Widok

Makijaż ślubny - u kogo ?

Kupię Temat dostępny też na forum:
Witam, mam za miesiąc ślub a makijażystka nie zdała egzaminu. Nie jestem wybredna ale przynajmniej oczekuje wyglądać jak panna młoda a nie o 10 lat stara jak wiedźma :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja swoj probny makijaz mialam u Marta Miazga, jestem zadowolona, makijaz delikatny i naturalny pasujacy do mnie. Takze polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ola Kowalow - polecam. Świetne podejście, słucha i dostosowuje makijaż do Ciebie.

a jeśli chodzi o próbny, pamiętaj żeby mówić co Ci się podoba, a co nie. Nie wstydź się powiedzieć, że chcesz inaczej, co należy zmienić, itp.
Taka moja rada ;)
Pomogę w dekoracji - mam sporo materiałów: szkło, wazony, skertingi, pokrowce -> koliberq@gmail.com
Może spodobają się moje makijaże,oprócz tych zdjęć na stronie dodatkowo podsyłam na maila zdjęcia panien młodych.
http://www.rozany-ogrod.pl/
Hey, ja polecam Dagmarę Śrama-Pieńkowską. Bardzo fajna dziewczyna i pięknie maluje! Malowała mnie i jeszcze 4 kobietki przed moim ślubem, wszyscy byli zachwyceni, makijaż wytrzymał do rana.
czy któraś z Was kontaktowała się ostatnio z Panią Anią Olejnik? Na początku lipca wysłałam maila na którego niestety nie dostałam odpowiedzi. Ktoś miał z tą Panią kontakt mailowy czy jednak zdecydowanie telefoniczny?

Pisałam również do Dagmary Śramy-Pieńkowskiej, jednak wróciła zwrotka o braku dostarczenia. Posiada ktoś aktualny adres mailowy?
Ja się z Dagmarą kontakotwałam telefonicznie i przez facebooka. numer tel jest na jej stronce.
Zapraszam do Kashmir Spa http://www.kashmirspa.pl
polecam ajs visage
Karolina 500097591 Polecam
Marta Miazga, tylko ją polecam, jeśli nie chcesz się zawieść. Byłam na dwóch próbnych makijażach u innych wizażystek i tylko ona dokonała tego czego oczekiwałam. Wyglądałam przepięknie a makijaż świetnie się sprawdził w tych upałach. Musisz tylko sprawdzić czy ma wolny termin, bo wiem, że do niej z wyprzedzeniem trzeba rezerwować termin. Powodzenia!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ania Kardzis! :) Makijaż trzymał się cały dzień, całą noc i wyglądał dobrze na drugi dzień. Dobiera makijaz do typu urody dziewczyny, słucha czego chce Panna Młoda. Świetna kobieta! Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja nie polecam p. Anny Kardzisz. Na spotkanie na makijaż próbny spozniła się godzine. Nawet nie raczyła mnie poinformować, nie mówiac już o jakimkolwiek słowie wyjasnienia czy przeprosinach. Od razu wzięła sie do roboty,nie pytając nawet czego oczekuję, jaką mam suknie, czy bukiet, kolory, nic... Chciałam delikatny makijaż... a wyglądałam jak panna spod latarni :) Makijaż kompletnie mnie zmieniał, a miał tylko lekko podkreślić urodę. Nie wypowiem się na temat trwałości, ponieważ zmyłam go od razu po jej wyjściu. Wstydziłabym się wyjść w takim takim stanie z domu. Może sam makijaż nie był brzydki, ale kompletnie nie pasował do mojego typu urody :)

image
Żartujesz? Ojjjj to musiałaś trafić na zły dzień Pani Ani.
Fakt, że u mnie też się spóźniła ok.30 min., ale poinformowała mnie i przeprosiła.... U mnie pytała się o sukienkę itp.
No szkoda, że tak u Ciebie się stało :(
Oasis Beauty w Rumi. Makijaż u Iwony właścicielki. Na Fejsie możesz obejrzeć zdjęcia.Nie będziesz żałować.
ja swój chcę u Elżbiety Skoczeń, malowała wiele moich znajomych na śluby i bardzo mi się podobało :)
Polecam Panią Anię Kardzis oraz Beatę Fryz
Obie Panie w naszym mniemaniu są profesjonalistkami
Niejednokrotnie wykonywały makijaże na pokazy dla Naszych modelek i każdy makijaż był piękny i inny. Każdy wykonany w zależności od typu urody. Na naszej stronie internetowej oraz na facebooku można zobaczyć dzieła Pań.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam dream beauty:)
make up trzymał sie cala noc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam :)

Izabela Jurczak 515270489

fotowizaz.pl
Autorka watku napisala,że ślub za m-c także mysle ze juz nnieaktualne Proszę Państwa:-)
do góry