Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dramat..... wątek zamknięty Wraz z ekipą 12 osób na urodzinowej imprezie u koleżanki udalismy się do...
~Lis
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 lipca 2017

Odradzam ten klub! wątek zamknięty Poszłam do tego klubu z chłopakiem, po raz pierwszy odkąd nie ma tam...
~Ona.
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 maja 2014

ceny skąd te ceny wątek zamknięty mam. pytanko do forumowiczów... czy jeżeli stolik jest do butelki trunku...
~Sąsiad z gdyni
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2016

Ochrona do wymiany wątek zamknięty Ochrona, która powinna pilnować porządku w klubie i bezpieczeństwa klientów...
~katarzyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2015

BANG BANG BANG!! wątek zamknięty Mjejsce godne na imprezki. Kulturka, obsluga z*******a.. Kelnerzy wiecznie...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 czerwca 2015

Swietny klub! wątek zamknięty Makahiki to chyba najlepszy klub w Sopocie! Swietna muzyka, bardzo mila...
~Julciaa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Idealne miejsce! wątek zamknięty Szczerze polecam zabawę w tym klubie, klimat bardzo fajny, świetnie...
~Wika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Mnie się podobało! wątek zamknięty Fajna czarna muza, pyszne drinki, miłe kelnerki. W toalecie byłam kilka razy...
~Ania
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 lutego 2015

muzyka wciąż taka sama niezaleznie od DJ'a wątek zamknięty Byłam tam cztery razy za kazdym razem inny DJ a te same kawałki. Syf...
~Klaudia
-

dodano: 2 lutego 2015

koszar wątek zamknięty Jak na spockie kluby nie polecam klubu Makahiki Toalety nie sprzatane chyba...
~Ania.S
-

dodano: 23 stycznia 2015

polecam wątek zamknięty Wyrozniajacy się klub z calego Sopotu ! Swietny Hawajski klimat, drewniane...
~Kalina
-

dodano: 30 grudnia 2014

Polecam !!! wątek zamknięty Jest to miejsce niezwykłe, piękny wystrój, genialni dj, których muzyka porywa...
~Ada
-

Polecam ;)) ! wątek zamknięty Od pierwszej wizyty jestem zauroczona tym miejscem. Bardzo ładnie urządzone,...
~Ola
-

Miejsce godne polecenia wątek zamknięty Świetny wystrój i klimat. Genialne miejsce na organizowanie większych lub...
~Noxx
-

dodano: 29 grudnia 2014

super! wątek zamknięty Polecam serdecznie! Najlepszy klub w Sopocie! Mila atmosfera, przyjemny i...
~Marika
-

superr!!! wątek zamknięty Swietny klub! Spedzilam tam swoje urodziny, super klimat, wyjatkowy, unikalny...
~Zakopianka
-

~Asia
-

NAJLEPSZE IMPREZY !!! wątek zamknięty Po wielokrotnym goszczeniu w lokalu Makahiki to miejsce kojarzy mi się z...
~Natalia
-

dodano: 28 grudnia 2014

NAJLEPSZY KLUB W SOPOCIE wątek zamknięty Zdecydowanie najlepsze miejsce do oderwania się od całotygodniowego stresu i...
~Damian
-

Najlepsza imprezownia w Sopocie wątek zamknięty Byłem w wielu klubach, ale tutaj najlepszy klimat panuje. Dobra muza, niskie...
~Mateos
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry