Widok
Tylko i zawsze Ela Skoczeń!!!! Cudowna i ciepła osoba, rozladowala moj stres i wyczarowala przepiekny makijaz. Malowala mnie bez makijazu probnego, zaufałam w pełni. Nie jestem aktywna forumka, choć czytalam wiele. porad dziewczyn:)))
Groszek krecił film a Błazej Maziarz robił fotki:)))Atmosfera mega, makijaz rewelacja, nie umyłam buzi do poprawin. Przepraszam Elu obiecałam hihi ale makijaż przetrwał nawet okropne całusy wujka :))). Podaje namiary :
Ela Skoczeń www.es-wizaz.pl
Foto www.maziarz.pl
Groszek www.videogroszek.pl
To niesamowita i zgrana ekipa, która pracuje na pełnych obrotach i powoduje maksymalne rozładowanie stresu. Buziaki kochani i dziekuje.
Groszek krecił film a Błazej Maziarz robił fotki:)))Atmosfera mega, makijaz rewelacja, nie umyłam buzi do poprawin. Przepraszam Elu obiecałam hihi ale makijaż przetrwał nawet okropne całusy wujka :))). Podaje namiary :
Ela Skoczeń www.es-wizaz.pl
Foto www.maziarz.pl
Groszek www.videogroszek.pl
To niesamowita i zgrana ekipa, która pracuje na pełnych obrotach i powoduje maksymalne rozładowanie stresu. Buziaki kochani i dziekuje.
Witam,
Ja podobnie jak moja poprzedniczka Ola, polecam Panią Anię Kardzis. Korzystałam niejednokrotnie z usług wizażystki,ale nigdy nie wychodziłam,tak zadowolona jak to miało miejsce po wizycie u Pani Ani!!! Poprostu rewelacja, profesjonalizm w 100%,dobór kolorów znakomity.Widać ,że to co czyni Pani Ania, robi to z wielką pasją. Szczerze polecam!!! Dla niezdecydowanych dodam, że nie raz, nie dwa korzystałam z usług p.Ani i za każdym razem efekt był oszałamiający.Naprawdę polecam!!
Ja podobnie jak moja poprzedniczka Ola, polecam Panią Anię Kardzis. Korzystałam niejednokrotnie z usług wizażystki,ale nigdy nie wychodziłam,tak zadowolona jak to miało miejsce po wizycie u Pani Ani!!! Poprostu rewelacja, profesjonalizm w 100%,dobór kolorów znakomity.Widać ,że to co czyni Pani Ania, robi to z wielką pasją. Szczerze polecam!!! Dla niezdecydowanych dodam, że nie raz, nie dwa korzystałam z usług p.Ani i za każdym razem efekt był oszałamiający.Naprawdę polecam!!
Polecam swoją
zapraszam do zapytań poprzez moją stronę, link w stopce.
Zainteresowanym udzielę wszelkich info oraz skontaktuje.
zapraszam do zapytań poprzez moją stronę, link w stopce.
Zainteresowanym udzielę wszelkich info oraz skontaktuje.
Fotografia http://krawcywizerunku.pl
Powiem szczerze, że nie znam wszystkich tutaj wymienionych pań ale znam znakomicie panią Anię Kardzis i choć jestem facetem to z czystym sercem mogę polecić jej usługi. Niejednokrotnie miałem okazję oglądać efekty jej pracy, którą wkładała w podkreślanie tego co najpiękniejsze w urodzie mojej żony (a wcześniej narzeczonej :) ). Efekt za każym razem był oszałamiający, a moja żona bardzo zadowolona ze współpracy z panią Anią. Z resztą żeby zobaczyć warsztat pracy pani Ani Kardzis wystarczy odwiedzić jej Atelier lub choćby wejść na jej stronę www.annakardzis.com
Hejka wszystkim.
Ja również korzystałam z usług Pani Ani Kardzis. Moja znajoma makijażystka utknęła za granicą tuż przed moim ślubem i zmuszona byłam zgłosić się do kogoś innego.
Głupio mi było przyznać się przed znajomą ale pomalowała mnie dużo ładniej.
Miła i bardzo sympatyczna Pani. Po za makijażem pomogła mi w kilku innych sprawach. Fryzjerka się nie popisała i byłam bliska rozpaczy ale Pani Ania znalazła na to radę. Przepięła welon, wpięła kilka kwiatów, swoim humorem poprawiła mój. Sprawiła że w tym dniu poczułam się naprawdę wyjątkowo piękna.
Ja również korzystałam z usług Pani Ani Kardzis. Moja znajoma makijażystka utknęła za granicą tuż przed moim ślubem i zmuszona byłam zgłosić się do kogoś innego.
Głupio mi było przyznać się przed znajomą ale pomalowała mnie dużo ładniej.
Miła i bardzo sympatyczna Pani. Po za makijażem pomogła mi w kilku innych sprawach. Fryzjerka się nie popisała i byłam bliska rozpaczy ale Pani Ania znalazła na to radę. Przepięła welon, wpięła kilka kwiatów, swoim humorem poprawiła mój. Sprawiła że w tym dniu poczułam się naprawdę wyjątkowo piękna.
Polecam Joannę Makowska-Meyer, współpracuję z nią przy sesjach fotograficznych, posiada profesjonalne kosmetyki i co najważniejsze doświadczenie i wiedzę. Jej strona http://pl-pl.facebook.com/makovamakeupartist
Ja również jestem niezalogowana, ale można rzucić okiem na moją stronę, na niej są również zdjęcia oryginalne ze ślubu i chwilę przed, nie wszystkim jestem w stanie zapewnić tak rewelacyjnego makijażu, ale w większości się mi to udaje.Nie mogę podać telefonów zadowolonych klientek, nie śledzą one Weselnika, więc ....., zerknij na
http://www.rozany-ogrod.pl
http://www.rozany-ogrod.pl
Ja zdecydowanie nie polecam Panią Aleksnadrę Ruta. Nie wiem jak maluje bo nie zdążyłam się o tym przekonać gdyż umówianie się z tą Panią to jakieś nieporozumienie. Nie mozna się dodzwonić, na maila czekałam ponad 2 tyg, gdzie zaznaczam wpłaciłam zaliczkę. W dniu ślubu nikt nie zaryzykuje umawianie się z taką Panią, bo może po porstu nie przyjjechać, nie odebrać tel. itd Musiałam zrezygnować a pieniędzy nie otrzyamałam..Pani argumentem po 3 tyg było, że nie miała tel..przy takiej pracy z klientami..zdecydowanie nie polecam!!!

[/url]