Widok
Makijaż permanentny
Żałuję,że nie mogę zamieścić tu zdjęcia aby wszystkim pokazać jak wygląda praca Pani Ewy...Ludzie na ulicy zwracają mi uwagę. Brwi są krzywe, kolor za ciemny oraz braki w wypełnieniu są potworne. Po zrobieniu "brwi" muszę się malować i tuszować okropnie zrobiony makijaż permanentny autorstwa Pani Ewy Sidor. Byłam również w kilku renomowanych salonach w których zajmują się makijażami permanentnymi, więc mam opinie profesjonalistów którzy powiedzieli mi, iż jest to totalna fuszerka i szpecenie kobiet.... Nie jestem jedyną niezadowoloną osobą, ja i moje trzy znajome również mają ten sam problem po wykonanej usłudze w tym właśnie salonie. Serdecznie życzę "Autorce moich brwi" aby ktoś kiedyś zrobił jej taką fuszerkę jak ona mnie i moim znajomym i nie poczuwał się do odpowiedzialności poprawienia usługi jak zrobiła to Pani Ewa. Nie polecam naprawdę nikomu skorzystania z usług tej pani. Jeżeli ktoś nie posiada umiejętności do wykonywania tego typu usług to niech się za to nie zabiera. Bo samo posiadanie papieru o ukończonym szkoleniu nie świadczy o umiejętnościach danej osoby.
Moja ocena
Salon urody Gabriel
kategoria: Makijaż permanentny
oferta: 1
jakość usług: 1
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6