Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Duża wiedza i fachowość wątek zamknięty Korzystam z usługi firmy MAKA od długiego czasu i jestem bardzo zadowolony....
~Antoine
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 maja 2011

polecam!!! wątek zamknięty Miła, fachowa, kompetentna i szybka obsługa. Naprawdę polecam!!
~Marzena
-

dodano: 9 maja 2011

Bardzo pozytywna opinia wątek zamknięty Korzystalem z usług firmy.Jest profesjonalna,solidna i fachowa.
~Stanisław Piotrowski
-

dodano: 7 maja 2011

Maka wątek zamknięty super, to moja ulubiona firma komputerowa. .Cenię fachowość,uprzejmość...
~basia
-

dodano: 6 maja 2011

siagn - opinia wątek zamknięty super obsluga, trafna diagnoza i terminowa naprawa
~siagn
-

Bardzo polecam wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, realizacja na czas, fachowe doradztwo .. nic dodać nic...
~mati
-

Duża fachowość w wykonywanym przedmiocie usług wątek zamknięty Korzystam od wielu lat z pomocy MAKI w doborze sprzętu i oprogramowania...
~Kożan Ryszard
-

Opinia wątek zamknięty Zawsze konkretni doradzą uwzględniając życzenia technicznie i finansowe
~E.Krawczyński
-

Bardzo pozytywna wątek zamknięty Profesjonalna, dostosowana do możliwości użytkownika, przyjazna, kreatywna...
~Teresa Kożan
-

dodano: 5 maja 2011

Tomek - opinia wątek zamknięty super serwis,szybkie realizacje zamowien
~Tomek
-

Opinia na temat sprzętu IT wątek zamknięty Bardzo dobra oferta z zakresie zarówno sprzętu PC jak i Mac-ów. Kupowaliśmy...
~Mikołaj Muskat
-

Badzo dobra obsługa, profesjonalny partner dla średniej wielkości firmy wątek zamknięty Nasza firma Muskat & Wicher Nieruchomości skorzystała już kilka razy z usług...
~Mikołaj Muskat
-

Piotr - opinia wątek zamknięty Szybka i kompleksowa obsługa z fachowym doradztwem. Szczerze polecam.
~Piotr
-

PROFESJONALNIE wątek zamknięty Zgłosiłem się do firmy MAKA z prośbą o naprawę mojego laptopa, który w ogóle...
~JP
-

profi wątek zamknięty Mogę śmiało polecić tą firmą . Bardzo profesjinalne podejście, szybkie...
~slawek
-

mj - opinia wątek zamknięty Wszystko OK. Sprawnie, szybko i miło. Dobra oferta!
~mj
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry