doświadczenie wątek zamknięty Kahihula to więcej niż masaż, Kahihula to podróż do wnętrza. Trudno mówić o...
~Katarzyna Peka
-

dodano: 18 maja 2011

hawajski duch miłości w ciele i wokół wątek zamknięty Uwielbiam masaż Arkadiusza. Kahihula w jego rękach, tańcu, miękkich r******h,...
~GOSIA
-

dodano: 21 kwietnia 2011

kahihula? wątek zamknięty jaka jest roznica miedzy Lomi Lomi Nui a Lomi Lomi Kahihula?
~maka
-

dodano: 22 marca 2011

:) wątek zamknięty Every time its something new and this new is always for better :) and to calm...
~kaja
-

dodano: 18 marca 2011

magda umer - opinia wątek zamknięty Lomi lomi Kahihula w wykonaniu pana Arka-lekiem na całe zło.No...na prawie...
~magda umer
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 10 marca 2011

energia i zmysłowość wątek zamknięty Chętnie dzielę się swoim doświadczeniem, ponieważ lomi-lomi w wykonaniu...
~Leszek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 9 lutego 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry