F.H.U. Malad

Okna i parapety Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 29

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Okna w falowcu wątek zamknięty Co do terminowości to wszystko OK. Goście co montowali okna też sprawiali...
~Paweł
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 31 stycznia 2014

Opinia po 2 latach uzytkowania okien i rolet wątek zamknięty POLECAM!!! 2 lata temu firma wymienila mi w calym mieszkaniu okna (wraz z...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 stycznia 2014

Profesjonalnie, szybko, tanio! wątek zamknięty Montaż okien i parapetów wykonany solidnie. Krótki czas realizacji...
~Mickieiwcza Sopot
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 lutego 2013

Profesjonalna Firma wątek zamknięty Montaż okien wykonany sprawnie i profesjonalnie ,okna w super jakości ,...
~Agnieszka
-

dodano: 14 października 2012

Super firma wątek zamknięty Montaż okna i parapetu wykonany terminowo i solidnie. Profesjonalna i...
~Zuzanna
-

dodano: 4 października 2012

Polecam wątek zamknięty Zamówiłam parapet - nie tylko został dostarczony szybciej niż zakładałam, ale...
~Magda
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 czerwca 2012

Super firma wątek zamknięty Montaż okien , parapetów i drzwi wykonany profesjonalnie. Firma godna...
~Monika
-

dodano: 14 maja 2012

Lepiej być nie moglo. wątek zamknięty Termin oczekiwania bardzo szybki,ceny mniejsze niz w super rozreklamowanych...
~Joanna
-

dodano: 7 grudnia 2011

Polecam firmę wątek zamknięty Wymiana okna i balkonu wykonana profesjonalnie! Ceny przystępne. Bardzo miła...
~Aleksandra
-

dodano: 1 października 2011

solidna firma wątek zamknięty Montaż okien wykonany profesjonalnie i fachowo.
~Iza
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 maja 2011

Polecam Firmę wątek zamknięty Transakcja szybka,solidna,przystępna cena, okno i parapety wstawione...
~J.Dąbek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 lipca 2010

Oby więcej takich firm wątek zamknięty Zacznę od tego, że szybko otrzymałem odpowiedź mailową na zapytanie ofertowe....
~młode małżeństwo-Nieborowska
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 16 czerwca 2010

profesjonalnie i niedrogo wątek zamknięty Polecam wszystkim budujacym domy. Przystepne ceny przy dobrej jakosci...
~W.Woźniak
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 14 stycznia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry