Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam Anię Stykałę wątek zamknięty Polecam Anie Stykałę jako niezwykle sensowną osobę z otwartą głową i świeżym...
~Sylvi
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 grudnia 2015

Aniu - dziękuję!! wątek zamknięty Dziękuję za piękny, trwały makijaż i miłą atmosferę dzięki której chwile...
~Kinga
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 października 2012

Pierwszorzędna wątek zamknięty Bardzo miła i konkretna. Zawsze przygotowana, uśmiechnięta i przyjaźnie...
~Observator
-

dodano: 17 sierpnia 2012

Efekt Gwiazdy, bez efektu maski !! wątek zamknięty Myślę co by na temat pracy Ani Stykały napisać co nie zostało jeszcze...
~Tequila
-

dodano: 23 lipca 2012

SUPER wątek zamknięty Aniu - poradzilas sobie ze mna :) podobam sie sobie na slubnych zdjeciach i...
~K
-

dodano: 8 czerwca 2012

POLECAM!! WYBITNA MAKIJAŻYSTKA wątek zamknięty Pani Ania Stykała zrobiła ze mnie bóstwo. Jest zachwycająca. POLECAM ja i...
~Alicja Woy-Wojciechowska
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 czerwca 2011

POLECAM wątek zamknięty Makijaż bardzo trwały, a Pani Ania przemiła. Super móc poczuć sie jak...
~Bożena
2

dodano: 9 września 2010

SYLWESTROWY wątek zamknięty Pani Ania malowała mnie na sylwestra dwa lata temu i byłam pod wrażeniem, że...
~Madzia
1

dodano: 3 grudnia 2009

moja ulubiona wizażystka i stylistka wątek zamknięty Jestem osobą, która musi pojawiać się w różnych miejscach i zawsze świetnie...
~Beata Mróz
2

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 października 2009

WIZAŻYSTKA DOSKONAŁA wątek zamknięty Sprawdzona osoba z polecenia, bardzo miła i z dużą wiedzą. O kosmetykach wie...
~Dagmara Michalska
-

dodano: 30 sierpnia 2010

POLECAM wątek zamknięty W zeszłym tygodniu moja małżonka została umalowana przez tą dziewczynę i...
~Andrzej
-

dodano: 9 sierpnia 2010

DROGA ANIU wątek zamknięty Chciałam z tego miejsca ogromnie Ci podziękować za cudowny makijaż, który...
~Alex
-

dodano: 9 sierpnia 2010

gorąco polecam! wątek zamknięty Ania jest perfekcjonistką! Z brzyduli stworzy nieziemskiego Anioła! Padam do...
~asia
-

dodano: 31 maja 2010

POLECAM -świetna, sprawdzona osoba wątek zamknięty W styczniu brałam ślub, malowała nas Pani Ania Stykała, coś wspaniałego....
~Radka
-

dodano: 4 marca 2010

SUPER - POLECAM!!! wątek zamknięty Z makijażu korzystałam kilkakrotnie i mogę powiedzieć, że to wizażystka z...
~Ola Karczewska / Gdynia
-

dodano: 18 grudnia 2009

Ania Stykała przy sesjach foto - polecam! wątek zamknięty Prawdziwa profesjonalistka (jakich mało w Trójmieście), niezwykle uzdolniona...
~Dominik
-

dodano: 4 grudnia 2009

JESTEM ZACHWYCONA wątek zamknięty Pani Ania to prawdziwa artystyczna dusza. Pełna twórczej pasji, utalentowana...
~Żana Bakowska
-

dodano: 1 grudnia 2009

Jestem absolutnie zachwycona wątek zamknięty Jestem zachwycona umiejętnościami i perfekcją tej pani. Makijaż w cudownych...
~Martyna Mazurkiewicz
-

dodano: 20 listopada 2009

absolutny talent, pasja i wieloletnie doświadczenie wątek zamknięty ooo, Panią Anię pamiętam jeszcze z czasów, kiedy robiła pokazy makijażu w...
~Malgorzata Jurkowlaniec
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 28 października 2009

Gorąco polecam! wątek zamknięty Jestem zachwycona efektem pracy Pani Ani. Zarówno jakością usługi...
~Mila
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
25

20

wątków

do góry