Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam ten sklep :) wątek zamknięty Super sklep i bardzo miła obsługa. Doskonały kontakt. Szczerze wszystkim...
~Bartosz Manicki
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 czerwca 2019

polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona . Z czystym sumieniem polecam
~Klaudia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2018

Piłki wątek zamknięty Niedawno zamówiłem 2 piłki adidasa ponieważ cena była lepsza niż u...
~Jakub Jokiel
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 października 2016

Polecam! wątek zamknięty Ceny bardzo przystępne, profesjonalna obsługa i świetna jakość towaru!...
~Teb Edukacja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 października 2016

Polecam wątek zamknięty Polecam zakupy w tym sklepie wszystko załatwione szybko i profesjonalnie.
~Quardman
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Zadowolony klient wątek zamknięty W sklepie zamówiłam zegarek męski sportowy, przyszedł w szybkim czasie a jego...
~Anka .
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Zestaw do siłowni wątek zamknięty Bardzo szybka obsługa. Zestaw dostałem następnego dnia po zamówieniu...
~Karol
-

ostatnia odp. 8 lat temu

zakupy wątek zamknięty Polecam sklep Majestic Sport. Jestem zadowolona z obsługi oraz z szybkości...
~Kate Melua
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Chusta Original Buff wątek zamknięty Witam. Bardzo szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt. Jestem zadowolony z...
~pp
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Świetny kontakt wątek zamknięty Witam, niedawno zakupilem hamak oraz maty do ćwiczeń. Nie często sie zdarza,...
~Paweł
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Zakup buff. Rewelacyjny kkntakt i obsluga. wątek zamknięty Zakupiłem w sklepie majestic chusty buff. Jestem bardzo zadowolony z ceny,...
~Michał
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Ekspresowa dostawa i świetna obsługa wątek zamknięty Obsługa sklepu na najwyższym poziomie, otrzymałem fachową poradę, jaki sprzęt...
~tryntek77
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Dobre markowe towary. wątek zamknięty Firma ma w ofercie super hamaki, bidony, grille turystyczne, a także wiele...
~dzik
-

ostatnia odp. 8 lat temu

MAJESTIC SPORT wątek zamknięty Polecam zakupy, towar bardzo dobrej jakości, obsługa profesjonalnie i...
~Asia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

zakup zapinek do siatek Omega 29x14 wątek zamknięty Zakup w tym sklepie trwał 2 tygodnie !!! masakra .Dopiero po wykonaniu kilku...
~kostka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry